Το Mercedes me Eco Coach ωφελεί τον οδηγό και το περιβάλλον

Καθώς όλο και περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτων εξετάζουν προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτημάτων των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, των υβριδικών και των plug-in υβριδικών, η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει έναν νέο, ψηφιακό προσωπικό εκπαιδευτή, το Mercedes me Eco Coach.

Αυτό είναι

το τελευταίο μέλος στο σύστημα των εφαρμογών Mercedes-Benz me. Με διασκεδαστικό τρόπο, το Eco Coach εξοικειώνει τους οδηγούς ηλεκτροκίνητων μοντέλων με τις ηλεκτρικές δυνατότητες των οχημάτων τους. Οι οδηγοί που ακολουθούν τις προτάσεις και τις υποδείξεις στην εφαρμογή όχι μόνο γνωρίζουν καλύτερα το αυτοκίνητό τους με εναλλακτική οδήγηση – βελτιώνουν επίσης το στυλ οδήγησης και μπορούν να προστατεύσουν καλύτερα το περιβάλλον.

Επιπλέον, ανταμείβονται με ασφάλιστρα και υπηρεσίες από ένα πρόγραμμα πόντων μπόνους.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της εφαρμογής Eco Coach είναι οι διαφορετικές προκλήσεις που ο χρήστης μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία για να κερδίσει πόντους. Επίσης, όταν πρόκειται για την οδήγηση ενός υβριδικού plug-in όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Οι προκλήσεις περιλαμβάνουν π.χ. επίτευξη της υψηλότερης δυνατής αναλογίας ενός ταξιδιού με ηλεκτρική ισχύ, φόρτιση σε διαφορετικές τοποθεσίες, φόρτιση αρκετών ημερών διαδοχικά και επίτευξη της χαμηλότερης δυνατής κατανάλωσης καυσίμου Ο αριθμός των πόντων που μπορεί να σημειωθεί εξαρτάται από τη δυσκολία της πρόκλησης. Για παράδειγμα, απονέμονται 100 πόντοι για την ολοκλήρωση της πρόκλησης “Φορτίστε το όχημά σας σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες”. Η εφαρμογή Mercedes me Eco Coach επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συμμετέχουν σε ανταγωνισμό με την κοινότητα Eco Coach.

Οι πόντοι που κερδίζουν οι χρήστες μπορούν να μετατραπούν σε ασφάλιστρα ως μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μπόνους. Κατά την κυκλοφορία στη Γερμανία, διατίθενται κουπόνια χρέωσης για την υπηρεσία φόρτισης Mercedes-Benz Mercedes me Charge και κουπόνια για το κατάστημα Mercedes-Benz Collection. Είναι επίσης δυνατό να εξαργυρωθούν οι βαθμοί για την αντιστάθμιση CO2, για παράδειγμα για την αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα των υβριδίων plug-in όταν οδηγείτε με τον κινητήρα καύσης.

The post Το Mercedes me Eco Coach ωφελεί τον οδηγό και το περιβάλλον appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα