Δείτε μαζί την ταινία που ταιριάζει στο δικό σας love story

Όταν ο θεός του έρωτα συναντά την Μούσα του Κινηματογράφου, τί προκύπτει; Μια αξέχαστη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με ταινίες και σειρές που θα κάνουν τις καρδιές σας να χτυπούν στον ρυθμό του έρωτα! Από τις κλασικές ρομαντικές κομεντί έως τις πιο σύγχρονες δραματικές ταινίες, σου έχουμε συγκεντρώσει τις τέλειες προτάσεις για να περάσετε μαζί με το ταίρι σου μια βραδιά γεμάτη αγάπη, χαμόγελο και ίσως λίγο περισσότερο έρωτα. Βυθιστείτε αγκαλιά σε έναν κόσμο όπου οι ιστορίες

αγάπης δεν είναι μόνο κινηματογραφικές φαντασιώσεις, αλλά μικρά διαλείμματα από την καθημερινότητα που μας υπενθυμίζουν τη μαγεία του να είσαι ερωτευμένος.

Pretty Woman (Netflix)

Το Pretty Woman είναι μια πασίγνωστη ρομαντική κωμωδία του 1990 που θα βρεις στο Netflix. Είναι σκηνοθετημένη από τον Garry Marshall και το σενάριο έχει γράψει ο J. F. Lawton.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την συνοδό του Hollywood Vivian Ward και τον πάμπλουτο επιχειρηματία Edward Lewis. Η Vivian προσλαμβάνεται αρχικά για να συνοδεύσει τον Edward σε μια σειρά από κοινωνικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις, όμως την εβδομάδα που θα περάσουν μαζί, αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ρομαντική σχέση, που ξεπερνάει τα όρια της συμφωνίας τους.

Ο τίτλος της ταινίας είναι εμπνευσμένος από το τραγούδι του Roy Orbison, “Oh, Pretty Woman”, που κυκλοφόρησε το 1964.

Στον ρόλο του Edward Lewis ο Richard Gere, ενώ τη Vivian Ward υποδύεται η Julia Roberts. Στο πλευρό τους οι: Héctor Elizondo, Ralph Bellamy (στον τελευταίο του ρόλο), Laura San Giacomo, Alex Hyde-White και Jason Alexander.

Fifty Shades Freed (Netflix)

Ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson επιστρέφουν ως Christian Grey και Anastasia Steele στο κεφάλαιο που αποτελεί την κορύφωση του best seller Fifty Shades Freed. Με τον τρόπο αυτό δίνεται ένα μοναδικό τέλος στα γεγονότα των Fifty Shades of Grey (2015) και Fifty Shades Darker (2017). Αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για να παρακολουθήσεις αγκαλιά με το ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πιστεύοντας ότι έχουν αφήσει πίσω τους τις σκιώδεις φιγούρες του παρελθόντος, οι νεόνυμφοι Christian και Ana ετοιμάζονται να απολαύσουν τη σχέση τους και μια κοινή ζωή γεμάτη πολυτέλειες. Αλλά καθώς εκείνη μπαίνει στο ρόλο της ως κυρία Grey και εκείνος χαλαρώνει σε μια άγνωστη για αυτόν σταθερότητα, νέες απειλές είναι ικανές να βάλουν σε κίνδυνο το τέλος που είχαν ονειρευτεί.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty και Marcia Gay Harden.

Return to the Blue Lagoon (Netflix, YouTube)

To Return to the Blue Lagoon είναι μια ταινία που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1991 και αποτελεί τη συνέχεια του Blue Lagoon, που αφηγήθηκε τον νεανικό, αγνό έρωτα δυο νεαρών παιδιών, που υποδύθηκαν η  Brooke Shields και ο Christopher Atkins.

Στο Return to the Blue Lagoon τα γεγονότα επιστρέφουν στην ίδια περιοχή, για ένα ακόμα νεανικό ρομάντζο. Όταν δύο νεαροί εραστές χάνουν τη ζωή τους στη θάλασσα, αφήνουν πίσω τους έναν μικρό γιο. Μια καλόκαρδη χήρα και η κόρη της σώζουν το ορφανό, αλλά μετά από μια σειρά τραγικών γεγονότων, τα παιδιά εγκαταλείπονται σε ένα έρημο νησί. Καθώς οι μέρες γίνονται χρόνια, το αγόρι και το κορίτσι βιώνουν την ευτυχισμένη αφύπνιση της τρυφερής νεαρής αγάπης. Όμως η ησυχία τους διακόπτεται βίαια από το ενοχλητικό πλήρωμα ενός διερχόμενου πλοίου και τους νέους πειρασμούς που φέρνει. Τα όνειρά τους να επιστρέψουν στην κοινωνία γρήγορα σβήνουν όταν η καρδιά τους τους λέει ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάσουν την πιο αγνή αγάπη.

Πρωταγωνιστούν οι: Milla Jovovich, Brian Krause, Courtney Barilla, Garette Ratliff, Emma James και Jackson Barton.

Up Here (Disney+)

Εκτός από ταινίες, υπάρχουν και ρομαντικές σειρές που μπορείς να παρακολουθήσεις τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, για ακόμα περισσότερες ώρες δίπλα, δίπλα με το ταίρι σου. Μια από αυτές είναι το Up Here που θα βρεις στο Disney+, με οκτώ επεισόδια, διάρκειας περίπου 30 λεπτών το καθένα.

Πρόκειται για μουσική ρομαντική κωμωδία που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη στις τελευταίες ημέρες του 1999. Ακολουθεί την ιστορία ενός συνηθισμένου ζευγαριού, καθώς ερωτεύονται και μπαίνουν σε έναν ύπουλο κόσμο αναμνήσεων, εμμονών, φόβων και φαντασιώσεων που ζει μέσα στο κεφάλι τους. Αυτό τους οδηγεί στο να ανακαλύψουν ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να βιώσουν την ευτυχία μαζί είναι ο ίδιος τους ο εαυτός.

Τους πρωταγωνιστές υποδύονται οι ηθοποιοί: Mae Whitman, Carlos Valdes, Katie Finneran, Sophia Hammons, Emilia Suárez και Andréa Burns.

Η Αγάπη Άργησε μια Μέρα (ERTFlix)

Η ελληνική τηλεόραση ήταν και είναι γεμάτη ρομαντικές σειρές που προσφέρονται για μια βραδιά γεμάτη ερωτισμό. Μια από αυτές είναι το “Η Αγάπη Άργησε μια Μέρα”, που θα σε ταξιδέψει αγκαλιά με το ταίρι σου μέσω της πλατφόρμας ERTFlix, για την οποία δεν απαιτείται συνδρομή.

Το σενάριο αφηγείται την τραγωδία μιας παραδοσιακή οικογένειας στο Νεοχώρι της Κρήτης, από την περίοδο της Κατοχής μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Τη στιγμή που ο καταθλιπτικός πατέρας αργοπεθαίνει, η μικρότερη κόρη του ερωτεύεται και μένει έγκυος από έναν Ιταλό, αντιφασίστα.

Τα γεγονότα είναι βασισμένα στο ομώνυμο βιβλίο της Λιλής Ζωγράφου. Η σειρά αποτελείται από 18 επεισόδια και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Παλλήνη, στην Αρκαδία, στη Βοιωτία, στην Εύβοια και στη Φωκίδα. Τιμήθηκε με 11 βραβεία στη διοργάνωση “Πρόσωπα 1997”.

Πρωταγωνιστούν οι: Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Τάνια Τρύπη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Καβουκίδη, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Γιώργος Μοσχίδης, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Μηνάς Χατζησσάββας και Nicola Farron.

William Shakespeares’s Romeo + Juliet (Disney+)

Δεν υπάρχει πιο γνωστό ζευγάρι ερωτευμένων παγκοσμίως, από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Ευκαιρία λοιπόν να τους τιμήσεις, παρακολουθώντας την εκθαμβωτική, μαγική και αντισυμβατική μεταφορά της ιστορίας αγάπης σε κινηματογραφική ταινία, από τον Baz Luhrmann.

Ο Leonardo DiCaprio και η Claire Danes υποδύονται τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, τους νεαρούς εραστές μιας άλλης εποχής. Αλλά το σκηνικό έχει μεταφερθεί από την ελισαβετιανή περίοδο, στο φουτουριστικό αστικό τοπίο της Verona Beach.

Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι: John Leguizamo, Harold Perrineau, Edwina Moore και Zak Orth.

The post Δείτε μαζί την ταινία που ταιριάζει στο δικό σας love story appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
love, δειτε, love, Άγιος Βαλεντίνος, richard gere, julia roberts, rita ora, pretty, woman, netflix, hollywood, edward, julia, laura, jason, alexander, dakota, Johnson, ana, eric, ora, jennifer, max, keith, bruce, lee, blue, atkins, emma, james, jackson, νέα, κρητη, william, beach, john, blog, gary moore, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, rita ora, κοινωνια, αγιου βαλεντινου, αφροδιτη, ευβοια, ηθοποιοι, θαλασσα, κωτσοβολος, μουσικη, νησι, ονειρα, ταινιες, τηλεοραση, blog, james, julia, αγαπη, αγκαλια, αγνο, αξιζει, αρκαδια, βιβλιο, βοιωτια, βραδια, γεγονοτα, γινονται, γυρισματα, εαυτος, εγκυος, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, εβδομαδα, ζωη, ζωγραφου, ιδια, ησυχια, θεος, ιστοριες αγαπης, κεφαλαιο, κυρια, κωμωδια, μαγεια, μικρο, μπορεις, μαρια, νεα υορκη, οκτω, ορια, παιδια, παλληνη, πεγκυ τρικαλιωτη, πρωταγωνιστες, ρολο, σειρες, σεναριο, συνεχεια, σειρα, το αγορι, τιτλος, φωκιδα, χαμογελο, χηρα, ωρες, αφυπνιση, αγορι, alexander, ana, atkins, beach, blue, bruce, white, dakota, edward, emma, επεισοδια, eric, γιορτη, john, hollywood, hyde, jackson, jason, julia roberts, jennifer, keith, καρδιες, καρδια, laura, lee, max, netflix, ora, woman, pretty, richard gere, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα