Στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο ο Αλκ.Στεφανής

Επίσκεψη στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) πραγματοποίησε, σήμερα, Τρίτη 13 Απριλίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός είχε σύσκεψη με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΑΣ Νικόλαο Κωστόπουλο, τον διευθυντή Γιώργο Μαντζαβίνο και εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου Εργαζομένων, σχετικά με την πρόοδο των θεμάτων παραγωγής νέου Εθνικού Οπλισμού, την ενεργειακή αναβάθμιση και στελέχωση του εργοστασίου, καθώς και τις εξελίξεις για την κατάρτιση

συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων.

Συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές του νομού Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου και εκπρόσωπος του βουλευτή Άγγελου Τσιγκρή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Αίγιο, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αιγιάλειας, Δημήτριο Καλογερόπουλο.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Αιγιαλείας από την επικείμενη παραγωγή του Εθνικού Οπλισμού από τα ΕΑΣ Αιγίου, στο πλαίσιο συμβολής και της Εθνικής Άμυνας στην ανάπτυξη της χώρας.

The post Στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο ο Αλκ.Στεφανής appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα