Dead Space | Twitch Development Livestream σήμερα στις 20.00

09:45 31/8/2021 - Πηγή: Plaisio

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Dead Space στο Twitter, η καναδική Motive Studios (Star Wars™ Battlefront™ II/STAR WARS™: Squadrons) μας προσκαλεί απόψε το βράδυ σε ένα Development Livestream (20.00 τοπική), κατά τη διάρκεια του οποίου θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το remake του βραβευμένου Sci-Fi survival/horror τίτλου.

The passionate team

at @MotiveStudio are bringing you in for a very early look at the development of #DeadSpace.

Tune in to our stream tomorrow at 10am PT / 1pm ET. https://t.co/woBW8jSB8z pic.twitter.com/Jb1D0foen9

— Dead Space (@deadspace) August 30, 2021

Στο αυθεντικό Dead Space (2008), οι παίκτες ελέγχουν έναν μηχανικό με το όνομα Isaac Clarke, ο οποίος προσπαθεί να δραπετεύσει από το διαστημόπλοιο USG Ishimura, το οποίο έχει καταληφθεί από Necromorphs – τερατώδη πλάσματα τα οποία προέρχονται από αναγεννημένα ανθρώπινα πτώματα.

Photo Credit: © 2021 Electronic Arts Inc.

Ο τίτλος δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές και πούλησε περισσότερα από 2.000.000 αντίγραφα. Ακολούθησαν δύο σίκουελ: το Dead Space 2 και το Dead Space 3, τα οποία κυκλοφόρησαν στις 25 Φεβρουαρίου του 2011 και στις 5 Φεβρουαρίου του 2013, αντίστοιχα. Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες της Electronic Arts, οδηγώντας στο κλείσιμο της Visceral Games το 2017 και στη φημολογούμενη ακύρωση του Dead Space 4.

Η νέα έκδοση του Dead Space αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

UPDATE: «Σκίζει κορμιά» το remake του Dead Space!

Πιστό στην υπόσχεσή της, η Motive Studios αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες σχετικά με την επανέκδοση του βραβευμένου Sci-Fi survival/horror Dead Space.

Με καλεσμένους τους Jackie Butler και Kahlief Adams, οι Philippe Ducharme (Senior Producer) και Roman Campos-Oriola (Creative Director) αναφέρθηκαν στις αλλαγές που πραγματοποιούνται σε ό,τι αφορά το σύστημα μάχης, τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά αντιβαρύτητας, την αναβάθμιση των γραφικών αλλά και τις μικρές προσθήκες στο – κατά τα άλλα αναλλοίωτο και άψογο κατά τη γνώμη μας – σενάριο.

Παράλληλα, έδωσαν στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από το gameplay και παρουσίασαν ένα εξελιγμένο σύστημα «διαμελισμού» (dismemberment): το εμβληματικό χαρακτηριστικό του Dead Space επιστρέφει καλύτερο από ποτέ, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αφαιρούν με δυναμικό τρόπο τις σάρκες από τα σώματα των Necromorphs, ανάλογα με τα όπλα που χειρίζονται (αφορά τις εκδόσεις για Xbox Series X|S, PS5 και PC).

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως το «ταξίδι» στο USG Ishimura δεν θα περιλαμβάνει loading screens και πως ο πρωταγωνιστής μας, Isaac Clarke, θα είναι πιο… ομιλητικός, έχοντας για άλλη μία φορά τη φωνή του Αμερικανού ηθοποιού Gunner Wright (Dead Space, Dead Space 2, Dead Space 3).

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Dead Space | Twitch Development Livestream σήμερα στις 20.00 appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα