Δώσε τα ηνία της καθαριότητας του σπιτιού σου σε μια ηλεκτρική σκούπα Rohnson

Οποιουδήποτε τύπου ηλεκτρική σκούπα και αν διαλέξεις, stick, ρομποτική, κλασική με σακούλα, η Rohnson μπορεί να καλύψει κάθε σου ανάγκη και απαίτηση. Για την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού σε όλα τα επίπεδα, προτείνονται τα μοντέλα Mamba Pro M8, Mamba Robot+ RM-02 και Rohnson R-1570 Whisper, που παρουσιάζονται στη συνέχεια.

Mamba
Pro M8

Η Mamba Pro M8 της Rohnson είναι μια ασύρματη φορητή σκούπα stick που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που καθαρίζεις το σπίτι σου. Είναι σχεδιασμένη με έμφαση στην εργονομία και στην άνετη χρήση και διαθέτει μια σειρά από χρήσιμα εξαρτήματα για άψογο καθάρισμα. Επιπλέον, θα σε απαλλάξει από τα καλώδια και τις διακοπές λειτουργίας, καθώς η μπαταρία ιόντων λιθίου 32Vmax προσφέρει αυτονομία έως 60 λεπτά.

Ισχυρό ψηφιακό μοτέρ BLDC

Η Mamba Pro M8 αντλεί την ισχύ της από το ισχυρό ψηφιακό μοτέρ τεχνολογίας BLDC, χωρίς ψύκτρες. Οι επιδόσεις του φτάνουν σε ταχύτητες περιστροφής τις 125.000 στροφές ανά λεπτό και έτσι, ανεξάρτητα από την επιφάνεια που καθαρίζεις ή την ποσότητα σκόνης που υπάρχει, η ισχύς και η απορροφητικότητα της συσκευής βρίσκονται πάντα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Σε σχέση με το μέγεθος και το βάρος του, το μοτέρ έχει υψηλή απόδοση και το κυριότερο, χαρίζει επιπλέον ζωή στην ηλεκτρική σου σκούπα.

Κυκλωνική τεχνολογία, χωρίς σακούλα για μέγιστη απορροφητικότητα

Η Mamba Pro M8 δεν χρησιμοποιεί σακούλα, οπότε η απορροφητικότητά της παραμένει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης της, καθώς δεν υπάρχει φόβος να φράξει. Έχει ειδικά σχεδιασμένο κυκλωνικό σύστημα, που κάνει πιο ισχυρή τη ροή του αέρα, για τον αποτελεσματικότερο διαχωρισμό της σκόνης. Χάρη στο παραπάνω σύστημα, η συγκεκριμένη σκούπα μπορεί να απορροφά ακόμα και τη σκόνη που δεν φαίνεται κάτω από χαμηλά έπιπλα, όπως καναπέδες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού. Μην ξεχνάς ότι η μη χρήση σακούλας σου επιτρέπει να εξοικονομείς χρήματα, αφού δεν υπάρχει η ανάγκη να αγοράζεις έξτρα αναλώσιμα. Τέλος, ο κάδος αδειάζει εύκολα και γρήγορα, με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Εξαρτήματα για κάθε χρήση

Η σκούπα έρχεται με δύο βασικά πέλματα, το καθένα για διαφορετική χρήση, η κεφαλή των οποίων έχει ενσωματωμένο φωτισμό LED για τον εντοπισμό των σκουπιδιών και της σκόνης ακόμα και σε σημεία που είναι εντελώς σκοτεινά, όπως κάτω από τα έπιπλα. Το πέλμα με Bristle roller είναι ιδανικό για να καθαρίζεις σε βάθος χαλιά και μοκέτες, ενώ το πέλμα με Soft roller προσφέρει τέλειο καθάρισμα σε δάπεδα και ευαίσθητες επιφάνειες όπως τα ξύλινα πατώματα, προστατεύοντάς τα από ανεπιθύμητες φθορές.

Αν έχεις κατοικίδιο, τότε θα ωφεληθείς από τη χρήση του μίνι μηχανοκίνητου πέλματος, που είναι κατάλληλο για να απομακρύνεις τις τρίχες των κατοικιδίων και τη σκόνη από καναπέδες, πολυθρόνες, κρεβάτια, σκάλες αλλά και από όλες τις μικρές επιφάνειες.

Mamba Robot+ RM-02

Η πανίσχυρη σκούπα Mamba Robot+ RM-02 της Rohnson χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία και υπόσχεται να αλλάξει τη μέθοδο καθαρισμού των πατωμάτων του σπιτιού ή του εργασιακού σου χώρου. Εγγύηση για την αποδοτικότητά της αποτελούν η υψηλή απορροφητικότητα των 4000Pa και η νέας τεχνολογίας μπαταρία, που παρέχει αυτονομία μέχρι 3 ώρες και 20 λεπτά. Επίσης, έχει λάμπα UV-C για αποστείρωση και απομακρύνει δίχως επιπλέον διαδικασίες βακτήρια, μικροοργανισμούς και μικρόβια. Ένα ακόμα σημαντικό της χαρακτηριστικό είναι ο έξυπνος κάδος συλλογής απορριμμάτων.

Χαρτογράφηση με υψηλή τεχνολογία

Χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία, η σκούπα σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις μέχρι και 10 διαφορετικές διατάξεις πατωμάτων, ακόμα και αν πρόκειται για διαφορετικούς ορόφους. Το robot χαρτογραφεί με προσοχή με κάθε λεπτομέρεια τον χώρο που θέλεις να καθαρίσεις. Στη συνέχεια δημιουργείται και αποθηκεύεται ο χάρτης στην εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει στο smartphone σου και τότε μπορείς να ορίσεις τα όρια κάθε δωματίου και να τα ονομάσεις. Οπότε, θα έχεις έλεγχο των δωματίων που θα θέλεις να καθαρίζει κάθε φορά η Mamba Robot+.

Σου προσφέρεται η δυνατότητα να ορίζεις τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί η σκούπα ανά περιοχή:

No-mop zones: Καθορίζεις τις ζώνες που δεν θέλεις να σφουγγαριστούν.

No-go zones: Επιλέγεις τις περιοχές από τις οποίες η Mamba Robot+ απαγορεύεται να περάσει για να σκουπίσει.

Virtual wall: Αν ορίσεις έναν εικονικό τοίχο, εκπέμπεται μια υπέρυθρη ακτινοβολία και έτσι η σκούπα το βλέπει σαν σημείο από το οποίο δεν μπορεί να περάσει. Έτσι αποφεύγονται οι επαφές με καλώδια και εύθραυστα αντικείμενα.

Καθάρισμα, σφουγγάρισμα και αποστείρωση με μία συσκευή

Η Mamba Robot+ RM-02 έχει τρεις λειτουργίες καθαρισμού: σκούπισμα, σφουγγάρισμα και αποστείρωση.

Το σύστημα Triple Air Dust Optimization αναλαμβάνει τον άψογο καθαρισμό κάθε επιφάνειας. Ο σχεδιασμός τριών παραγόντων βοηθάει στη συλλογή της σκόνης με δύο πλευρικές βούρτσες με ίνες από ανθρακόνημα σε συνδυασμό με μια βούρτσα πολλαπλών επιφανειών για βαθύτερο καθαρισμό. Ακόμα, υπάρχει ειδική λειτουργία για καθαρισμό χαλιών σε βάθος, με αυτόματο συμπιεστή. Οι δύο διαφορετικές βούρτσες, η Brush Roller και η Soft Roller, υπόσχονται ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, για όλους τους τύπους επιφανειών. Την πρώτη θα τη χρησιμοποιείς τους χειμερινούς μήνες και είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, ενώ τη δεύτερη τους καλοκαιρινούς για να καθαρίζεις σκληρά ή ευαίσθητα πατώματα.

Με τις πλευρικές βούρτσες και τους 28 αισθητήρες της, η Mamba Robot+ φτάνει ακόμα και στις πλέον δύσκολες γωνίες και τις καθαρίζει αποτελεσματικά. Ακόμα είναι ιδανική για να καθαρίζεις τις τρίχες και τα χνούδια των κατοικίδιων. Τέλος, για σιγουριά ότι έχει καθαρίσει παντού, το robot διαθέτει ροδάκια τύπου “τανκ” που σκαρφαλώνουν εμπόδια έως 2 εκατοστά.

Η λειτουργία σφουγγαρίσματος δίνει τη δυνατότητα επιλογής 3 επιπέδων νερού, χαμηλό, μεσαίο και υψηλό, για καθαρότερο σπίτι, ανάλογα με το πόσο απαιτητική είναι η εκάστοτε εργασία. Η απόλυτη καθαριότητα κατά το σφουγγάρισμα εξασφαλίζεται με το ειδικό πανί που είναι κατασκευασμένο από μικροΐνες και απαλλάσσει τα πατώματα ακόμα και από τους πλέον επίμονους λεκέδες. Εργάζεται σε συνδυασμό με τις έξυπνες βαλβίδες του συστήματος καθαρισμού, που διοχετεύουν όσο νερό απαιτείται για κάθε διαφορετικό τύπο δαπέδου.

Για τον συνδυασμό σκουπίσματος και αποστείρωσης, για την απομάκρυνση των βακτηρίων, των μικροοργανισμών και των μικρόβιων, η συσκευή ενσωματώνει τεχνολογία Ultraviolet τύπου C.

Πολλαπλοί τρόποι χειρισμού

Μπορείς να χειρίζεσαι το robot σου με πολλαπλούς τρόπους, είτε μέσω του ψηφιακού του τηλεχειριστηρίου, είτε μέσω της ειδικής εφαρμογής που θα κατεβάσεις στο smartphone σου, είτε μέσω φωνητικών εντολών. Η Mamba Robot+ φέρνει την εμπειρία καθαριότητας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Rohnson R-1570 Whisper

Η υψηλών επιδόσεων ηλεκτρική σκούπα Rohnson R-1570 Whisper μετατρέπει μια απαιτητική δουλειά, όπως το σκούπισμα σε απλή και ευχάριστη διαδικασία. Τα αποτελέσματα σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας είναι άριστα και επιπλέον λειτουργεί σε χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Άριστος συνδυασμός 4A

Η Rohnson R-1570 Whisper θα σου προσφέρει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού σε οποιονδήποτε χώρο, είτε πρόκειται για σπίτι, είτε για επαγγελματικό χώρο, είτε για αυτοκίνητο, καθώς είναι πιστοποιημένη για ενεργειακή κλάση Α, έχει απόδοση κατηγορίας Α στα σκληρά δάπεδα και απορροφητικότητας στα χαλιά, ενώ είναι τοποθετημένη και σε κλάση Α στον τομέα της επανεκπομπής σκόνης.

Υψηλή Ισχύς δίχως θόρυβο

Η σκούπα είναι ενεργειακής κλάσης Α και σε συνδυασμό με την ισχύ των 650W, εγγυάται τέλεια απορροφητικότητα με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Έτσι όχι μόνο θα διατηρείς το σπίτι απόλυτα καθαρό, αλλά θα εξοικονομείς και χρήματα. Το επίπεδο θορύβου φτάνει στα 61db, οπότε μπορείς να τη χρησιμοποιείς οποτεδήποτε θέλεις μέσα στην ημέρα, δίχως να έχεις την έννοια αν θα ενοχλήσεις.

Διασφάλιση της υγιεινής με φίλτρο HEPA

Το ενσωματωμένο φίλτρο φιλτράρει αποτελεσματικά τον αέρα που μπαίνει στη σκούπα και εξασφαλίζει τη μέγιστη υγιεινή του χώρου σου, ώστε όταν εξέρχεται στο περιβάλλον να είναι απαλλαγμένος από βλαβερούς μικροοργανισμούς και πιο καθαρός.

Άνεση και ευκολία χρήσης

Η Rohnson R-1570 Whisper είναι μελετημένη και σχεδιασμένη με τρόπο που προσφέρει άνεση και ευκολία χρήσης. Η διαδικασία ρύθμισης του μεταλλικού τηλεσκοπικού της σωλήνα είναι απλή, τοποθετείται εύκολα στο επιθυμητό ύψος και έτσι η σκούπα καθαρίζει ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του δωματίου. Η υφασμάτινη σακούλα της έχει μεγάλη χωρητικότητα, 4lt και δεν απαιτεί συχνό άδειασμα. Τέλος υπάρχει οπτική ένδειξη που ειδοποιεί πότε πρέπει να την αντικαταστήσεις, είτε με ίδιου τύπου, είτε με χάρτινη.

The post Δώσε τα ηνία της καθαριότητας του σπιτιού σου σε μια ηλεκτρική σκούπα Rohnson appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα