Capcom Showcase 2022: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις.

11:51 14/6/2022 - Πηγή: Plaisio

Το Resident Evil είχε την τιμητική του! 

Η Capcom μας χάρισε σχεδόν 30 λεπτά ανακοινώσεων, με τους φανατικούς του Resident Evil να είναι οι πιο ευνοημένοι, ενώ οι παίκτες του Monster Hunter δεν θα πρέπει να είναι παραπονεμένοι.

Ας

δούμε όμως τις σημαντικότερες ανακοινώσεις αναλυτικά:

Νέο gameplay trailer του Resident Evil 4 Remake

Το Resident Evil 4 Remake αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο, και δείχνει πιο ατμοσφαιρικό από ποτέ. Μεταξύ των προσθηκών που εκμοντερνίζουν τον τίτλο είναι και η δυνατότητα για τον Leon Kennedy να στοχεύει ενώ κινείται. Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2022.

Resident Evil Village Winters’ Expansion

Το Resident Evil Village λαμβάνει το Winters’ Expansion που απαρτίζεται από το Shadows of Rose, Mercenaries: Additional Orders ενώ προστίθεται η προοπτική τρίτου προσώπου για το βασικό παιχνίδι. Το expansion θα κυκλοφορήσει το στις 28 Οκτωβρίου 2022 ενώ θα διατεθεί και πακέτο με το βασικό παιχνίδι και το expansion που θα λέγεται Resident Evil Village: Gold Edition. 

Το Shadow of Rose βάζει σε πρωταγωνιστικό ρόλο την Rose Winters, πλέον ως ενήλικη, που προσπαθεί να απαλλαγεί από τις σκοτεινές δυνάμεις με τις οποίες γεννήθηκε. Για να το κάνει αυτό, εισβάλλει μέσα στην συνείδηση του Megamycete για να ανακαλύψει έναν κόσμο που ο χώρος και ο χρόνος είναι τόσο αλλοιωμένοι, σχεδόν αγνώριστοι.

Στο Mercenaries: Additional Orders μπορείτε να παίξετε αποστολές στον κόσμο του Resident Evil Village ως διάφοροι χαρακτήρες, ο καθένας με τις δικές του δυνατότητες που αλλάζουν το gameplay. Θα μπορείτε να χειριστείτε χαρακτήρες όπως ο Chris Redfield, Karl Heisenberg αλλά και την αγαπημένη Lady Dimitrescu.

Διαθέσιμα και δωρεάν τα next-gen upgrades για το Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 4 Remake και Resident Evil 7.

Αν διαθέτετε PlayStation 5 ή Xbox Series X/S και έχετε στην κατοχή σας κάποιον από τους παραπάνω τίτλους, τότε μπορείτε να κατεβάσετε τα δωρεάν upgrades για να ενεργοποιήσετε χαρακτηριστικά όπως 4Κ γραφικά, υψηλότερα frame rates, Ray Tracing αλλά και 3D Audio!

Το Resident Evil Re:Verse έρχεται αυτόν τον Οκτώβριο

Το multiplayer Resident Evil Re:Verse που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αρχικά μαζί με το Resident Evil Village, θα είναι μαζί μας στις 28 Οκτωβρίου 2022. Πρόκειται για ένα παιχνίδι 6 vs 6 PvP deathmatch και οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν αγαπημένους χαρακτήρες από την σειρά Resident Evil.

Περισσότερες πληροφορίες για το Monster Hunter Rise: Sunbreak και διαθέσιμο demo!

Το Monster Hunter Rise λαμβάνει ένα τεράστιο expansion ονόματι Monster Hunter Rise: Sunbreak. Το expansion θα περιέχει νέες περιοχές και νέα τέρατα, αλλά και επιτροφές από προηγούμενα Monster Hunter όπως η ζούγκλα από το Monster Hunter 2 και γνώριμα τέρατα.

Το Exoprimal αποκτά gameplay trailer

Το Exoprimal που προβλημάτισε τους παίκτες με το γεγονός πως έχει σχέση με δεινόσαυρους αλλά δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το Dino Crisis, απέκτησε gameplay trailer που μας δίνει μια γεύση από την ιστορία, το gameplay αλλά και τους δεινόσαυρους που οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Πρόκειται για ένα PvPvE multiplayer παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει το 2023. Μέχρι τότε όμως, η Capcom υποσχέθηκε περισσότερες ανακοινώσεις αλλά και ένα closed network test.

Οι υπόλοιπες ανακοινώσεις δεν είναι τόσο μεγάλες. Το Street Fighter 6 θα έχει σίγουρα ακόμα μια ανακοίνωση εντός του 2022, ενώ θα υπάρξει κάποιο event για τα 10 χρόνια του Dragon’s Dogma στις 16 Ιουνίου αλλά δεν έχει γίνει ακόμα κάποια αναφορά για ανακοίνωση του Dragon’s Dogma 2.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Capcom Showcase 2022: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις. appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Capcom Showcase 2022,