Η Επαναστατική Τεχνολογία Πλύσης και Στεγνώματος Ρούχων Έφτασε με τη Haier

Ψάχνεις την τέλεια λύση για το πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων σου; Ανακάλυψε τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της Haier! Με κορυφαία τεχνολογία, ποιότητα κατασκευής και ανεπανάληπτη απόδοση, τα συστήματα πλυσίματος και στεγνώματος της Haier είναι εδώ για να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Απόλαυσε ρούχα πάντα καθαρά και φρέσκα, χωρίς κόπο και χρόνο, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία και την αξεπέραστη απόδοση των συσκευών Haier.

Μην το αναβάλλεις άλλο! Η επανάσταση στο πλύσιμο και στο στέγνωμα έχει ήδη ξεκινήσει. Είναι ώρα να εμπιστευτείς τη Haier για την ιδανική φροντίδα των ρούχων σου, την No.1 εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις μεγάλων οικιακών συσκευών από το 2009 μέχρι και σήμερα!

Έλα να γνωρίσεις τις κοινές τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Haier καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μοντέλων Haier HW100-B14959U1-S Πλυντήριο Ρούχων, Haier HWD90-B14959U1-S Πλυντήριο – Στεγνωτήριο και Haier HD90-A3959 Στεγνωτήριο.

 

Κινητήρας Inverter με σύστημα μετάδοσης κίνησης Direct Motion

Όλα τα πλυντήρια και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Haier είναι εφοδιασμένα με κινητήρα Inverter υψηλής αξιοπιστίας, που συνοδεύεται από εγγύηση δέκα ετών, η λειτουργία του οποίου βασίζεται στο σύστημα μετάδοσης κίνησης Direct Motion. Λειτουργεί δίχως ιμάντα και ο κινητήρας είναι άμεσα συνδεδεμένος με το τύμπανο, κάτι που σημαίνει ότι η σχέση μετάδοσης της ενέργειας και κίνησης είναι 1 προς 1. Για να έχεις μέτρο σύγκρισης η αντίστοιχη σχέση στα συμβατικά πλυντήρια είναι 1 προς 12, δηλαδή με 12 περιστροφές του κινητήρα περιστρέφεται μια φορά το τύμπανο.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά. Πρώτα απ’ όλα η απόδοση των συσκευών είναι υψηλότερη σε σχέση με άλλες της κατηγορίας τους, μειώνονται οι θόρυβοι, οι κραδασμοί και οι μηχανικές φθορές. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να απολαμβάνεις κορυφαία αποτελέσματα στην πλύση και το στέγνωμα των ρούχων σου, με υψηλή αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και νερού. Ειδικά στην πλύση, η τεχνολογία Direct Motion προσομοιώνει ακόμα και το πλύσιμο στο χέρι.

Ανάλογα με τα υφάσματα που περιέχει το φορτίο, το σύστημα Direct Motion κινεί τον κάδο με διαφορετικό τρόπο για καλύτερα αποτελέσματα, μέγιστη προστασία ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων και ελαχιστοποίηση των πτυχών. Έτσι θα διευκολυνθεί και η διαδικασία σιδερώματος, για να έχεις πιο πολύ χρόνο να αφιερώσεις σε πιο παραγωγικές εργασίες εντός και εκτός σπιτιού.

Ανθεκτικό τύμπανο Pilow Drum

Το τύμπανο τύπου Pilow Drum των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της Haier είναι κορυφαίας αντοχής, κατασκευασμένος με πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας. Η τεχνολογία ραφής τυμπάνου Lazer κάνει τη ραφή εντός του τυμπάνου σχεδόν αόρατη, προσφέροντας ένα πιο φιλικό περιβάλλον για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων, ακόμη και των πιο ευαίσθητων, ανεξάρτητα από το πόσες φορές τα πλένεις. Ακόμα και τα πλέον ευαίσθητα υφάσματα διατηρούνται σε κατάσταση όπως όταν τα αγόρασες, ανεξάρτητα από το πόσες φορές τα πλένεις ή τα στεγνώνεις. Το τύμπανο έχει σχήμα μαξιλαριού και καθώς περιστρέφεται, τα ρούχα γλιστρούν απαλά πάνω στην επιφάνειά του, δίχως να προκαλούνται φθορές. Την ίδια στιγμή, οι μικρής διατομής οπές αφήνουν να περνάει η βέλτιστη ποσότητα νερού, για βαθύ πλύσιμο και απόλυτη προστασία των ρούχων από την τριβή.

Εφαρμογή Συνδεσιμότητας hOn

Με την εφαρμογη hOn η Haier υλοποιεί το όραμά της για ένα έξυπνο σπίτι, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να χειρίζεσαι όλες τις οικιακές συσκευές της εταιρείας που έχεις στο νοικοκυριό σου από την παλάμη σου. Επιπλέον, είναι δυνατή η συνεργασία με οικιακούς βοηθούς, όπως το Google Assistant και το Amazon Alexa, για έλεγχο με φωνητικές εντολές.

Η εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς και ανά πάσα στιγμή έχεις στη διάθεσή σου περισσότερα από 60 εξειδικευμένα προγράμματα πλύσης για κάθε τύπο υφάσματος, αντικείμενα ή λεκέδες. Επίσης παρέχονται συμβουλές για το πώς θα καθαριστεί καλύτερα κάθε είδους λεκές με τον κατάλληλο τύπο και ποσότητα απορρυπαντικού. Με βάση τη χρήση που κάνεις, μπορείς ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείς την κατανάλωση και να λαμβάνεις προτάσεις για τη βελτιστοποίησή της. Μπορείς ακόμα και να επιλέξεις το πότε θα ξεκινήσεις το πλύσιμο των ρούχων με βάση τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή σου.

Για να έχεις τον πλήρη έλεγχο της γκαρνταρόμπας σου και να μην χρειάζεται να θυμάσαι το ποια ρούχα μπορούν να πλυθούν μαζί και ποια όχι η εφαρμογή hOn προσφέρει τη λειτουργία Wash-Lens. Απλά φωτογραφίζεις την ετικέτα των ρούχων σου και αυτά ταξινομούνται αυτομάτως εντός της εφαρμογής. Οπότε, κάθε φορά θα μπορείς να επιλέγεις το ιδανικό πρόγραμμα πλύσης, για τη μέγιστη φροντίδα και απόλυτη καθαριότητα.

Με αντίστοιχα αποτελεσματικό τρόπο, η εφαρμογή hOn μπορεί στα στεγνωτήρια να διαχειριστεί το στέγνωμα με πρωτοποριακές τεχνολογίες. Με μια απλή ειδοποίηση θα ενημερώνεσαι για το αν τα ελαφρύτερα ρούχα είναι στεγνά. Οπότε θα μπορείς να σταματάς τη διαδικασία, να τα αφαιρείς και να ξεκινάς εκ νέου τον κύκλο με τα υπόλοιπα ρούχα. Έτσι θα μειώνεις σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα, κάνοντας οικονομία στην τσέπη και τον πολύτιμο χρόνο που απαιτείται για την αναμονή.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η λειτουργία Drying Lens, για τέλειο στέγνωμα κατά παραγγελία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σαρώσεις τις ετικέτες των ρούχων σου και η εφαρμογή θα σε ενημερώσει για το βέλτιστο πρόγραμμα στεγνώματος για κάθε τύπο ρούχων.

Με την εφαρμογή hOn έχεις πάντοτε τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας πλύσης ή στεγνώματος, ακόμα και αν είσαι εκτός σπιτιού και θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος. Ταυτόχρονα έχεις πρόσβαση στο πρόγραμμα αυτοσυντήρησης. Έτσι θα ξέρεις πότε θα πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να διατηρείς τις επιδόσεις της συσκευής σου και την αξιοπιστία της σε υψηλό επίπεδο για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Τεχνολογία Refresh για ιδανικό φρεσκάρισμα χωρίς πλύση

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Refresh απολαμβάνεις επαγγελματικού επιπέδου φρεσκάρισμα και απολύμανση σε ποσοστό έως και 99%. Αναζωογονεί τα ρούχα σου σε μόλις 20 λεπτά, χρησιμοποιώντας τεχνολογία νέφους ατμού για την απομάκρυνση των οσμών και της σκόνης χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού! Απολυμαίνει από βακτήρια και αλλεργιογόνα ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις πτυχές στα ρούχα, διευκολύνοντας τη φάση του σιδερώματος. Η μοναδική αυτή τεχνολογία διατίθεται και στα στεγνωτήρια Haier!

Τα πλυντήρια – στεγνωτήρια Haier διαθέτουν μια ακόμη πιο εξελιγμένη τεχνολογία την i-Refresh η οποία φρεσκάρει ακόμη και πιο ευαίσθητα υφάσματα. Επιλέγεις τον τύπο του υφάσματος και η λειτουργία i-Refresh θα επιλέξει τις βέλτιστες παραμέτρους όπως θερμοκρασία, ταχύτητα, κίνηση του κάδου ώστε τα πολύτιμα αλλά και ευαίσθητα ρούχα σου να έχουν επαγγελματική περιποίηση και υγιεινή.

Αντιβακτηριακή προστασία ABT

Υπάρχουν περιοχές όπως το συρτάρι απορρυπαντικού και τα λάστιχα του κάδου όπου συγκεντρώνονται συχνά μούχλα και βακτήρια, τα οποία δημιουργούν δυσοσμία και απειλούν την υγιεινή μας με τη μεταφορά τους στα ρούχα. Για τη βέλτιστη προστασία της συσκευής και την υγιεινή πλύση, η Haier έχει υιοθετήσει το πατενταρισμένο αντιβακτηριακό υλικό προστασίας ABT. Έτσι, η συσκευή είναι απαλλαγμένη από ουσίες που είναι δυνατό να της προκαλέσουν ζημιά και είναι βλαπτικές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η ισχύς της τεχνητής νοημοσύνης

Η Haier εμπιστεύεται την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει συσκευές υψηλής αξιοπιστίας, που αλλάζουν ριζικά την καθημερινότητά σου. Διευκολύνουν κάθε διαδικασία πλύσης ή στεγνώματος προτείνοντας κάθε φορά το κατάλληλο πρόγραμμα για εξοικονόμηση ενέργειας, προκειμένου να μην επιβαρύνεις τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό. Την ίδια στιγμή η συσκευή συνεχίζει να λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με επιδόσεις παρόμοιες με τη στιγμή που την αγόρασες και τα ρούχα σου διατηρούνται σαν καινούργια, για να μην αναγκάζεσαι να ανανεώνεις συχνά και άσκοπα την γκαρνταρόμπα σου.

Τα πλυντήρια της Haier ανιχνεύουν αυτόματα την ποσότητα και τον τύπο των υφασμάτων. Στη συνέχεια, βελτιστοποιούν την κατανάλωση και τα αποτελέσματα πλύσης, με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα για κάθε τύπο υφάσματος, επιλέγοντας τις βέλτιστες παραμέτρους λειτουργίας και τη δόση του απορρυπαντικού, μέσα από περισσότερους από 2.500 συνδυασμούς. Με τον κύκλο Ai-Smart, μέσα σε μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά θα έχεις πλύνει ένα πλήρες φορτίο με βαμβακερά και συνθετικά ρούχα.

Οι συσκευές της Haier προσαρμόζονται κυριολεκτικά στο πρόγραμμα, τις ανάγκες σου αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Μπορείς να προγραμματίσεις για παράδειγμα το πότε θέλεις να τελειώσει η πλύση και με βάση το φορτίο και το είδος των ρούχων θα υπολογιστεί αυτόματα η έναρξη. Αν προβλέπεται βροχή την ώρα της λήξης, η εφαρμογή hOn θα σε ενημερώσει και μπορείς να αλλάξεις την ώρα της, ώστε τα ρούχα να μην μείνουν για πολλή ώρα στον κάδο. Όχι μόνο θα προσαρμόσεις το πλύσιμο και το στέγνωμα με βάση τις υπόλοιπες δουλειές και τον χρόνο σου, αλλά και θα αξιοποιήσεις στο έπακρο το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος, προγραμματίζοντας κάθε λειτουργία από το κινητό ή το tablet σου, δίχως να αποχωριστείς τη ζεστασιά του κρεβατιού σου.

Πλυντήριο Ρούχων Haier HW100-B14959U1-S

Το πλυντήριο ρούχων Haier HW100-B14959U1-S υπόσχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο έβλεπες μέχρι σήμερα το πλύσιμο των ρούχων. Διαθέτει όλες εκείνες τις τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα, να γλιτώσεις χρόνο και να έχεις τα ρούχα σου πάντοτε σε άριστη κατάσταση.

Οικονομία και Ευελιξία

Το Haier HW100-B14959U1-S σέβεται όχι μόνο την τσέπη σου, αλλά και το περιβάλλον. Ανήκει στην κορυφαία ενεργειακή κατηγορία Α, κάτι που συνεπάγεται μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 51% σε σύγκριση με αντίστοιχα μοντέλα G Class που υπάρχουν στην αγορά. Δίχως την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα των αποτελεσμάτων της πλύσης.

Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς συνεχώς μεγάλους κύκλους πλύσης, ειδικά αν το φορτίο του κάδου είναι μικρό. Ναι μεν η μέγιστη χωρητικότητα της συσκευής είναι 10 κιλά, όμως σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που θέλεις να πλύνεις γρήγορα τα αθλητικά σου ρούχα για να τα φορέσεις την επόμενη ημέρα στην προπόνηση, τα μαγιό ή τα πουκάμισα που θα πάρεις στο έκτακτο επαγγελματικό ταξίδι. Για φορτίο έως 2 κιλά, εξοικονομείς χρόνο και χρήμα με τα γρήγορα προγράμματα των 15, 20 ή 30 λεπτών. Έτσι, δίχως να επιβαρύνεις την τσέπη σου, η γκαρνταρόμπα σου είναι έτοιμη για κάθε περίσταση.

Πρωτοποριακές λειτουργίες

Οι πρωτοποριακές λειτουργίες του Haier HW100-B14959U1-S θα σε κάνουν να απορήσεις γιατί ως τώρα δεν το είχες κάνει κομμάτι του νοικοκυριού σου.

Ανάλογα με το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα, μπορείς να καθορίσεις τον χρόνο και την ένταση της πλύσης. Πώς; Ενεργοποιώντας τη λειτουργία i-time, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Για ακόμα βαθύτερο καθαρισμό μπορείς να ενισχύεις την ένταση της πλύσης, επεκτείνοντας τον χρόνο της με βήματα των πέντε λεπτών και συνολική επιπλέον διάρκεια έως 45 λεπτά. Αν όμως τα ρούχα δεν είναι ιδιαίτερα λερωμένα, μπορείς σε ορισμένα προγράμματα να μειώσεις την ένταση και τη διάρκεια της πλύσης, εξοικονομώντας έως και 45% πολύτιμου χρόνου αλλά και ρεύμα.

Τελειώνοντας, την πλύση σίγουρα θέλεις η συσκευή σου να είναι απόλυτα καθαρή και έτοιμη για την επόμενη αποστολή της. Σε αυτή την περίπτωση αφήνεις να αναλάβει το σύστημα καθαρισμού Smart Dual Spray της Haier, που ενεργοποιείται αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η κάθε πλύση. Οι σαπουνάδες και άλλα κατάλοιπα απομακρύνονται από το λάστιχο της πόρτας. Γλιτώνεις έτσι από τις κακοσμίες και τα βακτηρίδια στο λάστιχο, εξασφαλίζοντας ένα πιο υγιεινό περιβάλλον καθαρισμού για τα ρούχα σου. Εξίσου σημαντικό είναι το ότι κατ’ αυτό τον τρόπο το πλυντήριό σου είναι πιο ανθεκτικό και μειώνεται ο χρόνος και το κόστος που απαιτούνται για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του.

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο Haier HWD90-B14959U1-S

Το πλυντήριο – στεγνωτήριο Haier HWD90-B14959U1-S προσφέρει τεράστια ευελιξία σε κάθε νοικοκυριό, με δυνατότητα πλύσης φορτίου 9 κιλών και στέγνωμα 6 κιλών, ώστε να καλύπτονται με τον ιδανικό τρόπο οι ανάγκες ακόμα και πολυμελών οικογενειών.

 

Μία συσκευή για όλα

Το Haier HWD90-B14959U1-S απευθύνεται κυρίως σε εσένα που θέλεις να έχεις μια και μόνο συσκευή για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων. Μπορείς να πλένεις ακόμα και τα πιο απαιτητικά υφάσματα και στη συνέχεια να τα στεγνώνεις με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα. Αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την επιλογή για φρεσκάρισμα χωρίς πλύση, μόνο με τη βοήθεια του ατμού, που θα διατηρεί την γκαρνταρόμπα σου σε άψογη κατάσταση, με ελάχιστη κατανάλωση χρόνου και ρεύματος, προκειμένου να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ενδυματική πρόκληση. Χάρη στο ειδικό πρόγραμμα έντονου καθαρισμού, ο κάδος διατηρείται σε κατάσταση καινούργιου για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς μέσω της αποχέτευσης αφαιρούνται όλα τα υπολείμματα από χνούδια ή σκόνη.

Ταυτόχρονα με τα άριστα αποτελέσματα σε κάθε επίπεδο, απολαμβάνεις και την ευρωστία του πορτοφολιού σου. Το Haier HWD90-B14959U1-S ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α στους κύκλους πλύσης, κάτι που σημαίνει μειωμένη κατανάλωση ρεύματος έως και 51% σε σύγκριση με τις συσκευές της κατηγορίας G. Παράλληλα, βάζεις και το δικό σου λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μεγάλο άνοιγμα πόρτας

Η πόρτα της συσκευής έχει πλάτος 36 εκατοστά, μια από τις μεγαλύτερες διαστάσεις που θα βρεις στην αγορά. Η γωνία που σχηματίζει κατά το άνοιγμά της είναι τέτοια, που επιτρέπει το εύκολο φόρτωμα ακόμα και υφασμάτων με πολύ μεγάλο όγκο.

Στεγνωτήριο Haier HD90-A3959

Το Στεγνωτήριο Haier HD90-A3959 έχει κάδο χωρητικότητας 9 κιλών και καλύπτει άνετα όλες τις ανάγκες ακόμα και οικογενειών με μεγάλο όγκο ρούχων που αναγκάζονται να βάλουν πλυντήριο περισσότερες από μία φορά την ίδια ημέρα. Βεβαίως, με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο και κυρίως οικονομικά, διαχειρίζεται ακόμα και μικρά φορτία, προσφέροντας μια επιλογή ανάμεσα σε 12 διαφορετικά προγράμματα. Όμως, το χαρακτηριστικό που θα σε εντυπωσιάσει είναι το πρόγραμμα refresh, για φρεσκάρισμα των ρούχων δίχως πλύση.

Μικρή κατανάλωση και εξαιρετική απόδοση

Με το Haier HD90-A3959 βάζεις στο νοικοκυριό σου ένα στεγνωτήριο που θα σεβαστεί απόλυτα τα ρούχα και την τσέπη σου. Ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α+++, την υψηλότερη τη αγοράς, άρα καταναλώνει έως και 60% λιγότερο ρεύμα από αντίστοιχες συσκευές της κατηγορίας Α. Στεγνώνεις λοιπόν τα ρούχα σου, χωρίς την ανάγκη να απλώνεις στο κρύο μέσα στον χειμώνα και ταυτόχρονα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι ο λογαριασμός του ρεύματος δεν θα σε κάνει να βγεις από τα άριστα περιποιημένα ρούχα σου.

Ο μεγάλος κάδος, τον οποίο μπορείς να φορτώσεις με έως και 9 κιλά ρούχα, σου εξασφαλίζει ότι θα στεγνώσεις όλα τα ρούχα σου, δίχως την ανάγκη για περισσότερους από έναν κύκλους λειτουργίας.

Αντλία θερμότητας για ιδανικό στέγνωμα

Η Haier έχει επιλέξει την τεχνολογία αντλίας θερμότητας. Έτσι, διατηρείται η θερμοκρασία στον κάδο της συσκευής, με ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 50%. Εννοείται δίχως εκπτώσεις στη φροντίδα ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων, που θα τα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με ένα παραδοσιακού τύπου στεγνωτήριο. Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμα περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές, κερδίζοντας χρόνο για τις αγαπημένες σου δραστηριότητες.

Ειδικό φίλτρο 3 σε 1

Η συντήρηση κάθε συσκευής διευκολύνεται όταν απομακρύνονται οι παράγοντες που είναι δυνατό να της προκαλέσουν ζημιά. Για τον σκοπό αυτό, το Haier HD90-A3959 διαθέτει ειδικό φίλτρο 3 σε 1, με σχεδιασμό τριών στρωμάτων, που συγκεντρώνει τις τρίχες και τα χνούδια σε ένα σημείο, διευκολύνοντας την απομάκρυνσή τους. Τα ευεργετικά πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος επεκτείνονται και στη φροντίδα των ρούχων.

Και έτσι, η αναζήτησή σου για το τέλειο πλυντήριο και στεγνωτήριο ολοκληρώνεται. Αναβάθμισε την καθημερινότητά σου με την ποιότητα και την καινοτομία που σου προσφέρει η Haier. Απλά, το καλύτερο για εσένα και τα ρούχα σου.

The post Η Επαναστατική Τεχνολογία Πλύσης και Στεγνώματος Ρούχων Έφτασε με τη Haier appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
haier, τεχνολογια, haier, λύση, σημαίνει, εφαρμογη, google, amazon, alexa, ετικέτα, refresh, abt, tablet, class, πουκάμισα, smart, dual, εκπτωσεις, blog, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, www.google.gr, η ημέρα της γης, alexa, αποτελεσματα, αθλητικα, γωνια, κωτσοβολος, μαγιο, οικονομια, προγραμμα, ρουχα, υφασματα, ωρα, abt, amazon, blog, smart, time, αγορα, απλα, αψογη, βακτηρια, βοηθεια, βροχη, διαστημα, δυνατοτητα, εγγυηση, ευκολο, εταιρια, ετικετες, ετικέτα, ετων, εξυπνο, εξυπνο σπιτι, ζημια, ζωη, ιδια, ιδιο, ειδος, ειδοποιηση, θυμασαι, ησυχο, ισχυς, κινητο, κινηση, κυκλος, κιλα, λαστιχα, λειτουργια, λεκεδες, λύση, λιθαρακι, μειωση, μικρο, μοντελα, μπορεις, νοημοσυνη, νοικοκυριο, παντα, οραμα, ουσιες, περιβαλλον, πιο πολυ, ποιοτητα, πλυντηριο, προγραμματα, πορτα, πωλησεις, ρευμα, σιγουρα, συνεχεια, συντηρηση, σπιτι, τυμπανο, υψηλη, φορα, χερι, χρημα, χρονος, αφιερωσεις, ανηκει, βηματα, class, δουλειες, dual, εφαρμογη, ετοιμη, ιδανικο, ιδιαιτερα, καδος, κομματι, μια φορα, ογκο, πλυντηρια, πουκάμισα, σημαίνει, tablet, ταξιδι, θερμοκρασια, υλικο, βεβαιως, refresh
Τυχαία Θέματα
Επαναστατική Τεχνολογία Πλύσης, Στεγνώματος Ρούχων Έφτασε, Haier,epanastatiki technologia plysis, stegnomatos rouchon eftase, Haier