Destiny 2: όλες οι πληροφοριες για το επερχόμενο Witch Queen expansion σε ένα βίντεο

Μόλις ένα σαββατοκύριακο σε χωρίζει πλέον από την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου expansion του Destiny 2, με τίτλο Witch Queen και η Bungie έχει φροντίσει να σε κατατοπίσει για όλες τις λεπτομέρειες μέσα από ένα αναλυτικό ViDoc διάρκειας 13 λεπτών, όπου διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης μιλάνε για το νέο campaign, τις αλλαγές στα void

subclasses, το νέο μηχανισμό weapon crafting και ό,τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζεις.

Εκτός λοιπόν από τον νέο κόσμο, τον Throne World της Witch Queen, το expansion εισαγάγει και ένα νέο αρχέτυπο όπλων τα Glaives και νέες εξωτικές πανοπλίες, για κάθε μία από τις κλάσεις των Hunter, Warlock και Titan. Σύμφωνα δε με την ομάδα ανάπτυξης το νέο expansion θα προσφέρει το απόλυτο campaign μέχρι σήμερα, με υψηλό replayability και πολύ καλύτερο loot στις υψηλότερες δυσκολίες.

Το The Witch Queen θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο το Destiny 2, δηλαδή για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 5, PlayStation 4, PC και Google Stadia στις 22 Φεβρουαρίου.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Destiny 2: όλες οι πληροφοριες για το επερχόμενο Witch Queen expansion σε ένα βίντεο appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Destiny 2,Witch Queen