Ο Αϊτόρ νίκησε και το… αντιποδόσφαιρο

Ο Αϊτόρ συνέχισε το… χαβά του! Ο Ισπανός άσος χάρισε με σημαντική νίκη στον Παναθηναϊκό με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και έκανε το 7 στα 7 στη φετινή Super League.

Ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατό και σκληρό, με τους Αρκάδες να παίζουν σε πολλές περιπτώσεις… καράτε, καθώς ήρθαν στην Αθήνα περισσότερο για να μην χάσουν, μιας και δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία μπροστά στην περιοχή του Μπρινιόλι,

αλλά αποδείχθηκε πως με το “αντιποδόσφαιρο” δε θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω.

Το ματς

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, όπου οι “πράσινοι” πίεζαν τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο. Όμως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν σκληρά, καθώς ο Μπαράλες με γονατιά βρήκε τον Κουρμπέλη στη μέση στο 10’, αλλά ο αρχηγός του Τριφυλλιού συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Στο 14’ ο Αϊτόρ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου, αλλά η εκτέλεση φάουλ βρήκε στα σώματα των Αρκάδων. Το παιχνίδι ξέφυγε για λίγο στο 20’, μιας και οι παίκτες του Αστέρα διαμαρτυρόντουσαν συνεχώς στον ρέφερι της συνάντησης, αλλά η αναμέτρηση ήταν αρκετά σκληρή με πολλές διακοπές και… νεύρα.

Μετά από αρκετή ώρα ο Παναθηναϊκός “επισκέφθηκε” την εστία του Αστέρα. Στο 31’ Ιωαννίδης και Μπερνάρντ προσπάθησαν να απειλήσει, αλλά τα σουτ που επιχείρησαν, μπλοκαρίστηκαν από την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 33’ ο Σένκεφελντ λίγο έλειψε να κάνει το 1-0, αλλά η μπάλα διώχθηκε πάνω στη γραμμή.

Οι πολλές διακοπές που υπήρχε στον ματς δεν άφηναν να αναπτυχθεί ρυθμός, μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει όλους τους χώρους, έκαναν και εσκεμμένες καθυστερήσεις και έτσι το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0-0.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την ίδια εικόνα και στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου, καθώς πίεζε την άμυνα του Αστέρα. Στο 51’ Ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Ιωαννίδη ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος και στη συνέχεια ο Αϊτόρ δεν κατάφερε να κάνει το 1-0, μιας και του σουτ του, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε άουτ.

Οι “πράσινοι” είχαν… κατασκηνώσει στην εστία των Αρκάδων και έψαχναν με κάθε πιθανό τρόπο για την επίτευξη του τέρματος, αλλά το “πούλμαν” του Αστέρα δεν άφηνε πολλά περιθώρια, μιας και υπήρχαν 9 και 10 παίκτες τη μεγάλη περιοχή.

“Φονιάς” ο Αιτόρ και 1-0

Με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιοβάνοβιτς, έφερε μεγαλύτερη πίεση στη επίθεση και στο 78’ ο Αϊτόρ κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Γκαρντάφσκι, που πήρε 2η κίτρινη κάρτα,, με τον Ισπανό άσο να συνεχίζει το… χαβά του και από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Παπαδόπουλο, κάνοντας το 1-0 και λύνοντας το “γόρδιο δεσμό”.

Στο 90+4’ ο Βέρμπιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο, μιας και τα πλασέ που επιχείρησε τα μπλόκαρε ο πορτιέρο του Αστέρα από το ύψος του πέναλτι. Όμως αυτό είχε μικρή σημασία, καθώς ο Παναθηναϊκός πήρε μία ακόμα νίκη και συνέχισε το αήττητο σερί του.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης (90+2 Τσόκαϊ), Σάντσες (75’ Βαγιαννίδης), Ρούμπεν, Μπερνάρντ, Παλάσιος (63’ Βέρμπιτς), Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (Κρέσπι 45+2’), Στάνκο, Τιλίκα (88’ Ριέρα), Μπαράλες (60’ Μουναφο), Ιγκλέσιας, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Αλβάρεζ, Μπάρτολο, Τζουκάνοβιτς

The post Ο Αϊτόρ νίκησε και το… αντιποδόσφαιρο appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα