ΗΠΑ: Η Γκάμπι Πετίτο έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, ανακοίνωσε το FBI
Θύμα ανθρωποκτονίας έπεσε η 22χρονη Αμερικανίδα Γκάμπι Πετίτο, η οποία κατέγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ταξίδι της με τον αρραβωνιαστικό της με βαν στις ΗΠΑ και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς νωρίτερα αυτό τον μήνα προκαλώντας σοκ στις ΗΠΑ, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, Τρίτη, το FBI,
Η αρχική ανάλυση του ιατροδικαστή, που έχει επιφορτιστεί με την εξέταση του πτώματος που βρέθηκε στο Ουαϊόμινγκ, είναι ότι ο θάνατος της νεαρής Αμερικανίδας οφείλεται σε “ανθρωποκτονία”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του τμήματος του FBI στο Ντένβερ στο Κολοράντο. Η ομοσπονδιακή αστυνομία προσθέτει ωστόσο ότι η επίσημη αιτία του θανάτου της θα επιβεβαιωθεί από τα τελικά αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Οι αρχές απηύθυναν επίσης έκκληση για πληροφορίες από οποιονδήποτε συνάντησε το ζευγάρι σε χώρο κατασκήνωσης στο εθνικό πάρκο του Γκραντ Τέτον στο Ουαϊόμινγκ μεταξύ της 27ης και της 30ης Αυγούστου.
Η μυστηριώδης εξαφάνιση της νεαρής Αμερικανίδας έχει προκαλέσει σοκ στους χρήστες του ίντερνετ στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, οι οποίοι παρακολουθούσαν και σχολίαζαν όλα τα στάδια της μεγάλης επιχείρησης ερευνών που έγινε για τον εντοπισμό της 22χρονης, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από τις 11 Σεπτεμβρίου ενώ βρισκόταν στο ταξίδι με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι.
Το ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Νέα Υόρκη, στην ανατολική ακτή, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από αξιοθέατα της χώρας και των ιδίων που χαμογελούσαν δίπλα στο διαμορφωμένο βαν τους.
Σε ένα βίντεο που είχαν αναρτήσει στο YouTube, το ερωτευμένο ζευγάρι παρουσιάζεται να φιλιέται στο ηλιοβασίλεμα και να κάνει βόλτα στην παραλία.
Οι γονείς της Γκάμπι Πετίτο επικοινώνησαν τελευταία φορά μαζί της όταν το ζευγάρι βρισκόταν στην περιοχή του εθνικού πάρκου Γκραντ Τέτον.
Ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία, η οποία τη Δευτέρα πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι των γονιών του, όπου ζούσε το ζευγάρι. Ο Λόντρι είχε επιστρέψει μόνος του στο σπίτι αυτό στο Νορθ Πορτ, στην Φλόριντα, με το βαν της συντρόφου του, δέκα ημέρες πριν από τις 11 Σεπτεμβρίου που η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της.
Αυτός αρνήθηκε να μιλήσει στους ερευνητές, προτού εξαφανιστεί και το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία για τον εντοπισμό του συνεχίζει τώρα να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου στις ΗΠΑ.
Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει τον Λόντρι “πρόσωπο ενδιαφέροντος” στην υπόθεση αυτή. Αυτός δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Σεπτεμβρίου που έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του στο Νορθ Πορτ, λέγοντας ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει μόνος του στην περιοχή του κοντινού Καταφυγίου Κάρλτον. Η αστυνομία του Νορθ Πορτ ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε μόλις την Παρασκευή από την οικογένειά του ότι έφυγε για τρεις μέρες.
Οι έρευνες της αστυνομίας και του FBI, οι οποίες είχαν διακοπεί χθες το βράδυ, αλλά σχεδιάζεται να ξαναρχίσουν σήμερα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, επικεντρώνονται στο ελώδες αυτό φυσικό καταφύγιο στην Φλόριντα.
“Το καταφύγιο του Κάρλτον είναι μια ευρεία και σε σημεία εχθρική ζώνη. Αυτήν την στιγμή πολλά σημεία του έχουν πλημμυρίσει. Είναι μια επικίνδυνη δουλειά για τις ομάδες έρευνας που προχωρούν μέσα σε βάλτους γεμάτους με αλιγάτορες και φίδια”, διευκρίνιζε σε χθεσινή ανάρτησή της στο Facebook η αστυνομία του Νορθ Πορτ, η οποία είναι επικεφαλής των ερευνών μαζί με το FBI.
The post ΗΠΑ: Η Γκάμπι Πετίτο έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, ανακοίνωσε το FBI appeared first on The President.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πάμε για αλλαγές στα σχολεία:
- Με μαθήματα εξ αποστάσεως θα ξεκινήσουν και φέτος τα περισσότερα πανεπιστήμια
- Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Αυτές οι περιοχές θα χτυπηθούν από ισχυρές καταιγίδες
- Μαρίνα Πατούλη: Είμαι 53 ετών… όχι άλλα δάκρυα -Τι είπε για το διαζύγιό της
- Ποιος είναι ο εμβολιασμός που δεν πρέπει να αμελούν οι γονείς
- Εξηγήσεις Ελπιδοφόρου για την παρουσία του στη «φιέστα» Ερντογάν – Τατάρ στη Νέα Υόρκη
- «Θωρακίζονται» εκπαιδευτικοί και γιατροί από τους αρνητές- Τι αλλάζει στον ποινικό κώδικα
- Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα κεντρικά δελτία ειδήσεων για χθες, 21/9/2021
- Πώς οι άνθρωποι έχασαν την... ουρά τους -Τι υποστηρίζουν Αμερικανοί επιστήμονες
- «Κόπηκε» από το GNTM και θα παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» (video)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις The President
- Χανιά: Τραυματισμός μαθητή από έκρηξη κροτίδας
- Κ.Χατζηδάκης: Οι 500 νέες θέσεις εργασίας από διεθνή αλυσίδα διανομής φαγητού, η καλύτερη απάντηση στους μυθοπλάστες του ΣΥΡΙΖΑ
- ΗΠΑ: Η Γκάμπι Πετίτο έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, ανακοίνωσε το FBI
- Με οριακή πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο
- Tετράωρη στάση εργασίας από τους διανομείς σήμερα
- Ένα ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα, φέρνοντας τοπικά ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
- Φως στο τούνελ του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης – Γράφει ο Δ.Κούβελας
- Οι συγκρούσεις και η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ
- Τελευταία Νέα The President
- ΗΠΑ: Η Γκάμπι Πετίτο έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, ανακοίνωσε το FBI
- Με οριακή πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο
- Tετράωρη στάση εργασίας από τους διανομείς σήμερα
- Χανιά: Τραυματισμός μαθητή από έκρηξη κροτίδας
- Οι συγκρούσεις και η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ
- Φως στο τούνελ του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης – Γράφει ο Δ.Κούβελας
- Κ.Χατζηδάκης: Οι 500 νέες θέσεις εργασίας από διεθνή αλυσίδα διανομής φαγητού, η καλύτερη απάντηση στους μυθοπλάστες του ΣΥΡΙΖΑ
- Ένα ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα, φέρνοντας τοπικά ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
- ΥΠΕΞ: Στην Ελλάδα επτά γυναίκες βουλευτές από το Αφγανιστάν με τις οικογένειές τους
- Συνάντηση με τον Υπουργό Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας είχε ο Κ.Μητσοτάκης
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Γερμανία: Τέλος της πανδημίας την άνοιξη προβλέπει ο υπ. Υγείας
- COSMOTE: Δωρεάν data στο κινητό και αποκλειστικές προσφορές, για όλους τους συνδρομητές της
- Κεραμέως: Απόλυτη καταδίκη των μηνύσεων σε εκπαιδευτικούς από αρνητές κορωνοϊού
- Γκάμπι Πετίτο – Επεσε θύμα ανθρωποκτονίας ανακοίνωσε το FBI
- Γιουβέντους – Μίλαν: Φοβερή απάντηση στις ρατσιστικές προσβολές – «Δεν είμαι θύμα, είμαι μαύρος και περήφανος»
- Δείτε πώς είναι σήμερα η Τατιάνα Δράκου από τη «Λάμψη», Καλλιόπη Ευαγγελίδου [εικόνες]
- Ελπιδοφόρος: Κύκλοι του δίνουν εξηγήσεις για την παρουσία του δίπλα στον Ερντογάν
- «Όχι» σε νέα μέτρα για τη Βόρεια Ελλάδα και... βλέπουμε
- Κρήτη: 96 οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία - Νέος θάνατος ασθενή