Ντοκιμαντέρ για το The Last of Us: Part II ετοιμάζει η Naughty Dog

Η Naughty Dog ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη διαδικασία δημιουργίας του The Last of Us: Part II. Ο τίτλος του είναι Grounded II: Making The Last of Us Part II και είναι προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024. Θα μπορέσεις να το παρακολουθήσεις είτε μέσω του YouTube, είτε μέσω του The Last of Us:

Part II Remastered, που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το PlayStation 5, όπου πρόκειται να προστεθεί μέσω επερχόμενου update, που θα περιλαμβάνει και νέα skins για τις δύο πρωταγωνίστριες, την Ellie και την Abby.

Προς το παρόν μπορείς να παρακολουθήσεις το σχετικό trailer για το ντοκιμαντέρ, που μας προετοιμάζει για μια ματιά στα παρασκήνια της ανάπτυξης του sequel, που συνέπεσε με την έξαρση της πανδημίας Covid-19. Μια εποχή πολύ δύσκολη για της εταιρείες που ασχολούνται με τη δημιουργία και διανομή video games. Θα υπάρχουν συνεντεύξεις με τον Neil Druckmann και Troy Baker, ενώ όπως φαίνεται δεν θα λείπουν οι αναφορές στις καταπιεστικές εργασιακές συνθήκες που επικράτησαν στη Naughty Dog, προκειμένου να μην καθυστερήσει το λανσάρισμα.

Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, θα μπορούσες να παρακολουθήσεις και το ντοκιμαντέρ για το original The Last of Us, που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια και έχει διάρκεια περίπου 90 λεπτά. Πολύ πιθανό τον ίδιο χρόνο παρακολούθησης να προσφέρει και το Grounded II.

Grounded II: Making The Last of Us Part II is coming on February 2!

You'll be able to watch this documentary on YouTube and as part of an upcoming downloadable patch for #TLOU2Remastered. The update also includes additional new skins for Ellie and Abby! pic.twitter.com/kcWG2YVI6l

Naughty Dog (@Naughty_Dog) January 25, 2024

The post Ντοκιμαντέρ για το The Last of Us: Part II ετοιμάζει η Naughty Dog appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα