Έξυπνη Απόδοση και Οικονομία με τα νέα Κλιματιστικά Daikin

Ψάχνεις για ένα κλιματιστικό που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την απόλυτη απόδοση και οικονομία; Τότε, τα κλιματιστικά Daikin είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Ανακάλυψε μια σειρά από έξυπνα κλιματιστικά που εγγυώνται όχι μόνο την κορυφαία απόδοση, αλλά και την εξαιρετική οικονομία σε ενεργειακό κόστος. Χάρη στην αθόρυβη λειτουργία τους, τα Daikin κλιματιστικά προσφέρουν την απόλυτη άνεση, χωρίς να διαταράσσουν την ηρεμία του χώρου σου. Είτε είσαι στο σπίτι είτε στο γραφείο, θα αναβαθμίσουν την εμπειρία του περιβάλλοντός σου, παρέχοντας την τέλεια

ισορροπία ανάμεσα σε άνεση, απόδοση και βιωσιμότητα.

Εδώ, θα γνωρίσεις τα χαρακτηριστικά των Daikin κλιματιστικών και πώς μπορούν να ενισχύσουν την ποιότητα της καθημερινής σου ζωής.

Κλιματιστικό Inverter Daikin FTXJ25AS Emura

Το κλιματιστικό Inverter Daikin FTXJ25AS Emura σου προσφέρει περισσότερους από έναν λόγους για να το εντάξεις στο νοικοκυριό σου. Καταρχάς, η κομψή του εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, καθώς θα ταιριάξει απόλυτα με τον χώρο σου. Έπειτα, οι προηγμένες τεχνολογίες του, όχι μόνο θα σου προσφέρουν, αθόρυβα, υψηλό επίπεδο θερμικής άνεσης, αλλά και καθαρή ατμόσφαιρα. Όλα αυτά τα προνόμια θα τα απολαύσεις με ταυτόχρονη χαμηλή κατανάλωση, αφού η συσκευή ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α+++ τόσο για την ψύξη, όσο και για τη θέρμανση.

Αθόρυβη Λειτουργία

Για να απολαύσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου, θα πρέπει να πετύχεις τον ιδανικό συνδυασμό θερμικής άνεσης και ησυχίας. Το κλιματιστικό Inverter Daikin FTXJ25AS Emura είναι σίγουρο ότι θα σου προσφέρει την απαραίτητη θερμότητα ή ψύξη, δίχως να καταλαβαίνεις ότι βρίσκεται σε λειτουργία. Ο θόρυβος που παράγει είναι κάτω από 20dBA, έτσι μπορείς να συγκεντρωθείς καλύτερα για να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, να ακούσεις όλα τα εφέ της επικής περιπέτειας που μόλις έκανε πρεμιέρα σε μια από τις γνωστές πλατφόρμες video streaming, να ηρεμήσεις απλά απολαμβάνοντας τον καφέ σου και προφανώς να χορτάσεις ποιοτικό ύπνο.

Ειδικά φίλτρα για κορυφαία ατμόσφαιρα

Στην εποχή μας, η ατμόσφαιρα εντός και εκτός σπιτιού είναι γεμάτη μικροσωματίδια που απειλούν την ανθρώπινη υγεία με πολλαπλούς τρόπους. Για την ποιότητα του αέρα εντός του σπιτιού, απλά ξενοιάζεις και γλιτώνεις από ένα ακόμα άγχος αν επιλέξεις το Daikin FTXJ25AS Emura, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα διαβίωσης όλων των αγαπημένων σου προσώπων και εννοείται τη δική σου. Η τεχνολογία φιλτραρίσματος Flash Streamer, χρησιμοποιεί ηλεκτρόνια για την ενεργοποίηση χημικών αντιδράσεων με αιωρούμενα σωματίδια. Με τον τρόπο αυτό εξουδετερώνονται ουσίες και παράγοντες που είναι πιθανό να προκαλέσουν αλλεργίες, όπως η γύρη και οι μύκητες και απομακρύνονται ενοχλητικές οσμές παρέχοντας καλύτερο, πιο καθαρό αέρα. Επιπλέον, ένα ειδικό φίλτρο αναλαμβάνει τη συγκράτηση των σωματιδίων της σκόνης, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα εντός της κατοικίας ή του χώρου εργασίας σου.

Έξυπνος αισθητήρας θερμοκρασίας

Οι τεχνολογίες του Daikin FTXJ25AS Emura αφήνουν ικανοποιημένους ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες. Ένας έξυπνος αισθητήρας αναλαμβάνει τον εντοπισμό της ανθρώπινης παρουσίας και διοχετεύει ανάλογα τον θερμό ή ψυχρό αέρα στις διάφορες ζώνες του δωματίου. Σε περίπτωση που δεν ανιχνευτεί κίνηση για ένα προκαθορισμένο διάστημα, το κλιματιστικό μπαίνει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, έχοντας ως αποτέλεσμα ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Επίσης, η Daikin έχει προικίσει τα κλιματιστικά της με το φαινόμενο Coanda για τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα, προκειμένου να επιτυγχάνεται το ιδανικό επίπεδο θερμοκρασίας. Τα πτερύγια της εσωτερικής μονάδας είναι ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα για να επιτρέπουν μια πιο εστιασμένη ροή αέρα και καλύτερη κατανομή της θέρμανσης ή της ψύξης σε όλο το δωμάτιο. Ο έξυπνος θερμικός αισθητήρας έχει έναν επιπλέον ρόλο, καθώς αντιλαμβάνεται την τρέχουσα θερμοκρασία του χώρου σου και κατανέμει τον αέρα ομοιόμορφα, όπου απαιτείται.

Πολλαπλές λειτουργίες για καλύτερο κλίμα και άνετη χρήση

Τα παραπάνω είναι μόνο ορισμένα από τα προνόμια που θα απολαύσεις αν κάνεις τη σοφή κίνηση να αποκτήσεις το Daikin FTXJ25AS Emura. Βάζοντας τη συσκευή στην αυτόματη λειτουργία, επιλέγοντας μόνο την επιθυμητή θερμοκρασία, θα απολαύσεις το ιδανικό κλίμα. Η εναλλαγή από θερμό σε ψυχρό αέρα πραγματοποιείται αυτόματα και το ίδιο συμβαίνει με την ταχύτητα του ανεμιστήρα, για να έχεις τις βέλτιστες συνθήκες μέσα από την πόρτα, χωρίς να νοιάζεσαι για τον καιρό έξω από το κατώφλι σου.

Ακόμα, σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που επιστρέφεις στο σπίτι και είτε σκας από την πολλή ζέστη ή παγώνεις από το υπερβολικό κρύο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την ισχυρή λειτουργία για να φέρεις μέσα σε λίγα λεπτά τη θερμοκρασία στο επίπεδο που θέλεις. Όταν αυτό επιτευχθεί, το κλιματιστικό θα “γυρίσει” σε κανονική λειτουργία για να μην ξοδεύεις χρήματα άσκοπα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη θερμική σου άνεση.

Επιπλέον, με το Daikin FTXJ25AS Emura θα πεις αντίο στην υγρασία, που ανεξάρτητα με την εποχή του χρόνου, είναι ένας παράγοντας που μπορεί να έχει πολλαπλές αρνητικές συνέπειες. Θα ξεχάσεις οριστικά την μαυρίλα από τα ταβάνια, τις πόρτες και τα παράθυρα, γλιτώνοντας χρήματα και κόπο για τη συντήρησή τους. Το ακόμα πιο βασικό, θα εξαλείψεις τη μούχλα και τους μύκητες με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που πιθανό να προκαλέσουν στην υγεία τη δική σου και των αγαπημένων σου προσώπων.

Αν είσαι φανατικός της τεχνολογίας και θέλεις να ελέγχεις τις κύριες λειτουργίες του κλιματιστικού με τη φωνή σου, έχεις τη δυνατότητα να δίνεις φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa ή του Google Assistant. Κι αν είσαι από εκείνους που ξεχνάνε πού έβαλαν το τηλεχειριστήριο, όμως δεν αποχωρίζονται ποτέ το smartphone τους, απλά κατέβασε το Onecta app, ώστε έχεις ανά πάσα στιγμή όλες τις λειτουργίες του Daikin FTXJ25AS Emura και την απαραίτητη πληροφόρηση στην παλάμη του χεριού σου. Γιατί, είναι βέβαιο πως, ακόμα και εκτός σπιτιού θα θέλεις να εκτελείς τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο, που θα σε ενημερώνει για πιθανά σφάλματα ή δυσλειτουργίες, προλαμβάνοντας καταστάσεις που θα μπορούσαν να αυξήσουν το κόστος συντήρησης.

Daikin ATXM35R Siesta Perfera Κλιματιστικό Inverter

Το κλιματιστικό Inverter Daikin ATXM35R Siesta Perfera είναι μια ακόμα εξαιρετική επιλογή για εσένα που θέλεις να φτιάχνεις κλίμα με τη βοήθεια προηγμένης τεχνολογίας. Διαθέτει όλα όσα αναζητάς για να απολαμβάνεις τη σπιτική θαλπωρή με άνεση, δίχως να επιβαρύνεις την τσέπη σου για να θερμάνεις ή να ψύξεις ιδανικά τον χώρο σου, με ταυτόχρονο πλήρη έλεγχο και πληροφόρηση για τις λειτουργίες του. Η γραμμή του και η φινέτσα του θα σε κατακτήσουν από την πρώτη στιγμή και δεν θα πονοκεφαλιάσεις καθόλου για το πως θα το ταιριάξεις με την διακόσμησή σου.

Εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση

Η τεχνολογία των κλιματιστικών της Daikin έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που άμεσα θα βιώσεις τα οφέλη των ιδανικών συνθηκών ψύξης κα θέρμανσης, με μεγάλη μείωση στην ενεργειακή κατανάλωση, για να μην αγχώνεσαι κάθε φορά που αντικρύζεις τον λογαριασμό του ρεύματος.

Βάζοντας το Daikin ATXM35R Siesta Perfera στην οικονομική λειτουργία, εξασφαλίζεις την επιθυμητή θερμοκρασία δίχως να επιβαρύνεις τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό. Το πορτοφόλι σου συνεχίζει να παραμένει γεμάτο, καθώς ακόμα και σε κατάσταση αναμονής, η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται σε ποσοστό 80%.

Βεβαίως όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα από τα οφέλη που θα απολαύσεις με ένα κλιματιστικό της Daikin δεν θα ήταν δυνατά αν δεν είχε γίνει η σωστή μελέτη και σχεδιασμός. Χάρη στην τεχνολογία τρισδιάστατης ροής του αέρα, επιτυγχάνεται ο αυτόματος συνδυασμός της οριζόντιας και κάθετης κίνησης των πτερύγιων της εσωτερικής μονάδας, για να ψύχονται ή να θερμαίνονται ιδανικά όλες οι γωνίες, όσο μεγάλος και αν είναι ένας χώρος. Ένας έξυπνος αισθητήρας, έχει ανά πάσα στιγμή ολοκληρωμένη αντίληψη του πού υπάρχει ανθρώπινη παρουσία σε ένα δωμάτιο και διοχετεύει σε διαφορετικές ζώνες τον αέρα. Οπότε, όπου και αν μετακινείσαι, θα υπάρχει η ίδια ακριβώς θερμοκρασία.

Εννοείται ότι μπορείς να καθορίσεις την επιθυμητή θερμοκρασία στο χειριστήριο και στην συνέχεια να αφήσεις το κλιματιστικό σου να αποφασίσει αυτόματα αν θα παραγάγει κρύο ή ζεστό αέρα, επιλέγοντας το ίδιο την ταχύτητα του ανεμιστήρα.

Τέλος για άνετο ύπνο με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος, γύρισε το κλιματιστικό στην “Νυχτερινή Λειτουργία” και έτσι, ούτε θα παγώνεις, ούτε θα ιδρώνεις, ούτε θα ξυπνάς αναζητώντας επιπλέον σκεπάσματα ή με το μαξιλάρι μούσκεμα.

Έξυπνο Σύστημα Καθαρισμού Αέρα

Ιδανικές συνθήκες ψύξης ή θέρμανσης με καθαρό αέρα εντός του σπιτιού γίνεται; Σαφέστατα και πολύ εύκολα αν διαλέξεις το Daikin ATXM35R Siesta Perfera. Ένα φίλτρο αέρα κάνει την αρχή, συγκρατώντας τα αιωρούμενα σωματίδια σκόνης αναβαθμίζοντας σημαντικά την ποιότητα της ατμόσφαιρας. Ένα ακόμα φίλτρο αέρα, με τιτάνιο, απομακρύνει όλες τις ενοχλητικές οσμές, που μπορεί να προέρχονται είτε από κατοικίδια είτε από καπνό, εντός ή εκτός σπιτιού και έτσι δεν είσαι αναγκασμένος να αναπνέεις τη μυρωδιά από το τζάκι που έχει ανάψει ο γείτονας για να ζεσταθεί. Ο αέρας είναι ακόμα πιο καθαρός, με σταθερή παροχή, χάρη στο ασημένιο φίλτρο, που εγκλωβίζει τη γύρη και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες.

Στα παραπάνω, προστίθεται και η λειτουργία αφύγρανσης. Όχι μόνο ρυθμίζονται τα επίπεδα υγρασίας, αλλά απολαμβάνεις και πιο ποιοτική ατμόσφαιρα εντός σπιτιού, αποχαιρετώντας μια για πάντα τις αρνητικές, για τον οργανισμό και τον εξοπλισμό, συνέπειες της μούχλας.

Quick Heat Boost

Επιστρέφεις στο σπίτι μετά από μια άκρως κοπιαστική μέρα, βάζεις το κλειδί στην πόρτα, έχεις ήδη στο μυαλό σου να αράξεις με τις ώρες στον καναπέ, όμως τα σχέδιά σου ανατρέπονται μόλις καταλάβεις ότι “μπήκες σε ψυγείο”. Τι κάνεις; Αν έχεις φροντίσει να αγοράσεις ένα Daikin ATXM35R Siesta Perfera, πολύ απλά επιλέγεις την ενισχυμένη λειτουργία θέρμανσης και 20% πιο γρήγορα σε σύγκριση με ένα συνηθισμένο κλιματιστικό, επιτυγχάνεις το ιδανικό επίπεδο ζεστασιάς.

Αθόρυβη Λειτουργία

Θέλεις μια συσκευή που να μην καταλαβαίνεις πότε λειτουργεί και πότε όχι από άποψη θορύβου. Πολλοί μπορεί να υπόσχονται κάτι τέτοιο, όμως η Daikin το κάνει και πράξη. Το Daikin ATXM35R Siesta Perfera επιτυγχάνει το ιδανικό κλίμα και είναι ταυτόχρονα απαλλαγμένο από την ανάγκη να ακουστεί, μιας και μιλάνε οι επιδόσεις του. Πατώντας το πλήκτρο Silent στο τηλεχειριστήριο, ο θόρυβος τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής μονάδας μειώνεται κατά 3dB(A), εξασφαλίζοντας ησυχία όχι μόνο για τα μέλη του νοικοκυριού σου, αλλά και για τους γείτονες που πιθανό να κοιμούνται με ανοιχτά παράθυρα.

Προγραμμάτισε το κλίμα του σπιτιού σου

Το να επιστρέφεις σε ένα σπίτι που είναι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, είναι μια από τις απολαύσεις που σου προσφέρει η Daikin. Έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίζεις σε εβδομαδιαία βάση τη λειτουργία του κλιματιστικού σου, για να υπάρχει πάντα η ιδανική θερμοκρασία στο σπίτι, είτε βρίσκεσαι εντός είτε εκτός για δουλειά, διασκέδαση ή οτιδήποτε άλλο. Για πλήρη έλεγχο, όπου και αν είσαι, μπορείς να κατεβάσεις στο smartphone ή το tablet σου το Daikin Residential Controller, μέσω του οποίου θα παίρνεις και πληροφορίες για πιθανές δυσλειτουργίες.

Η συσκευή είναι τόσο έξυπνη, που τίθεται αυτομάτως ξανά σε λειτουργία μετά από μια διακοπή ρεύματος, με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις που είχε πριν. Επίσης, μπορεί να εκτελεί αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους, που διευκολύνουν τις διαδικασίες συντήρησης, προλαμβάνοντας έτσι βλάβες πριν αυτές γίνουν σοβαρές και επιζήμιες για την τσέπη σου.

Με τα κλιματιστικά Daikin, επιλέγεις έναν σύμμαχο στην προσπάθεια για άνεση, απόδοση και οικονομία, εξασφαλίζοντας ένα ιδανικό κλίμα όποτε το χρειάζεσαι. Μην περιμένεις άλλο. Ενσωμάτωσε σήμερα τις καινοτομίες της Daikin στη ζωή σου και ανέβασε το επίπεδο της καθημερινότητάς σου.

The post Έξυπνη Απόδοση και Οικονομία με τα νέα Κλιματιστικά Daikin appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
νέα, κλιματιστικα, οικονομια, τα νεα, διακοπη ρευματος, βιωσιμότητα, εμφάνιση, video, flash, amazon, alexa, google, αγχώνεσαι, quick, heat, καλοκαιρι, tablet, controller, blog, σταση εργασιας, διακοπες ρευματος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, δεη διακοπες ρευματος, www.google.gr, τελος του κοσμου, ξανα, alexa, γυρη, δυνατα, διακοσμηση, γωνιες, δουλεια, κωτσοβολος, υγεια, ψυξη, amazon, blog, flash, αγχος, αγχώνεσαι, αλλεργιες, απλα, ατμοσφαιρα, βιβλιο, βιωσιμότητα, βοηθεια, βρισκεται, γειτονας, γινει, διαστημα, δυνατοτητα, δικη, εφε, ευκολα, υπαρχει, εμφάνιση, εποχη, τεχνολογια, ζεστη, ζωη, ζωης, ζωνες, υγρασια, ιδια, ιδιο, υπνο, ηρεμια, ησυχια, θαλπωρη, θορυβος, ισορροπια, κινηση, κλιμα, λειτουργια, μυκητες, μειωση, μπορεις, μυαλο, νοικοκυριο, παντα, φιλτρα, ουσιες, ποιοτητα, πλατφορμες, ροη, πορτες, πορτα, ρυθμισεις, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, συνεχεια, συντηρηση, σειρα, σπιτι, σχεδια, τιτανιο, φωνη, φορα, ωρες, ανηκει, δωματιο, εξυπνα, heat, ιδανικο, controller, μελετη, πληροφοριες, tablet, θερμανση, θερμοκρασια
Τυχαία Θέματα