Days Gone (PC): Ημερομηνία κυκλοφορίας και Features Trailer!

09:51 16/4/2021 - Πηγή: Plaisio

This World Comes For You: με υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης καρέ και βελτιωμένα γραφικά, περισσότερες λεπτομέρειες, μεγαλύτερο οπτικό πεδίο και αυξημένη απόσταση στην οποία εμφανίζεται το φύλλωμα στο περιβάλλον, καθώς και υποστήριξη για 21:9 ultra-wide monitors, ο Deacon St. John και οι «ορδές» του Days Gone έρχονται στις οθόνες των υπολογιστών μας!

Στον action/adventure survival horror τίτλο της αμερικανικής Bend

Studio αναλαμβάνουμε το ρόλο του σκληροτράχηλου και πρώην παράνομου μηχανόβιου Deacon St. John, ενός κυνηγού επικηρυγμένων που προσπαθεί να βρει έναν λόγο να ζει σε έναν κόσμο όπου βασιλεύει ο θάνατος.

Ψάχνουμε στους εγκαταλελειμμένους οικισμούς για εξοπλισμό, ώστε να κατασκευάσουμε πολύτιμα αντικείμενα και όπλα ή συνεργαζόμαστε με άλλους επιζώντες, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν μέσω του ειρηνικού εμπορίου… ή με άλλους, πιο βίαιους τρόπους.

Με την ανθρωπότητα να έχει αφανιστεί από μια παγκόσμια πανδημία και τα υπολείμματά της να έχουν γίνει βορά άγριων πλασμάτων γνωστών ως Freaker, οποιοδήποτε λάθος μπορεί να είναι και το τελευταίο μας, καθώς προσπαθούμε να κάνουμε μια νέα αρχή στην αφιλόξενη ορεινή έρημο της βορειοδυτικής ακτής της Βόρειας Αμερικής.

Το Days Gone (PC) θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου 2021 (Steam, Epic Games Store).

The post Days Gone (PC): Ημερομηνία κυκλοφορίας και Features Trailer! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα