4+1 Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από το Xbox Developer Direct

Πέντε σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Xbox Developer Direct. Αρχικά, με βάση τα όσα είχε δημοσιεύσει η Microsoft αναμέναμε τέσσερις, όμως υπήρξε και μια “σφήνα” από τη Square Enix με το Visions of Mana. Από εκεί και πέρα, μάθαμε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του Senua’s Saga: Hellblade II, αποκαλύφθηκε πλήρως το Indiana Jones

and the Great Circle και εμπλουτίσαμε τα όσα γνωρίζαμε για το Avowed και το Ara: History Untold.

Avowed

To first-person action RPG Avowed θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Microsoft) μέσα στο Φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσαν η Xbox Game Studios και η Obsidian Entertainment. Την ημέρα που θα γίνει διαθέσιμο θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Το σενάριο θα σε μεταφέρει στο Living Lands, ένα μυστηριώδες νησί γεμάτο περιπέτεια και κινδύνους, τοποθετημένο στον φανταστικό κόσμο της Eora που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Pillars of Eternity.

Είσαι ο απεσταλμένος της Aedyr, μιας μακρινής χώρας και στάλθηκες για να διερευνήσεις τις φήμες για μια θανατηφόρα αρρώστια που εξαπλώνεται σε όλα το Living Lands – ένα νησί γεμάτο μυστήρια και μυστικά, κινδύνους και περιπέτειες, επιλογές και συνέπειες, αλλά και αδάμαστη ερημιά. Ανακαλύπτεις μια προσωπική σύνδεση με τις Living Lands και ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα. Άραγε, θα μπορέσεις να σώσεις αυτό τον άγνωστο τόπο και την ψυχή σου από τις δυνάμεις που απειλούν να τα διαλύσουν;

Για να πολεμήσεις θα έχεις στη διάθεσή σου σπαθιά, ασπίδες, πιστόλια και ξόρκια. Σιγά, σιγά θα βρεις τον ιδανικό συνδυασμό τους, για να εξαπολύεις αποτελεσματικές επιθέσεις από απόσταση, είτε για να δίνεις μάχες σώμα με σώμα.

Ακολουθεί ένα video με τα νεότερα από το παιχνίδι.

Senua’s Saga: Hellblade II

Το Senua’s Saga: Hellblade II θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Microsoft Store), στις 21 Μαΐου 3034, όπως ανακοίνωσαν η Xbox Game Studios και η Ninja Theory, με ταυτόχρονη προσθήκη στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο επικεφαλής της Ninja Theory, Dom Matthews επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα επικεντρώνεται στην αφήγηση και θα έχει διάρκεια ίδια με αυτή του προκατόχου του, που δεν είναι άλλο από το Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Η Senua επιστρέφει με μια ακόμα εξαιρετικά βάναυση περιπέτεια επιβίωσης, ακολουθώντας τους μύθους και τα βάσανα της Ισλανδίας της εποχής των Βίκινγκς. Όντας αποφασισμένη να σώσει όσους έχουν πέσει θύματα του τρόμου που έχει επιφέρει η τυραννία, η Senua θα πρέπει να δώσει μια μάχη για να αντιμετωπίσει το σκοτάδι εντός και εκτός αυτής. Η αφήγηση πραγματοποιείται μέσω καθηλωτικών κινηματογραφικών σκηνών, με ρεαλιστικά γραφικά και ατμοσφαιρική μουσική.

Η Senua θα προσπαθήσει να καταλάβει τον κόσμο της μέσω γρίφων που θα δοκιμάσουν την αντίληψή της, χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει από την ψύχωσή της.

Visions of Mana

To action RPG Visions of Mana θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Microsoft Store), όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο του Xbox Developer Direct η Square Enix.

Στο video που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια, υπάρχουν πλάνα από το gameplay αλλά και από τα παρασκήνια της ανάπτυξης του παιχνιδιού, που θα σου δώσουν μια ιδέα για τους μηχανισμούς και τα πλάσματα που θα αντιμετωπίσεις. Ο παραγωγός της σειράς Mana, Masaru Oyamada, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το σύστημα μάχης του Visions of Mana, συμπεριλαμβανομένης της νέας προσθήκης αυτής των εναέριων μαχών. Επίσης, επιστρέφουν τα Elementals, που θα σε βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των μαχών μέσω της χρήσης συγκεκριμένων αντικειμένων. Τέλος, παρουσιάστηκε ένα νέο companion, το “pikuls”. Έχει σχεδιαστεί από τον δημιουργό της σειράς Mana, Koichi Ishii, είναι εμπνευσμένο από τα ζώα και τη μυθολογία και θα σε βοηθήσει να διασχίσεις τον εκτεταμένο χάρτη του Visions of Mana.

Η εμπειρία θα ενισχυθεί ηχητικά από ένα soundtrack που κατά το λανσάρισμα θα περιλαμβάνει 100 μουσικά κομμάτια.

Ara: History Untold

Το turn-based strategy game Ara: History Untold θα κυκλοφορήσει το προσεχές Φθινόπωρο για PC (Steam, Microsoft Store), όπως ανακοίνωσαν η Xbox Game Studios και η Oxide Interactive.

Θα δημιουργήσεις ένα έθνος και θα οδηγήσεις τον λαό σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας στην κορυφή των ανθρώπινων επιτευγμάτων, καθώς εξερευνάς νέες χώρες, αναπτύσσεις τις τέχνες και τον πολιτισμό, διεξάγεις διπλωματία και δίνεις μάχες με τους αντιπάλους σου για να αποδείξεις ότι είσαι ο μεγαλύτερος ηγέτης όλων των εποχών.

Χρησιμοποιώντας γνωστούς και καινοτόμους μηχανισμούς για το gameplay, το Ara: History Untold προσφέρει μια εξελιγμένη εμπειρία στρατηγικής, χωρίς προκαθορισμένα μονοπάτια προς τη νίκη, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα άπειρες δυνατότητες. Οι επιλογές σου θα καθορίσουν τον κόσμο που δημιουργείς, την εμπειρία σας και την κληρονομιά σου.

Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι πραγματικά ζωντανός και λόγω του ότι δημιουργείται σταδιακά όσο προχωράει το gameplay, με άμεση επιρροή από τις επιλογές που θα κάνεις, κάθε φορά που ξεκινάς από την αρχή θα βιώνεις μια διαφορετική εμπειρία. Πρωταρχικός σκοπός σου θα είναι η εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για την ομαλή ανάπτυξη του έθνους, κάτι που αποτελεί τη βάση για το χτίσιμο μιας παντοδύναμης αυτοκρατορίας.

Indiana Jones and the Great Circle

Το Indiana Jones and the Great Circle ήταν το παιχνίδι με το οποίο έκλεισε το Xbox Developer Direct και ομολογουμένως, ήταν αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι από όσους είχαν καθηλωθεί μπροστά από την οθόνη. Εκτός από τα videos που θα παρακολουθήσεις παρακάτω, μάθαμε ότι το παιχνίδι των Bethesda Softworks και MachineGames θα λανσαριστεί μέσα στο 2024, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Microsoft Store), με ταυτόχρονη προσθήκη στο Xbox Game Pass.

Ετοιμάσου να ανακαλύψεις ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας στο Indiana Jones and the Great Circle, μια ένα first person single player adventure game, που διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του Raiders of the Lost Ark και του The Last Crusade. Βρισκόμαστε στο 1937. Σκοτεινές δυνάμεις ψάχνουν τον κόσμο για το μυστικό μιας αρχαίας δύναμης που συνδέεται με τον Great Circle και μόνο ένα άτομο μπορεί να τις σταματήσει – ο Indiana Jones. Θα υποδυθείς λοιπόν τον θρυλικό αρχαιολόγο σε μια κινηματογραφικού τύπου περιπέτεια που θα σε μεταφέρει από τις αίθουσες του Marshall College στην καρδιά του Βατικανού, στις πυραμίδες της Αιγύπτου και στους βυθισμένους ναούς του Sukhothai.

Και ναι, στον ρόλο του πρωταγωνιστή δεν θα μπορούσε να βρίσκεται άλλος από τον εμβληματικό ηθοποιό Harrison Ford, που έχει συνδέσει το όνομά του με τον θρύλο του Indiana Jones.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC. 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post 4+1 Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από το Xbox Developer Direct appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
xbox, square enix, playstation 4, microsoft, square, saga, circle, history, rpg, series, steam, game, studios, video, νεότερα, store, μαΐου, ninja, καλοκαιρι, playstation, αποδειξεις, επιρροή, videos, single, player, adventure, lost, αιγυπτος, ford, προσφορες, blog, τελη κυκλοφοριας, εθνος, ομαδα διας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, κυπρος, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ημερομήνια, playstation 4, χωρες, ζωα, ηγετης, κωτσοβολος, μουσικη, νησι, ξορκια, πλαισιο, φημες, ψυχωση, blog, ford, game, lost, microsoft, rpg, square enix, square, αρρωστια, ατομο, αφηγηση, βρισκεται, γινει, δωσει, ευκαιρια, επιρροή, ιδεα, ιδια, υπηρεσια, ηχητικα, λεπτομερειες, μαΐου, μυθολογια, μυστικο, μυστηρια, μυστικα, νεότερα, νικη, παντα, οθονη, ονομα, οντας, πιστολια, ψυχη, πυραμιδες, ρολο, σεναριο, συνεχεια, σωμα, φθινοπωρο, φορα, χτισιμο, αγνωστο, circle, adventure, history, ιδανικο, switch, καρδια, μπροστα, ninja, παιχνιδι, player, saga, studios, series, single, σωμα με σωμα, videos
Τυχαία Θέματα