Γεύση από Cyberpunk 2077 στο Forza Horizon 4

Παρά τις αναβολές και το ταραχώδες λανσάρισμα με τα διάφορα προβλήματα, η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 ήταν ένα από τα highlights του gaming της χρονιάς που μόλις έφυγε, αφού ακόμα και μετά από τις επιστροφές χρημάτων σε δικαίως απογοητευμένους K-mers, ο νέος τίτλος της CD Projekt Red κατάφερε ναι ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 13 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο (νούμερο που φυσικά περιλαμβάνει και τις προπαραγγελίες).

Αν τώρα ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των παικτών που θέλεις να απολαύσεις το Cyberpunk 2077,

αλλά περιμένεις από την εταιρεία να διορθώσει πρώτα τα κακώς κείμενα με τα απαραίτητα patches, μπορείς να πάρεις μία γεύση από τον αέρα της Night City, παίζοντας Forza Horizon 4. Όπως μπορείς να δεις και από το trailer που ακολουθεί, το πιο χαρακτηριστικό όχημα του Cyberpunk 2077, το 2058 Quadra Turbo-R V-Tech που σίγουρα το έχεις δει σε διάφορα trailer και promo υλικά του τίτλου, μπορεί να γίνει δικό σου στο Forza Horizon 4.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ψάξεις στο χάρτη για ένα event κοντά στο Εδιμβούργο, με τίτλο “_NIGHTCITY.EXE_.” Πρόκειται για μια 1v1 αναμέτρηση απέναντι στον LaRacer που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του 2058 Quadra Turbo-R V-TECH, το οποίο θα μπει μόνιμα στο ψηφιακό γκαράζ σου, αν καταφέρεις να επικρατήσεις. Φρόντισε μόνο να πας καλά προετοιμασμένος αφού το 2058 Quadra Turbo-R, διαθέτει 607 καθαρόαιμα και έχει τελική πάνω από 290 χλ/ω.

The post Γεύση από Cyberpunk 2077 στο Forza Horizon 4 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα