Ξεκινάει το Football Legends

Ετοιμάσου να παίξεις μπάλα με τους καλύτερους στην Ελλάδα. Φέτος ο Κωτσόβολος ως χορηγός, μαζί με το Gamers Lounge φέρνουν το Football Legends. Τί είναι αυτό; Μία σειρά από τουρνουά που θα αναδείξουν τους κορυφαίους παίκτες του FIFA 23. Αν σε ενδιαφέρει να σκοράρεις στην 1η σεζόν της νέας “καυτής” e-sports διοργάνωσης, δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Μαρτίου, στο Battlenet Αγίου Δημητρίου, με τον πρώτο από τους τρεις προκριματικούς.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα Qualifiers με την τελική φάση να πραγματοποιείται στις 22 Απριλίου στα στούντιο της PVP Media.

Ημερομηνίες διεξαγωγής Qualifiers & Finals

Qualifier #1: 18/3 – Battlenet Αγίου Δημητρίου
Qualifier #2: 26/3 – Battlenet Ναυαρίνου
Qualifier #3: 8/4 – Battlenet Αγίου Δημητρίου
Finals: 22/4 – PVP Media studios

Ώρα έναρξης: 12:00 μ.μ.

Στους τελικούς θα αγωνιστούν 8 παίκτες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.
-Από το Qualifier #1 προκρίνονται οι 2 πρώτοι
-Από το Qualifier #2 προκρίνονται οι 4 πρώτοι
-Από το Qualifier #3 προκρίνονται οι 2 πρώτοι

Εγγραφές

Αν θέλεις να αγωνιστείς στο Football Legends θα πρέπει να κάνεις την εγγραφή σου στην πλατφόρμα του Battlefy και να δηλώσεις συμμετοχή στο Football Legends Tournament σε όποια από τα προκριματικά επιθυμείς που θα γίνουν offline σε καταστήματα Battlenet. Οι προεγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και η συμμετοχή εξασφαλίζεται την ημέρα των προκριματικών αγώνων με το check in και την καταβολή της συμμετοχής.

Προεγγραφή ηλεκρονικά στο BattlefyΔιαδικασία Check in: Στο κατάστημα που φιλοξενεί το Qualifier που επέλεξες, την ημέρα του τουρνουά.Ώρα Έναρξης Έγγραφών: 10:00 π.μ.Θέσεις ανά Qualifier: 64Προεγγραφές

Qualifier #1 εδώ.

Qualifier #2 εδώ.

Qualifier #3 εδώ.

Το σύστημα διεξαγωγής

Τα Qualifiers θα ξεκινούν με το γνωστό στους παίκτες του FIFA, Group Stage. Οι 64 παίκτες χωρίζονται σε 8 groups και έπειτα από single round robin οι δύο πρώτοι του κάθε Group προκρίνονται στη Knockout φάση. Εκεί από τον γύρο των 32 έως τα προημιτελικά οι αγώνες είναι Best of 1, ενώ τα ημιτελικά και ο τελικός είναι Best of 3. Από αυτό εξαιρείται το Qualifier #3 όπου και τα προημιτελικά είναι Best of 3. Όλοι οι αγώνες θα έχουν ημίχρονα διάρκειας 6 λεπτών, ενώ για τα προκριματικά θα γίνει χρήση των κανονικών ομάδων (Classic Match). Στα Finals οι παίκτες θα αγωνιστούν με τις FUT ομάδες τους, με ορισμένους περιορισμούς, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Qualifier #1 & Qualifier #2

Φάση των 64: Group Stage των 8 ομίλων. Προκρίνονται οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο.
Top 32 ως top 8: Best of 1
Ημιτελικοί & Τελικός: Best of 3

Qualifier #3

Φάση των 64: Group Stage των 8 ομίλων. Προκρίνονται οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο.
Top 32 ως top 16: Best of 1
Top 8, Ημιτελικοί & Τελικός: Best of 3

Finals

PVP Media Studios

Εδώ μπορείς να βρεις τους κανονισμούς του Football Legends.

The post Ξεκινάει το Football Legends appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα