Epic Games Store: Δωρεάν το STAR WARS™: Squadrons!

Black Friday σήμερα (η σωστή, η ορθόδοξη που λένε) και εκτός από «διαστημικές» εκπτώσεις, το Epic Games Store αποφάσισε να προσφέρει σε όλους και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση το εξαιρετικό STAR WARS™: Squadrons (Windows) των Motive Studios/Electronic Arts – από σήμερα και μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

Βρείτε τους καλύτερους του γαλαξία, καθώς ταξιδεύετε μέσα από μία single-player ιστορία που διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα της Επιστροφής των Τζεντάι και την βλέπουμε

μέσα από εναλλασσόμενες οπτικές και των δύο παρατάξεων. Η New Republic θέλει ελευθερία. Η Αυτοκρατορία απαιτεί τάξη!

Πάρτε τον έλεγχο μαχητικών διαστημοπλοίων (όπως X-wings και TIE Fighters) και από τους δύο στόλους, Αυτοκρατορίας και New Republic. Προσαρμόστε φορτία και διακοσμήσεις, μεταφέρετε ισχύ ανάμεσα σε όπλα, ασπίδες και μηχανές, ενώ γίνεστε ένα με το πιλοτήριο.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι τίτλοι της ερχόμενης εβδομάδας, το fantasy turn-based tactics Fort Triumph (Windows/macOS) των CookieByte Entertainment/All in! Games και το grid-based, voxel-style RPG in a Box (Windows) του Justin Arnold, οι οποίοι θα διατεθούν από την 1η έως και τις 17 Δεκεμβρίου.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Epic Games Store: Δωρεάν το STAR WARS™: Squadrons! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα