Epic Games Store: Δωρεάν τα Gloomhaven και ARK: Survival Evolved!

08:23 23/9/2022 - Πηγή: Plaisio

Η εβδομάδα κλείνει με άλλους δύο δωρεάν τίτλους από το Epic Games Store, το οποίο από σήμερα και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου (18:00 τοπική) προσφέρει το action-adventure survival ARK: Survival Evolved (Windows) των Studio Wildcard/Snail Games USA και το turn-based strategy Gloomhaven (Windows) των Twin

Sails Interactive/Flaming Fowl Studios.

Καθηλωμένοι στις ακτές ενός μυστηριώδους νησιού, θα πρέπει να μάθετε πως να επιβιώσετε. Χρησιμοποιήστε την πονηριά σας για να σκοτώσετε ή να δαμάσετε τα αρχέγονα πλάσματα που περιφέρονται στη γη και αντιμετωπίστε άλλους παίκτες προκειμένου να επιβιώσετε, να κυριαρχήσετε… και να δραπετεύσετε!

Είτε σας ελκύει το Gloomhaven και το κάλεσμα της περιπέτειας είτε μια μανιώδης επιθυμία για το χρυσό που λάμπει στο σκοτάδι, η μοίρα σας θα είναι σίγουρα η ίδια. Το Gloomhaven, η ψηφιακή προσαρμογή του αναγνωρισμένου επιτραπέζιου παιχνιδιού, συνδυάζει χαρακτηριστικά tactical RPG και dungeon-crawling.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι τίτλοι της ερχόμενης εβδομάδας, το indie platformer Runbow (Windows) της 13AM Games και το racing simulation The Drone Racing League Simulator (Windows) της The Drone Racing League, οι οποίοι θα διατεθούν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Epic Games Store: Δωρεάν τα Gloomhaven και ARK: Survival Evolved! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα