Θ.Πλεύρης: Αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τους “εικονικούς” εμβολιασμούς

Αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τους “εικονικούς” εμβολιασμούς προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με αφορμή τα περιστατικά έκδοσης “εικονικών” πιστοποιητικών εμβολιασμού στο εμβολιαστικό κέντρο Παλαμά στην Καρδίτσα.

“Η διενέργεια «εικονικών» εμβολιασμών συνιστά βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα με ποινικές προεκτάσεις που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Εξετάζουμε την ενίσχυση του πλαισίου για την εξάλειψη τέτοιων συμπεριφορών. Οι ελάχιστοι επίορκοι και θα βρεθούν και θα υποστούν τις συνέπειες”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter

ο υπουργός Υγείας.

Η διενέργεια «εικονικών»
εμβολιασμών συνιστά βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα με ποινικές προεκτάσεις που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.Εξετάζουμε την ενίσχυση του πλαισίου για την εξάλειψη τέτοιων συμπεριφορών.Οι ελάχιστοι επίορκοι και θα βρεθούν και θα υποστούν τις συνέπειες

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) September 5, 2021

Παράλληλα, μιλώντας αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ  ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι έρχεται ειδικός νόμος για τους “μαϊμού” εμβολιασμούς.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στο ΚΥ Παλαμά Καρδίτσας υπάλληλος βεβαίωνε στο σύστημα εικονικούς εμβολιασμούς κατά της Covid19.

Οι ίδιες πήγες έκαναν λόγο για πάνω από 40 εικονικούς εμβολιασμούς τον τελευταίο μήνα.

The post Θ.Πλεύρης: Αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τους “εικονικούς” εμβολιασμούς appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα