E3 2021: 12 Minutes

Το 12 Minutes ανακοινώθηκε από την Microsoft σε συνεργασία με την Avalanche Studios στη φετινή Ε3. Πρόκειται για ένα διαδραστικό θρίλερ σε πραγματικό χρόνο. Η πλοκή του παιχνιδιού εξελίσσεται όταν ένα ρομαντικό απόγευμα με τη γυναίκα σου μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ένας αστυνομικός μπαίνει στο σπίτι σου, κατηγορεί τη γυναίκα σου για φόνο και σε χτυπά μέχρι θανάτου…

Το παιχνίδι ξεκινάει τη στιγμή που ο χαρακτήρας ανοίγει την πόρτα στον αστυνομικό. Κολλημένοι

σε μια λούπα δώδεκα λεπτών και καταδικασμένοι να ξαναζήσεις τον ίδιο τρόμο ξανά και ξανά θα πρέπει να λύσεις το μυστήριο, να βγεις από τη συνεχή επανάληψη της σκηνής και να βρεις έναν τρόπο, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που έχεις μαζέψει απο τις πολλαπλές προσπάθειες, για να αλλάξεις το αποτέλεσμα.

Το 12 Minutes συνδυάζει την ένταση του The Shining με την κλειστοφοβία του Rear Window και την τμηματική δομή του Memento. Το διαδραστικό θρίλερ 12 Minutes θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X|S, Xbox One και PC στις 19 Αυγούστου του 2021.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post E3 2021: 12 Minutes appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα