Καλοκαιρινές εξορμήσεις με ηλεκτρικό ποδήλατο και πατίνι

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις όλες τις μετακινήσεις σου στις καλοκαιρινές διακοπές με οικολογικό τρόπο; Να απολαμβάνεις απογευματινές βόλτες στην εξοχή, μόνος ή με παρέα, συνδυάζοντας άσκηση και διασκέδαση.

Δες, παρακάτω, πώς μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερους προορισμούς στις διακοπές σου με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή ένα ηλεκτρικό πατίνι!

Εύκολη και οικολογική μετακίνηση

Χάρη

στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούν καύσιμο, τα ηλεκτροκίνητα πατίνια και τα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν παράγουν ρύπους που μολύνουν το περιβάλλον. Παράλληλα συμβάλουν στη μείωση της ηχορύπανσης, αφού είναι εντελώς αθόρυβα. Επιπλέον, δε θα χρειαστεί να ιδρώσεις για να απολαύσεις τη βόλτα σου. Έχουν μεγάλη αυτονομία και πρακτικό σχεδιασμό για να τα μεταφέρεις μαζί σου παντού!

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα, είναι το γεγονός ότι είναι αποτελεσματικά σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες, ακόμα και στις ανηφόρες. Πράγμα που τα καθιστά ιδανική λύση μετακίνησης για όλους όσοι αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά ή αναπνευστικά προβλήματα και λατρεύουν να μετακινούνται με το ποδήλατό τους.

Σχεδόν σε όλα τα μοντέλα, ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός συνδυάζεται με μικρό βάρος για να το παίρνεις μαζί σου παντού. Μάλιστα, μπορείς αν θέλεις να επιλέξεις ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, τόσο για μέσα στην πόλη, όσο και για τις βόλτες σου στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Ενδεικτικά, το ηλεκτρικό ποδήλατο Blaupunkt Carla 190 διαθέτει ενισχυμένα λάστιχα, μεγάλη αυτονομία και έρχεται με μέγιστο βάρος έως 120 κιλά.

Πατίνια και Σκούτερ

Εάν σου αρέσει η απόλυτη ελευθερία στη βόλτα, αλλά θέλεις να κάνεις κι ακροβατικά, τότε ίσως πρέπει να εξετάσεις την αγορά ενός Hoverboard. Σε αυτό κάθε πόδι στην οριζόντια πλατφόρμα είναι και μία ρόδα. Πατώντας το πέλμα περισσότερο μπροστά (ή βάζοντας το σώμα μπροστά) το πατίνι κατευθύνεται μπροστά, πατώντας προς τα πίσω το πατίνι κινείται προς τα πίσω. Η άρθρωση στο κέντρο της σανίδας επιτρέπει στους δύο τροχούς να περιστρέφονται ανεξάρτητά. Λειτουργεί εξίσου καλά ως μέσο μεταφοράς, για να μεταβείς γρήγορα σε ένα χώρο συνάντησης με φίλους.

Ο έλεγχος και η εκτέλεση απλών ακροβατικών γίνονται πανεύκολα και με ελάχιστη ισορροπία σώματος. Το UrbanGlide 65, για παράδειγμα, είναι απίστευτα εύκολο στην οδήγηση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις πάνω στο πατίνι και, μετά από λίγα λεπτά, θα είσαι σίγουρα εξοικειωμένος με αυτό.

Όπως και με τα πατίνια ισορροπίας, τα ηλεκτρικά scooter ανιχνεύουν τις αλλαγές στη στάση του σώματος και το βάρος του αναβάτη και κατευθύνουν τον κινητήρα για να ρυθμίσει την αυτόματη εξισορρόπηση. Τα ηλεκτρικά scooter πόλης είναι σχεδιασμένα για τις καθημερινές μετακινήσεις σου. Διακρίνονται για την ανθεκτικότητα και την απλότητά τους.

Πολλά μοντέλα έρχονται με ενισχυμένη κατασκευή για υποστήριξη μεγάλων φορτίων και αναδιπλούμενο σχεδιασμό για εύκολη μεταφορά. Το Escooter Ride80Xl Pro της Urbangile, για παράδειγμα, μπορεί να υποστηρίξει φορτίο έως 120 κιλά.

Κάνε τις βόλτες σου ακόμα πιο διασκεδαστικές

Ανακάλυψε ηλεκτροκίνητα οχήματα με έξυπνες λειτουργίες, για ακόμα πιο διασκεδαστικές βόλτες. Θα βρεις μοντέλα που προσφέρουν συνδεσιμότητα Bluetooth για να παίζεις τις αγαπημένες σου playlist από το κινητό.

Με προτάσεις όπως το Xiaomi Mi QiCYCLE, οι καλοκαιρινές βόλτες σου θα γίνουν ακόμη πιο smart. Με λειτουργία GPS για να εντοπίζεις τη θέση σου μέσα στην πόλη, ή και έξυπνη διαχείριση από το smartphone.

Εάν χρειάζεσαι κάτι που να συνδυάζει έξυπνες λειτουργίες και ξεχωριστό design, υπάρχουν προτάσεις όπως το Unagi The Model One ή το Fiat F500-H65K. To δεύτερο, μάλιστα, έρχεται με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το θρυλικό αυτοκίνητο της FIAT.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος θα βρεις μια εκτεταμένη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων, από ηλεκτρικά scooter και ηλεκτρικά πατίνια ισορροπίας, μέχρι ηλεκτρικά αναδιπλούμενα ποδήλατα, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Καλές καλοκαιρινές βόλτες!

The post Καλοκαιρινές εξορμήσεις με ηλεκτρικό ποδήλατο και πατίνι appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα