Έπεσε η “αυλαία” της πρώτης σεζόν του Football Legends

Το Σάββατο (22/4) που μας πέρασε ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν του Football Legends, με τον Θάνο Κράγκαρη να στέφεται πρωταθλητής. Δεκάδες ήταν οι παίκτες που προσπάθησαν να βρεθούν στην κορυφή όμως εκεί υπάρχει χώρος μόνο για έναν. Ο XX_Kragz_XX – όπως είναι το ψευδώνυμο του στο FIFA – νίκησε στον μεγάλο τελικό τον Νάσο “Nasos” Βασαλάκη και κατέκτησε το τρόπαιο της νέας “hot” esports διοργάνωσης.

Ο δρόμος για την κορυφή ξεκινούσε από τα προκριματικά που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα

και Θεσσαλονίκη (και συγκεκριμένα στα καταστήματα Battlenet Αγίου Δημητρίου και Battlenet Ναυαρίνου). Έμπειροι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη των τριών Qualifiers με στόχο να πάρουν την πρόκριση στον τελικό της 22ης Απριλίου. Μετά από ομηρικές μάχες, πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα οι οκτώ καλύτεροι παίκτες έκλεισαν ραντεβού στο στούντιο του Gamers Lounge.

Το best of 3 που έκρινε τον πρώτο πρωταθλητή του Football Legends είχε τα πάντα! Η πρώτη αναμέτρηση οδηγήθηκε σε παράταση (μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας) και ενώ όλα έδειχναν πως θα κριθεί στα πέναλτι, ο Nasos σκόραρε στο 119’ και έριξε στο “καναβάτσο” τον αντίπαλο του. Η απάντηση του XX_Kragz_XX ήταν εκωφαντική, αφού με ένα εμφατικό 4-1 έστειλε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Οι δύο φιναλίστ γνώριζαν πως πλέον δεν υπήρχε χώρος για λάθη και παρουσιάστηκαν πάρα πολύ προσεκτικοί στο 3ο game. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 76ο λεπτό για να δούμε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (και τον Θάνο Γκράγκαρη να παίρνει το προβάδισμα). Ο Nasos προσπάθησε να αντιδράσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο 1-1 όμως ο XX_Kragz_XX χτύπησε ξανά στο 81’ και μετέτρεψε τα τελευταία λεπτά σε τυπική διαδικασία.

Με τη Season 1 του Football Legends να φτάνει στο τέλος της, ήρθε η ώρα να μπούμε σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της 2ης σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι στο KBlog για να μάθετε πότε θα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

The post Έπεσε η “αυλαία” της πρώτης σεζόν του Football Legends appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα