Πρόωρη αποκάλυψη του Lenovo Tab Extreme μαρτυρά τα χαρακτηριστικά του ολοκαίνουργιου τάμπλετ

Μια καταχώρηση στο Google Play Console αποκάλυψε πρόωρα το νέο Lenovo Tab Extreme. Το επόμενο τάμπλετ της εταιρείας θα είναι η πρώτη συσκευή της κατηγορίας της με επεξεργαστή Dimension 9000 (MT8798Z SoC), από τη MediaTek. Πέραν τούτου, μάθαμε ορισμένα ακόμα χαρακτηριστικά του διαδόχου του Tab P12 Pro και, φυσικά, είδαμε και τον σχεδιασμό του.

Τι ξέρουμε
έως τώρα

Το επόμενο τάμπλετ – ναυαρχίδα της Lenovo, με αριθμό μοντέλου TB570FU, θα διαθέτει αρκετά μεγάλη οθόνη (γύρω στις 11 ίντσες) και ακόμα μικρότερα bezels σε σχέση με τους προκατόχους του. Η selfie camera είναι τοποθετημένη στο δεξί οριζόντιο bezel, ενώ το σύστημα καμερών που υφίσταται στο πίσω μέρος της συσκευής αποτελεί (προς το παρόν) μυστήριο.

Σύμφωνα με την καταχώρηση του Google Play Console, η ανάλυση της οθόνης του νέου τάμπλετ είναι 3000×1876. Ο επεξεργαστής του φέρει ένα Arm Cortex-X2 core στα 3050MHz, τρία Arm Cortex-A710 cores στα 2850MHz και τέσσερα Arm Cortex-A510 cores στα 1800Mhz. Η GPU του είναι μια Arm Mali G710.

Το Lenovo Tab Extreme θα περιέχει 8GB μνήμης RAM και θα τρέχει λογισμικό Android 13. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό, να αποτελεί το πρώτο τάμπλετ με την επόμενη έκδοση Android. Η χωρητικότητά του, για την ώρα, είναι άγνωστη.

Πότε… το περιμένουμε;

Μια και υπήρξε η συγκεκριμένη διαρροή στο Google Play Console, είναι πολύ πιθανό να δούμε την επίσημη αποκάλυψη του Lenovo Tab Extreme μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Εφόσον συμβεί αυτό, ίσως το δούμε στην αγορά πριν από το καλοκαίρι του 2023. Σε κάθε περίπτωση, μείνε συντονισμένος για να μάθεις τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Εάν δεν θες να περιμένεις, τότε μπορείς να στραφείς στο επιτυχημένο Tab P12 Pro, ή στο πιο προσιτό M10 HD 2nd Gen 4G. Από εδώ θα μπορέσεις να δεις όλη την γκάμα τάμπλετ της Lenovo, για να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

The post Πρόωρη αποκάλυψη του Lenovo Tab Extreme μαρτυρά τα χαρακτηριστικά του ολοκαίνουργιου τάμπλετ appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα