Epic Games Store: Δωρεάν τα Evil Dead: The Game και Dark Deity!

«Δυνατά» κλείνει την εβδομάδα το Epic Games Store, το οποίο από σήμερα και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου προσφέρει το survival horror Evil Dead: The Game (Windows) της Saber Interactive και το tactical role-playing των Dark Deity (Windows) των Sword & Axe/Freedom Games.

Κερσασάκι στην τούρτα, το Epic Cheerleader Pack για το free-to-play brawler battle royale Rumbleverse!

Το ασύμμετρο survival horror Evil Dead: The Game βασίζεται στην ομώνυμη σειρά ταινιών τρόμου του Sam Raimi, με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό Ash Williams (Bruce Campbell) αλλά και διάφορους χαρακτήρες από το σύμπαν του Evil Dead (Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell κ.ά.).

Το over-the-top co-op/PVP multiplayer της Saber Interactive σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα τεσσάρων επιζώντων και να πολεμήσετε για τις δυνάμεις του καλού ή να πάρετε τον έλεγχο του Kandarian Demon και να κυνηγήσετε τους συμπαίκτες σας, προσπαθώντας να… καταπιείτε τις ψυχές τους!

Το Dark Deity σας καλεί στον κόσμο του Terrazael και να οδηγήσετε τους θρυλικούς ήρωές του σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν έναν κατακερματισμένο – από σπασμένους όρκους, απερίσκεπτους πολέμους και αδάμαστη μαγεία – κόσμο. Αδύναμοι βασιλιάδες κυβερνούν στη θέση των παλαιών μεγάλων αυτοκρατόρων.

Οδηγήστε μια ομάδα τεσσάρων φοιτητών της Brookstead Military Academy, η οποία κλείνει μετά τις μυστηριώδεις διαταγές του Βασιλιά Varic. Ο ηγεμόνας του Kingdom of Delia ετοιμάζεται να παραβιάσει μια συνθήκη χιλιάδων χρόνων και οι μαθητές του Brookstead να μετατραπούν σε… τροφή για τα κανόνια.

Ωστόσο, αυτοί οι τέσσερις στρατιώτες έχουν άλλα σχέδια. Διαχειριστείτε τις σχέσεις των χαρακτήρων, συλλέξτε επικίνδυνα αντικείμενα, λάβετε μέρος σε turn-based μάχες και αποκαταστήστε την τάξη.

Τέλος, αν είστε φαν του Rumbleverse (Iron Galaxy/Epic Games Publishing), το The Epic Cheerleader Pack περιλαμβάνει ένα Epic Cheerleader Cosmetic, Black Themed Title Card/Background/Border και ένα 120λεπτο Fame booster.

Image Credit: © 2022 Electronic Arts

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο τίτλος της ερχόμενης εβδομάδας, το first-person multiplayer space combat STAR WARS™: Squadrons των Motive Studios/ΕΑ, το οποίο θα διατεθει από τις 24 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Epic Games Store: Δωρεάν τα Evil Dead: The Game και Dark Deity! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα