LG WashTower™: Ξεχωριστό πλυντήριο και Στεγνωτήριο σε 1 Συσκευή

Η LG είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία, με κορυφαία προϊόντα και τεχνολογίες, χάρη στα οποία έχει κατορθώσει να μπει σε εκατοντάδες εκατομμύρια νοικοκυριά. Οι καινοτομίες της είναι τέτοιες που της επιτρέπουν να δίνει απλές λύσεις ακόμα και στα πλέον δύσκολα προβλήματα, με επαναστατικές συσκευές που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σου και σέβονται το περιβάλλον

Μια από αυτές είναι το Πλυντήριο – Στεγνωτήριο LG WashTower η υλοποίηση του ονείρου για πλύσιμο και στέγνωμα σε μία μόνο συσκευή, με

προηγμένη τεχνολογία και design τέτοιο που όχι μόνο χωράει σε στενούς χώρους, αλλά δένει και αρμονικά με ανοικτούς. Αν βεβαίως θέλεις μερικούς παραπάνω λόγους για να κάνεις την κίνηση που θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που πλένεις και στεγνώνεις τα ρούχα σου, μπορείς απλά να συνεχίσεις να διαβάζεις τα όσα ενδιαφέροντα έχουμε να σου πούμε.

Πλύση και Στέγνωμα σε 1 συσκευή

Το LG WashTower είναι μελετημένο και σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο που θα σου λύσει το πρόβλημα να χωρέσεις όσο περισσότερη λειτουργικότητα σε περιορισμένο χώρο. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ένα τεράστιο σπίτι για να απολαμβάνεις όλες τις ανέσεις. Πλέον, μπορείς να έχεις ξεχωριστό πλυντήριο και στεγνωτήριο σε ενιαίο σώμα, με ένα κέντρο ελέγχου για να χειρίζεσαι κάθε λειτουργία και προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη που φροντίζει να γίνει η επέκταση του μυαλού σου. Σίγουρα, ποτέ άλλοτε δεν είχες την πολυτέλεια να χωρέσεις τόσες ευκολίες σε μικρό χώρο.

Μίνιμαλ κομψός σχεδιασμός

Όπου και αν επιλέξεις να τοποθετήσεις το LG WashTower, το σίγουρο είναι πως όχι απλά θα δέσει αρμονικά με τη διακόσμηση του χώρου, αλλά και θα την αναβαθμίσει. Είναι το σημείο που η φινέτσα και η υψηλή αισθητική συναντάνε την τεχνολογική πρόοδο στη φροντίδα των ρούχων, κάνοντας στην άκρη απόψεις όπως ότι η πολυτέλεια είναι προνόμιο της μειοψηφίας.

Εξοικονόμηση χώρου

Δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβεις ότι το LG WashTower πράγματι θα χωρέσει στον χώρο σου και θα σου αφήσει ακόμα περισσότερο ελεύθερο, χωρίς την παραμικρή έκπτωση στις επιδόσεις. Οι διαστάσεις του είναι 60 X 165,5 X 66 εκατοστά και απαιτεί λιγότερο χώρο από συσκευές με την ίδια χωρητικότητα που είτε είναι τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη, είτε πλάι – πλάι. Ακόμα και αν το τοποθετήσεις σε μπάνιο με χαμηλή οροφή, κάτι σύνηθες λόγω του ότι σε πολλά σπίτια ακριβώς από πάνω υπάρχει πατάρι, δεν θα σε προβληματίσει καθόλου το ύψος του. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η άνετη πρόσβαση για να τοποθετείς τα ρούχα στο στεγνωτήριο, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του LG WashTower, δίχως να τεντώνεσαι, δίχως να πατάς στις μύτες των ποδιών, χωρίς να ανεβαίνεις σε αυτοσχέδια σκαμπό που ενέχουν και κινδύνους για την ασφάλειά σου.

Επίσης, η εκμετάλλευση του χώρου κάθετα, σημαίνει ότι οριζόντια θα έχεις περισσότερη άνεση για να μην δείχνει το δωμάτιο φορτωμένο ή για να τοποθετήσεις κάτι άλλο που πιθανό να σου έλειπε ως τώρα, όπως ένα ντουλάπι ή μια ντουζιέρα.

Μεγάλη χωρητικότητα

Βλέποντας εξωτερικά το LG WashTower, βάζοντας στο μυαλό σου τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του και τις διαστάσεις του, δεν είναι παράλογο να μπεις σε σκέψεις για τη χωρητικότητά του. Και όμως. Ακόμα και αν έχεις μεγάλη οικογένεια, ακόμα και αν χρησιμοποιείς πολύ συχνά πλυντήριο και στεγνωτήριο επειδή οι συσκευές που είχες ως τώρα δεν είχαν μεγάλο κάδο, ετοιμάσου για μια νέα εμπειρία. Με χωρητικότητα πλύσης 12 κιλών και στεγνωτήριο 10 κιλών, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι πιο πιθανό να κουραστεί το χέρι σου κατά τη φόρτωση, παρά να γεμίσει ο κάδος. Έτσι ξεχνάς και την υπερβολική χρήση των παλιών σου συσκευών, που πιθανό να ζορίζονταν γιατί αναγκαζόσουν να τις φέρνεις συνεχώς στα όριά τους.

All-in-One Center Control

Η εργονομία του LG WashTower αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο μέσω του Center Control. Το κέντρο ελέγχου από όπου μπορείς να κάνεις όλες τις επιλογές για μια ολοκληρωμένη φροντίδα των ρούχων σου είναι τοποθετημένο στο μπροστά μέρος της συσκευής, ανάμεσα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο. Η διαχείριση όλων των λειτουργιών και ρυθμίσεων γίνεται ακόμα πιο εύκολη, αφού βρίσκονται σε ένα σημείο, άνετα προσβάσιμο, χωρίς να χρειάζεται να σκύβεις καταπονώντας τη μέση σου, ή να ανεβαίνεις σε σκάλα για να βεβαιωθείς πως έχεις κάνει τις σωστές επιλογές.

Γρήγορη Πλύση & Γρήγορο Στέγνωμα

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις την ανάγκη να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου μέσα σε πολύ στενό χρονικό περιθώριο. Ένα επαγγελματικό ταξίδι που κανονίστηκε την τελευταία στιγμή, ένα τριήμερο που ήθελαν να σου κάνουν ως δώρο έκπληξη, προφανώς απαιτούν να έχεις έτοιμη τη βαλίτσα σου άμεσα και εννοείται με ρούχα που θα προσθέσουν πόντους στην εμφάνισή σου. Η LG φροντίζει και πάλι για εσένα, έχοντας ενσωματώσει στο LG WashTower τους κύκλους Quick Wash και Quick Dry με την επιλογή Prepare to Dry. Έτσι μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις σε λιγότερο από μια ώρα μια μικρή ποσότητα ρούχων. Όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, θα χρειαστείς μόνο 16 λεπτά στο πλυντήριο και 43 στο στεγνωτήριο, σύνολο 59[1], για να αρχίσεις να γεμίζεις τις αποσκευές σου με ρούχα που πλημμυρίζουν από φρεσκάδα.

[1] Η δοκιμή έγινε από την Intertek. Η δοκιμή έγινε με 3 συνθήκες φορτίου: γυναικεία αθλητικά ρούχα (πολυεστέρας 89%, spandex 11%, 3 πουκάμισα (πολυεστέρας 65%, βαμβακερά 35%) και δύο ζευγάρια πιτζάμες (βαμβακερά 73%, πολυεστέρας 27%). Η δοκιμή έγινε με το πρόγραμμα Speed Wash (Γρήγορη πλύση) στο πλυντήριο, Small Load (Γρήγορο στέγνωμα) στο στεγνωτήριο και την επιλογή «Prepare to Dry».
*Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον.

Smart Λειτουργίες

Οι λεγόμενες έξυπνες λειτουργίες πρέπει να έχουν μελετηθεί και υλοποιηθεί με τρόπο τέτοιο που βρίσκονται πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά από εσένα. Αυτός είναι ένας τομέας που κάνει το LG WashTower να ξεχωρίζει, προσφέροντάς σου έναν ακόμα καλό λόγο για να πάρεις την απόφαση να το προσθέσεις στο νοικοκυριό σου. Οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης με τις οποίες είναι προικισμένο, όχι απλά θα σε γλιτώσουν από επιπλέον έξοδα, αλλά και από χρόνο. Πως όμως;

AI Laundry

Στο εξής δεν χρειάζεται να θυμάσαι τι διάβασες στο βιβλιαράκι των οδηγιών, ούτε να ψάχνεις που μπορεί να το έχεις καταχωνιάσει, ούτε να αναζητάς οδηγίες στο Internet. Χάρη στην τεχνολογία Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD) [2] το πλυντήριο είναι τόσο ευφυές που προσδιορίζει τον ιδανικό κύκλο πλύσης για κάθε διαφορετικό φορτίο. Έτσι έχεις τη σιγουριά ότι τα ρούχα σου απολαμβάνουν τη βέλτιστη περιποίηση, μειώνεται η φθορά των υφασμάτων και η γκαρνταρόμπα σου παραμένει σε άψογη κατάσταση για περισσότερα χρόνια.

[2] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάιο του 2022. Πρόγραμμα Βαμβακερά με φορτίο 2 kg σε σύγκριση με τον Συμβατικό κύκλο βαμβακερών LG. (F13EJN) Δοκιμή μέσης φθοράς υφασμάτων τοποθετώντας δείγματα 5 οπών και συγκρίνοντας με AI Class 1 έναντι AI Class 3 στο πρόγραμμα Βαμβακερά. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Μόνο για τα προγράμματα Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα.

Smart Pairing

Το θέμα δεν είναι να διαφημίζεται μια συσκευή ως 2 σε 1, αλλά και να λειτουργεί πραγματικά ως τέτοια, ώστε το πλεονέκτημα της να μην περιορίζεται απλά σε μια ενιαία τοποθέτηση. Η LG έχει δώσει λύση σε αυτό με τη λειτουργία Smart Pairing για την καλύτερη διευκόλυνσή σου και την εξοικονόμηση χρόνου. Συγχρονίζει το στεγνωτήριο με το πλυντήριο, επιλέγοντας αυτομάτως την καλύτερη διαδικασία στεγνώματος, με βάση τις επιλογές του κύκλου πλύσης. Για να μπαίνουν όλα στον αυτόματο και να μένει το μυαλό σου καθαρό, για άλλες πιο παραγωγικές εργασίες.

LG ThinQ

Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι συνεχώς δίπλα στη συσκευή για να παρακολουθείς αν λειτουργεί σωστά ή πόσος χρόνος μένει για να ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης ή στεγνώματος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις στο smartphone ή το tablet σου την εφαρμογή LG ThinQ και θα έχεις άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες για το LG WashTower, όπως το σε ποια φάση βρίσκεται το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει, την κατανάλωση ενέργειας, το αν απαιτείται συντήρηση ή όχι και πολλά άλλα. Ακόμα, θα μπορείς, απλά, πατώντας μια φορά στην οθόνη, να ξεκινάς και να διακόπτεις τη λειτουργία της συσκευής από όπου και αν βρίσκεσαι, θα λαμβάνεις έξυπνες ειδοποιήσεις, ώστε να γνωρίζεις για παράδειγμα αν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα που είχες επιλέξει και παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να κατεβάζεις νέα προγράμματα για επιπλέον προστασία των αγαπημένων σου ρούχων και αποτελεσματική απομάκρυνση των λεκέδων. Ο πλήρης έλεγχος του πλυντηρίου στεγνωτηρίου θα βρίσκεται στα χέρια σου.

Με το LG WashTower, δεν προσθέτεις στο νοικοκυριό σου απλά μια συσκευή 2 σε 1, αλλά έναν σύμμαχο που θα απλοποιήσει στον μέγιστο βαθμό την καθημερινότητά σου και το μόνο που ζητάει είναι μια μικρή γωνιά, για να αναδείξει τα…ταλέντα του και να ομορφύνει τον χώρο σου.

The post LG WashTower™: Ξεχωριστό πλυντήριο και Στεγνωτήριο σε 1 Συσκευή appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
πλυντηριο, εταιρεία, design, σημαίνει, νέα, quick, πουκάμισα, speed, smart, drive, λύση, tablet, blog, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, διακοσμηση, αθλητικα, βημα, γωνια, θεμα, κωτσοβολος, προγραμμα, ρουχα, υφασματα, υψος, ωρα, blog, smart, αισθητικη, απιστευτο, απλα, αψογη, βρισκεται, γινει, γινεται, δυνατοτητα, δειχνει, δωσει, δωρο, εγινε, υπαρχει, εκμεταλλευση, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξοδα, εταιρεία, τεχνολογια, ζευγαρια, ιδια, θυμασαι, κινηση, κυκλος, λειτουργια, λύση, λογο, μικρο, μπανιο, μπορεις, μυαλο, νοημοσυνη, νοικοκυριο, οθονη, οικογενεια, ορια, περιβαλλον, προβληματα, προγραμματα, σιγουρα, σιγουρο, συντηρηση, σειρα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, σπιτια, τριημερο, υλοποιηση, υψηλη, φθορα, φορα, χερι, χρονος, ασφαλεια, design, drive, δωματιο, εφαρμογη, ετοιμη, ιδανικο, καδος, μια φορα, μπροστα, πληροφοριες, πουκάμισα, quick, speed, σημαίνει, tablet, ταξιδι, βεβαιως, ξεχνας, χερια
Τυχαία Θέματα