Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ο Γ. Πατούλης

Το αίσθημα υψηλού καθήκοντος ως προς την προστασία της ζωής και της περιουσίας του πολίτη που διέπει κάθε αστυνομικό, εξήρε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Δ. Πάκος ενώ στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Λ. Οικονόμου και ο γγ. Μ. Καραμαλάκης, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σ. Βούλτεψη, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κ. Σκούμας,

ο υπαρχηγός Γ. Γιάννινας, οι βουλευτές Κ. Κυρανάκης, Κ. Καραγκούνης, Νικήτας Κακλαμάνης, Κ. Σκανδαλίδης, Χρ. Σπίρτζης, διοικητές και υποδιοικητές Αστυνομικών Τμημάτων, μέλη της Ένωσης και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης.

Ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις του εξήρε το έργο που επιτελεί το ένστολο δυναμικό της Αστυνομίας για τη διασφάλιση της προστασίας των πολιτών, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης ολόκληρων περιοχών της Αττικής. Έκανε αναφορά στα αυξημένα και πολύπλοκα καθήκοντα που καλείται να αντιμετωπίσει με «σημαντικές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και ανθρώπινο δυναμικό» και διαβεβαίωσε για την αρωγή της Περιφέρειας στον αγώνα κατά της παραβατικότητας, επισημαίνοντας:

«Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείτε, συνδράμαμε, με την παροχή 150 οχημάτων και 54 μηχανών, με πόρους του ΕΣΠΑ 4,2 εκ. ευρώ, για τη διευκόλυνση του έργου σας ενώ σταθήκαμε στο πλευρό σας και κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, προσφέροντας στο προσωπικό της αστυνομία υγειονομικό υλικό προστασίας για την ασφάλεια τους.

Παράλληλα με συγκεκριμένες δράσεις συνεπικουρούμε καταλυτικά σε προβλήματα όπως η ενημέρωση και εποπτεία για τα κυκλοφοριακά προβλήματα και η διαχείρισή τους μέσα από το σύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας. Επιπλέον, μέσα από τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, συνδράμουμε στην δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού δικτύου με αυξημένα επίπεδα ασφαλείας, νέες ασφαλτοστρώσεις και σύγχρονο φωτισμό, τα οποία μπορούν και φέρνουν θετικά αποτελέσματα στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων», τόνισε ο κ. Πατούλης.

The post Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ο Γ. Πατούλης appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα