Έρχεται το iOS 15

Το  iOS 15 έρχεται για να κάνει την εμπειρία σου με το iPhone ακόμα πιο ουσιώδη. Η επικοινωνία με φίλους και οικογένεια αναμένεται να έχει περισσότερους και πιο διασκεδαστικούς τρόπους, μια πληθώρα εργαλείων θα κάνει τη δουλειά σου παιχνιδάκι ενώ οι δυνατότητες της κάμερας θα σε κάνουν να ξαναζήσεις υπέροχες στιγμές και να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα στις φωτογραφίες σου. Τέλος η ασφάλεια δεν θα είναι ξανά θέμα μιας και το iOS

15 έρχεται για να φέρει την απόλυτη διαφάνεια και είναι ένας καλύτερος και πιο αξιόπιστος τρόπος διαχείρισης των προσωπικών σου δεδομένων.

1. Επικοινωνία με φίλους και οικογένεια

Μην χάσεις επαφή με αυτούς που αγαπάς. Πλέον θα μπορείς να προγραμματίσεις  FaceTime κλήσεις μέσω FaceTime links, ενώ δεν θα σε νοιάζει πια τι συσκευή χρησιμοποιούν οι φίλοι σου αφού θα μπορείς να καλέσεις και φίλους με συσκευές android ή windows μεσώ των browser τους για FaceTime κλήσεις, έτσι ώστε να μην μένει κανείς παραπονεμένος.

Άρθρα, φωτογραφίες, τηλεοπτικές εκπομπές και οτιδήποτε άλλο απολαμβάνουν οι φίλοι σου, πλέον με το SharePlay θα μπορείς να το απολαύσεις και εσύ την ίδια στιγμή με FaceTime ή όποτε σε βολεύει στο Shared with You.

2. Επικεντρώσου σε ό,τι αξίζει

Το Focus θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς στη στιγμή, όποτε αυτό χρειαστεί, επιλέγοντας ποιες ειδοποιήσεις θέλεις να λαμβάνεις και με ποιο θέμα, έτσι ώστε να μην σε ενοχλεί κανείς. Ακόμα, θα μπορείς  να αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο στην προσωπική σου ζωή και στις δραστηριότητές σου επιλέγοντας το αντίστοιχο focus. Σκέψου πόσο πιο εύκολα γίνεται μια δουλειά χωρίς αντιπερισπασμούς και πόσο πιο απολαυστικό είναι ένα ήσυχο δείπνο. Επιλέγοντας το focus θα αλλάζει η κατάστασή σου στις εφαρμογές μηνυμάτων έτσι ώστε οι άλλοι να ξέρουν και να μην σε ενοχλούν, ενώ ακόμα θα μπορείς να δέχεσαι τα μηνύματα που εσύ έχεις επιλέξει ως σημαντικά.
Οι ειδοποιήσεις θα περιλαμβάνουν φωτογραφίες των επαφών σου και μεγαλύτερα εικονίδια των εφαρμογών για να μπορείς να τις διακρίνεις με μια ματιά, χωρίς να χάνεις χρόνο.

3. Εμπειρίες με περισσότερη ευκολία

Α. Live Text

Το Live Text είναι μια νέα τεχνολογία που όταν κυκλοφορήσει θα μπορεί να αναγνωρίσει το κείμενο σε εικόνες στο iPhone και στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την κάμερα. Μετά από αυτό, το κείμενο που θα έχεις επιλέξει θα μετατρέπεται σε διαδραστικό, γεγονός που θα σου παρέχει άπειρες δυνατότητες όπως αντιγραφή, επικόλληση και μετάφραση. Θα μπορείς ακόμη να πατήσεις την εικόνα ενός αριθμού τηλεφώνου για να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή την εικόνα μιας διεύθυνσης ιστού για να ανοίξεις μια ιστοσελίδα. Το Live Text θα λειτουργεί σε φωτογραφίες, στιγμιότυπα οθόνης, Quick Look, στο Safari και σε ζωντανές προεπισκοπήσεις με κάμερα.

Β. Photos

Ξαναζήσε τις αγαπημένες σου στιγμές με το μεγαλύτερο update που έχει γίνει ποτέ στο Memories. Απόλαυσε μια νέα εμφάνιση, και το  Apple Music που φέρνει δεκάδες εκατομμύρια τραγούδια στις αναμνήσεις σου. Το Memories έρχεται και εισάγει ένα νέο καθηλωτικό και διαδραστικό τρόπο να ακούς μουσική. Με διαφορετικά ερεθίσματα που θα σου επιτρέπουν να αισθάνεσαι την ιστορία του κάθε τραγουδιού και το vibe που του ταιριάζει. Τα σετ τραγουδιών συνδυάζουν τις μουσικές σου προτιμήσεις και το ιστορικό ακρόασης, με περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο για τη δημιουργία μιας απίστευτης εμπειρίας μόνο για εσένα.

4. Ασφάλεια

Τα υπέροχα χαρακτηριστικά του όμως δεν θα έρχονται σε βάρος της διαφάνειας και της μυστικότητάς σου. Το iOS 15 έρχεται με ακόμα πιο αυξημένη ορατότητα στον τρόπο που οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σου, θα σε προστατεύει από ανεπιθύμητη συλλογή δεδομένων και θα σου δίνει περισσότερο έλεγχο για το τι επιλέγεις να μοιραστείς. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να δεις πώς οι εφαρμογές θα χρησιμοποιούν τα δικαιώματα που τους έχεις παραχωρήσει, με ποιους τρίτους θα επικοινωνούν και πόσο πρόσφατα έκαναν επαφή μαζί τους ενώ η προστασία απορρήτου αλληλογραφίας θα αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σου, με αποτέλεσμα οι αποστολείς να μην μπορούν να δουν άλλες διαδικτυακές σου δραστηριότητες ή να καθορίσουν την τοποθεσία σου, ούτε αν και πότε άνοιξες το email τους.

Siri

Η Siri αναβαθμίζεται και έρχεται να προσφέρει  αναγνώριση ομιλίας στη συσκευή, οπότε ο ήχος σου και τα αιτήματα σου θα επεξεργάζονται στο iPhone ή το iPad από προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι η Siri θα μπορεί να εκτελέσει πολλές εργασίες χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

The post Έρχεται το iOS 15 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα