HUAWEI Sound Joy: το νέο φορητό ηχείο για απαιτητικούς!

Η αγορά των SoundBar και των Φορητών Ηχείων είναι από τις πλέον δυναμικές και ενδιαφέρουσες με πάρα πολλά αξιόλογα και πρακτικά προϊόντα για κάθε γούστο, χρήση και βαλάντιο.

Σε αυτό το πλαίσιο η Huawei έχει μία δυναμική παρουσία στον χώρο και αξιοπρόσεχτες προτάσεις. Μία από αυτές είναι και το HUAWEI Sound Joy στα 149 περίπου ευρώ και απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες, ενώ είναι ένα κορυφαίο gadget

γενικότερα!

Ειδικότερα, είναι σαφώς όμορφο, κομψό, καλαίσθητο, ενώ διαθέτει συμπαγή σχεδίαση και 3D υφασμάτινο περίβλημα. Χαρακτηριστικό του είναι το πανέμορφο δαχτυλίδι LED στην κορυφή. Επίσης, με το εύχρηστο λουράκι του, μπορείς να το τοποθετήσεις στο σακίδιό σου ή στη θήκη νερού του ποδηλάτου σου και έτσι να το μεταφέρεις με άνεση σε κάθε εξόρμηση! Φυσικά, έχεις επιλογές χρωμάτων (για την ώρα Obsidian Black και Spruce Green), αλλά και εντυπωσιακά εφέ φωτισμού. Τα τελευταία συνδυάζονται με το επίπεδο έντασης και άλλες χρηστικές λειτουργίες, όπως είναι η ένδειξη διάρκειας ζωής της μπαταρίας (αλλάζει η πληρότητα του χρωματιστού δακτυλίου).

Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και χρηστικότητα και σε καθαρά πιο τεχνικό επίπεδο, διαθέτει μεγάλη μπαταρία των 8800 mAh (η οποία αντέχει έως και 26 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής), ενώ υποστηρίζεται και γρήγορη φόρτιση στα 40W. Για την ακρίβεια, με μόλις δέκα λεπτά φόρτισης, κερδίζεις τουλάχιστον μια ώρα αναπαραγωγής αν το χρειάζεσαι άμεσα, ενώ όταν δεν βιάζεσαι, μια πλήρης φόρτιση κρατάει μόλις τρεις ώρες! Ταυτόχρονα, υποστηρίζει πιο σταθερό σήμα μετάδοσης σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι η προσφερόμενη εξαιρετική ποιότητα ήχου! Τα ηχεία είναι σχεδιασμένα με τη βοήθεια της Devialet (γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στον ήχο) για εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και σε πολύ υψηλή ένταση. Μάλιστα, το ηχείο υψηλής συχνότητας 10 W με μεταξωτό θόλο προσφέρει συχνότητες έως και 20 kHz (-10 dB) και έχει διάφραγμα από ανθρακονήματα. Το ηχείο πλήρους συχνότητας 20 W είναι για να βοηθήσει τις συχνότητες μπάσων έως και 50 Hz (-10 dB) να αντηχούν καλύτερα. Επιπλέον, το διπλό «push push» παθητικό ηχείο ενισχύει περαιτέρω την ευαισθησία και την επέκταση χαμηλών συχνοτήτων, με μέγιστη εκδρομή έως και 16 mm, παρέχοντας έτσι καλύτερη σταθερότητα της συσκευής και διασφαλίζοντας ότι ο ήχος είναι καθαρός και ο θόρυβος χαμηλός ακόμη και σε υψηλές εντάσεις. Εν ολίγοις, ενσωματώνει δύο ηχεία, αλλά και δύο passive radiators και έτσι καταφέρνει να προσφέρει ήχο από όλο το ηχητικό φάσμα και ταυτόχρονα με ελάχιστη παραμόρφωση.

Επιπρόσθετα, είναι ιδανικό για εξορμήσεις, αφού είναι ανθεκτικό και διαθέτει IP67 πιστοποίηση. Συνεπώς, είναι ανθεκτικό σε σκόνη, νερό κτλ και έτσι μπορείς να το έχεις άφοβα μαζί σου στην εξοχή, στην παραλία ή στο κάμπινγκ, ακόμα και σε μέρες όπου οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές!

Ύστερα, μπορείς ανακινώντας τα ηχεία να τα κάνεις να συνδεθούν. Δηλαδή, μπορείς να συνδυάσεις 2 ηχεία μαζί ώστε να έχεις στερεοφωνικό ήχο και ακόμα καλύτερη ηχητική απόδοση!

Επίσης, προσφέρονται και άλλες ευκολίες χρήσης, όπως είναι για παράδειγμα η δυνατότητα αυτόματης εύρεσης συσκευών, η χρήση σε κλήσεις ή ο έλεγχος μέσω Huawei Smartwatch.

Γενικά, πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή και για εξωτερικό χώρο και είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας του. Μιλάμε για ένα προϊόν με άψογη ποιότητα ήχου που ίσως δεν περίμενες από ένα φορητό ηχείο και μάλιστα τέτοιου μεγέθους…

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

NFC: Υποστηρίζει μεταφορά NFC με ένα πάτημα

Διαστάσεις: Ύψος: 202 mm, Πλάτος: 73 mm, Βάρος: Σχεδόν 680 gr

Θερμοκρασία: Θερμοκρασία Λειτουργίας: 0 ℃ μέχρι 40 ℃, Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -20 ℃ μέχρι 70 ℃

Μπαταρία: 8800 mAh (ονομαστική τιμή)

Συνδεσιμότητα: Bluetooth BT 5.2

Αισθητήρας: G-sensor

Αναπαραγωγή μέσω Bluetooth: Υποστηρίζει AAC και SBC

Διάμετρος Ηχείου: 1 20 W 50 mm x 75 mm ηχείου πλήρους συχνότητας

Εξωτερική Σύνδεση: Θύρα Τροφοδοσίας Type-C

Κλήση μέσω Bluetooth: Υποστηρίζεται

Τροφοδοτικό AC/DC: Υποστηρίζει φόρτιση 5V/2A, 9V/2A και 10V/4A

The post HUAWEI Sound Joy: το νέο φορητό ηχείο για απαιτητικούς! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα