To 7ήμερο του gaming

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Νέο video παρουσιάζει τους μηχανισμούς του Lies of P

H Neowiz και η Round8 Studio δημοσίευσαν

ένα gameplay video διάρκειας εννέα λεπτών για το Soulslike action RPG Lies of P.

Το video χρησιμεύει ως εισαγωγή στο παιχνίδι, ξεκινώντας από τα βασικά, όπως το είδος των video games στο οποίο ανήκει, τις εμπνεύσεις πίσω από το σκηνικό, την ιστορία και τους χαρακτήρες, προτού στη συνέχεια εμβαθύνει σε θέματα, όπως τα συστήματα και οι μηχανισμοί του gameplay. Τα συστήματα που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν αυτό της συναρμολόγησης όπλων, το οποίο σου επιτρέπει να συνδυάζεις λεπίδες και λαβές από διάφορα όπλα που ανακαλύπτεις. Τα Fable Arts είναι μοναδικές ικανότητες που συνδέονται με κάθε όπλο, ενώ τα Legion Arms που ξεκλειδώνουν νέα στυλ παιχνιδιού, εξοπλίζοντας διαφορετικούς μηχανικούς βραχίονες με ισχυρά εφέ.

Το Lies of P θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store). Προς το παρόν μπορείς να κατεβάσεις το demo σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω πλατφόρμες.

Σε κονσόλες νέας γενιάς και PS VR2 έρχεται το Phasmophobia

H Kinetic Games θα κυκλοφορήσει το cooperative psychological horror game Phasmophobia τον Αύγουστο, για PlayStation 5 με υποστήριξη για το PlayStation VR2, Xbox Series X και Xbox Series S. Θα υπάρχει η δυνατότητα για cross-play, όμως θα είναι προαιρετική.

Εσύ και μία ομάδα ερευνητών θα διεισδύσετε σε στοιχειωμένες τοποθεσίες γεμάτες παραφυσικές δραστηριότητες και θα προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε. Θα χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό σου για το κυνήγι φαντασμάτων προκειμένου να εντοπίσεις και να καταγράψεις αποδεικτικά στοιχεία, που στη συνέχεια θα πουλήσεις σε κυνηγούς φαντασμάτων.

Δύο νέα modes προστίθενται στο Hi-Fi RUSH

Η Bethesda Softworks και η Tango Gameworks θα κυκλοφορήσουν στις 5 Ιουλίου 2023 το “Arcade Challenge! Update!” για το Hi-Fi RUSH. Θα δοκιμάσεις τις ικανότητές σου σε δύο νέα game modes, γεμάτα ανταμοιβές και μυστικά.

Στο νέο “BPM RUSH” mode θα αντιμετωπίσεις κύματα εχθρών στον ρυθμό της μουσικής, με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό ανά λεπτό. Όσο προχωράς ο ρυθμός θα αυξάνεται, μέχρι ακόμα και τα 200 BPM.

Στο “Power Up! Tower Up!”, υπάρχει η δοκιμασία Rhythm Tower αλλά με ένα νέο στοιχείο. Ανάμεσα στους διαφορετικούς γύρους θα υπάρχουν αναβαθμίσεις και bugs. Οι αναβαθμίσεις ενισχύουν τα στατιστικά του Chai και παρέχουν αρκετά οφέλη, αλλά με το κόστος του μειωμένου πολλαπλασιαστή σκορ. Τα bugs, εν τω μεταξύ, ενισχύουν τις δυνατότητες για υψηλότερο σκορ και σε φέρνουν, με κόστος, πιο κοντά στο πολυπόθητο S-Ranks.

Στο “Arcade Challenge! Update!” θα βρεις επίσης νέα Special Attacks με πρωταγωνιστές τους CNMN και Smidge, νέες δοκιμασίες για να κερδίσεις νέα αυτοκόλλητα για το Photo Mode, μερικά νέα μπλουζάκια για τον Chai και ρούχα για την Korsica.

Το Hi-Fi RUSH είναι άμεσα διαθέσιμο για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store). Θα το βρεις και στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Ανακοινώθηκε το DLC High On Knife για το High On Life

Η Squanch Games ανακοίνωσε το DLC High On Knife για το High On Life που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Το “High On Knife” δίνει στον Knifey την ευκαιρία να λάμψει (και να μαχαιρώσει) σε ένα πλήρως διαμορφωμένο νέο πλανητικό περιβάλλον, γεμάτο με ολοκαίνουργιους χαρακτήρες, κινδύνους και τρομακτικές εκπλήξεις. Κυριολεκτικά, θα βιώσεις ένα απέραντο χάος.

Στο “High On Knife” θα κάνει την εμφάνισή του και ένα όπλο που μιλάει, η Harper στην οποία δανείζει τη φωνή της η Sarah Sherman (Saturday Night Live).

Το High On Life κυκλοφορεί για Xbox Series Χ, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store). Επίσης, υπάρχει και στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Δες το βίντεο εδώ.

Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το Gore

Η Team17 και η Covenant.dev ανακοίνωσαν ότι το Gord θα λανσαριστεί στις 8 Αυγούστου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Το Gord είναι μία περιπέτεια στρατηγικής για έναν παίκτη. Για να επιβιώσεις, πρέπει να χτίσεις, αλλά για να επικρατήσεις, πρέπει να νικήσεις το σκότος πέρα από τις πύλες. Σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο φαντασίας, πρέπει να ολοκληρώνεις αποστολές και παράλληλα να διαχειριστείς πληθυσμό του οποίου οι προσωπικές ιστορίες και η ευημερία καθορίζουν τη μοίρα της φυλής σου, της Tribe of the Dawn. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι είναι έντονα εμπνευσμένο από τη σλαβική κουλτούρα.

Το Deus Ex: Mankind Divided και το Far Cry 6 ξεχωρίζουν από τις επόμενες προσθήκες σε PlayStation Plus Extra και Premium

Νέος μήνας σημαίνει νέα παιχνίδια για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus. Έτσι λοιπόν, η Sony ανακοίνωσε τις επόμενες προσθήκες στο Game Catalog του PlayStation Plus Extra και Premium όπως επίσης και στο Classics Catalog για όσους έχουν επιλέξει το πακέτο PlayStation Plus Premium. Ο κατάλογος είναι μεγάλος, με αφορμή το κλείσιμο ενός χρόνου από την έναρξη λειτουργίας της ανανεωμένης υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα:

GAME CATALOG

– A Hat in Time (PS4)

– Carto (PS4)

– DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace (PS5, PS4)

– Dodgeball Academia (PS4)

Deus Ex: Mankind Divided (PS4)

– ELEX II (PS5, PS4)

– Far Cry 6 (PS5, PS4)

– Forager (PS4)

– Hundred Days: Wine Making Simulator (PS5, PS4)

– Inscryption (PS5, PS4)

– Killing Floor 2 (PS4)

– Lonely Mountains: Downhill (PS4)

– MX vs. ATV Legends (PS5, PS4)

– My Friend Peppa Pig (PS5, PS4)

– Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay (PS5, PS4)

– Rogue Legacy 2 (PS5, PS4)

– Redout II (PS5, PS4)

– Soulstice (PS5)

– Tacoma (PS4)

– The Talos Principle Deluxe Edition (PS4)

– Thief (PS4)

– Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PS5, PS4)

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York (PS4)

– The Wild at Heart (PS4)

CLASSICS CATALOG

PlayStation

– Herc’s Adventures

– Worms

PSP

– Killzone: Liberation

Όλα τα παραπάνω θα προστεθούν στις 20 Ιουνίου 2023.

Ακόμα έγινε γνωστό ότι η Sony έχει ξεκινήσει να δοκιμάσει το cloud streaming για παιχνίδια του PS5 με τη λειτουργία να αναμένεται να γίνει διαθέσιμη απευθείας μέσω της κονσόλας για τους συνδρομητές PlayStation Plus Premium μέσα στο επόμενο διάστημα.

Gameplay overview trailer για το Atlas Fallen

Η Focus Entertainment και η Deck13 Interactive δημοσίευσαν ένα gameplay overview trailer διάρκειας πέντε λεπτών για το fantasy action RPG Atlas Fallen.

Το Atlas Fallen θα σου προσφέρει ένα επικό και εκρηκτικό ταξίδι σε έναν απέραντο κόσμο καλυμμένο με άμμο. Παίζοντας ως ο ήρωας που εξεγείρεται ενάντια στον τυραννικό θεό του ήλιου, Thelos, πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου ενάντια στους Wraiths, τρομακτικά θεϊκά πλάσματα που λυμαίνονται τον τόπο.

Φορώντας το Gauntlet, ένα μαγικό τεχνούργημα που σου προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες, θα μπορέσεις να κινηθείς στην άμμο και θα χρησιμοποιήσεις τα όπλα αλλαγής σχήματος και την εναέρια κίνηση για να προσαρμόσεις το στυλ παιχνιδιού σου απέναντι σε κάθε Wraith. Τα 151 Essence Stones του κόσμου θα σου προσφέρουν διαφορετικές επιθέσεις,θα δημιουργήσεις το build που σου ταιριάζει προσαρμοσμένο παράλληλα στα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου σου. Θα βελτιώνεσαι και θα πειραματίζεσαι συνεχώς με νέα combos, που θα σου προσφέρουν μια μεθυστική εμπειρία gameplay στο παιχνιδιού.

Το Atlas Fallen είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Story trailer για το Aliens: Dark Descent

H Focus Entertainment και η Tindalos Interactive δημοσίευσαν το επίσημο story trailer για το real-time strategy game Aliens: Dark Descent.

Στο Aliens: Dark Descent θα αντιμετωπίσεις τα εμβληματικά Xenomorphs όπως επίσης και νέες απειλές. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από τακτικές, θα στρατολογήσεις, θα αναβαθμίσεις και θα διοικήσεις μια ομάδα αποτελούμενη από Colonial Marines, λες και πρόκειται για ένα ενιαίο σύνολο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την εξυπνάδα σου για να διασχίσεις τον χάρτη του παιχνιδιού, με τον θάνατο να είναι μια μόνιμη κατάσταση.

Το Aliens: Dark Descent θα λανσαριστεί στις 20 Ιουνίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

Ανακοινώθηκε το Shadows of the Damned: Remastered

Η Grasshopper Manufacture ανακοίνωσε το Shadows of the Damned: Remastered.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2011, με πρωταγωνιστή τον Garcia, έναν σκληροτράχηλο, ντυμένο με δερμάτινα μοτοσικλετιστή και κυνηγό δαιμόνων, ο οποίος διαπιστώνει ότι η αληθινή του αγάπη έχει απαχθεί από δαίμονες που αναζητούν εκδίκηση. Καθώς εξερευνά τα πιο απομακρυσμένα σημεία του Κάτω Κόσμου, ο Garcia δίνει σκληρές μάχες στην Κόλαση, με τον κίνδυνο να παραμονεύει σε κάθε γωνία. Θα βρεθείς μπροστά σε παρανοϊκούς γρίφους και θα μπεις σε φρικιαστικές μάχες με ποταπά και παραμορφωμένα πλάσματα που μπορούν να προέλθουν μόνο από τα πιο σκοτεινά σημεία της Κόλασης.

Γεμάτο ίντριγκα είναι το The Lamplighters League

To turn-based strategy game The Lamplighters League θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου 2023, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), όπως ανακοίνωσαν η Paradox Interactive και η Harebrained Schemes. Την ίδια ημέρα θα τοποθετηθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Το σκηνικό τοποθετείται στη δεκαετία του 1030, όπου μια τυραννική οργάνωση με την ονομασία Banished Court βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας. Για χιλιετίες, το μόνο που βρισκόταν ανάμεσα σε αυτήν τη διαβολική κλίκα και τα σχέδιά τους ήταν μία ομάδα ηρωικών ακαδημαϊκών γνωστών ως Lamplighters League.

Θα δημιουργήσεις μία αταίριαστη ομάδα κακοποιών με μοναδικές ικανότητες και αξέχαστες προσωπικότητες με αποστολή να κυνηγήσεις τη Banished Court μέχρι τα πέρατα της γης. Το gameplay συνδυάζει μηχανισμούς infliltration με μάχες τύπου tactical turn-baed, που επενδύονται από μία ιστορία γεμάτη ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ίντριγκα.

Στο Tiger Blade θα βρεθείς κυνηγημένος για έναν απροσδόκητο λόγο

H Big Sugar και η Ikimasho ανακοίνωσαν το Tiger Blade, ένα virtual reality action game για το PlayStation VR2, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2023.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μια εναλλακτική εκδοχή της Κορέας και αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός άριστα εκπαιδευμένου δολοφόνου, που εργάζεται για την ομάδα Horangi των Tiger Clans. Έχοντας λάβει διαταγή να κλέψεις ένα μυστηριώδες πακέτο από αντίπαλο γκρουπ, προς έκπληξή σου θα ανακαλύψεις πως πρόκειται για μια νεογέννητη τίγρη. Στα όρια της εξαφάνισης για πολλά χρόνια, το μυθικό πλάσμα αποτελεί πλέον το αντικείμενο του πόθου όλων των συμμοριών της Sewoon και θα κάνουν τα πάντα για να το πάρουν από τα χέρια σου.

Νέο ενδιαφέρον περιεχόμενο φέρνει στο Rain World το DLC Downpour

Η Akupara Games και η VIDEOCULT ανακοίνωσαν ότι το DLC με τίτλο Downpour για το Rain World θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του κυρίως παιχνιδιού σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Στο Rain World, πρωταγωνιστεί ένας νομάδας γάτος, τόσο θύτης, όσο και θήραμα, σε ένα κατεστραμμένο οικοσύστημα. Θα αρπάξει το όπλο του και θα πολεμήσει τα βιομηχανικά απόβλητα, κυνηγώντας αρκετή τροφή για να επιβιώσει, όμως πρέπει να είναι προσεκτικός, καθώς άλλα, μεγαλύτερα πλάσματα έχουν το ίδιο σχέδιο και οι γάτες δείχνουν πολύ νόστιμες.

Το επερχόμενο DLC περιλαμβάνει εκατοντάδες νέους χάρτες σε δέκα νέες περιοχές, πέντε νέους επιλέξιμους χαρακτήρες μοναδικές ιστορίες και τέλος, δύο νέα game modes και υποστήριξη για local co-op.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post To 7ήμερο του gaming appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
playstation 4, xbox one, deus ex, in time, new york, ειδήσεις, video, games, lies, studio, rpg, fable, legion, νέα, στυλ, playstation, xbox, series, steam, microsoft, store, demo, game, tango, rush, rhythm, photo, dlc, knife, life, saturday, night, live, dev, dawn, extra, σημαίνει, sony, hat, time, league, ace, wine, floor, downhill, atv, pig, adventure, bay, talos, mutant, ninja, vampire, york, wild, heart, ps4, liberation, ιουνίου, cloud, atlas, focus, fallen, essence, build, garcia, tactical, tiger, blade, big, sugar, τίγρη, world, nintendo, switch, κυπρος, top, news, προσφορες, blog, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, real news, τελος του κοσμου, in time, δυνατα, playstation 4, βιντεο, βημα, γωνια, κωτσοβολος, παιχνιδια, ρουχα, ρυθμος, χαρτες, blog, dlc, games, game, microsoft, news, real, rpg, rush, sony, time, αγαπη, αυτοκολλητα, αφορμη, βρισκεται, γατες, γεγονοτα, γινει, δαιμονες, δερματινα, διαστημα, δυνατοτητα, εγινε, εφε, ευκαιρια, υπαρχει, εκρηκτικο, εβδομαδα, εμφάνιση, ερχεται, ευημερια, ιδια, ιδιο, ειδος, θυτης, κυματα, κυνηγι, κινηση, λειτουργια, μοιρα, μπλουζακια, μπορεις, μπορειτε, μυστικα, ομαδα, παντα, ορια, περιβαλλον, πλατφορμες, πρωταγωνιστες, πυλες, ρολο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, στυλ, σχεδια, σχεδιο, τίγρη, φθινοπωρο, φωνη, χαος, ace, ανηκει, atlas, atv, super, bay, blade, build, big, cloud, cross, dawn, demo, deus ex, dev, adventure, downhill, extra, εκδικηση, εννεα, essence, fable, fallen, heart, photo, floor, focus, garcia, hat, ηρωας, ιουνίου, switch, league, legion, lies, life, knife, μπροστα, mutant, new york, night, nintendo, ninja, πακετο, παιχνιδι, pig, play, rhythm, studio, series, σημαίνει, sugar, tactical, ταξιδι, talos, tango, tiger, top, θεματα, θηραμα, vampire, wine, wild, world, χερια, york, store
Τυχαία Θέματα