Η Άννα Διαμαντοπούλου, το ΤΧΣ, τα νεότερα από τον Ακτωρα και η αμκ της Aegean

Πληροφορίες για εμφάνιση της Άννας Διαμαντοπούλου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δεν είναι άσχετες με την πραγματικότητα. Κάποιοι λένε πως για αυτό και απέσυρε την υποψηφιότητά της από τον ΟΟΣΑ, ενώ από την κυβέρνηση επισήμως διαψεύδουν τις πληροφορίες.

Όλοι ασχολούνται με τη συμφωνία των Ολλανδών με τον Λεωνίδα Μπόμπολα για τις μετοχές του δεύτερου. Λίγοι όμως στην είδηση, που κρύβεται στο ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας, παλιά καραβάνα, διαπραγματεύεται

και με τους Μπάκο-Καϋμενάκη. Σε περίπτωση που οι μετοχές του δεν αποκτηθούν από τους Ολλανδούς της Reggeborgh, τότε ο δρόμος θα ανοίξει στους Μπάκο –Καϋμενάκη, που καραδοκούν, προσδοκώντας στην παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να δοθεί στους μετόχους το περιεχόμενο της συμφωνίας Μπόμπολα με τους Ολλανδούς.

Ο Ι. Σαββίδης αυτή την περίοδο δεν φαίνεται να προωθεί την ενίσχυση της παρουσίας του στα ΜΜΕ , αλλά όπως πληροφορούμαστε ενδιαφέρεται για project που αφορούν την Ενέργεια. Στο επίκεντρο βρίσκονται εκτός από συζητήσεις για τον ΟΛΘ συνεργασία με μεγάλο Όμιλο που κυριαρχεί στα ενεργειακά. Οψόμεθα…

Μυρίστηκαν χρήμα οι Γερμανοί «φίλοι» μας και έχουν βάλουν λυτούς και δεμένους (από πρεσβείες και εταιρείες) να βολιδοσκοπήσουν τα αρμόδια υπουργεία για projects που σχετίζονται με το Ταμείο Ανάκαμψης. Οι Αμερικάνοι και οι Γάλλοι θα έχουν όμως μεγαλύτερο μερίδιο στα projects που θα τρέξουν, όπως μαθαίνουμε, ωστόσο οι Γερμανοί επιμένουν. Έργα στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας θέλουν να αυξήσουν το αποτύπωμά τους στη χώρα.

Φαίνεται ότι η αύξηση κεφαλαίου της Αegean Airlines καθυστερεί, με τον Μάιο να προκρίνεται ως εφικτή ημερομηνία. Η μικρή καθυστέρηση είναι αναγκαία προκειμένου να λυθούν διάφορα θέματα που έχουν προκύψει για τους ομολογιούχους της εταιρίας. Πάντως ο Μάιος θα είναι ένας ενδεικτικός μήνας για την πορεία του τουρισμού που θα επηρεάσει και την ανάκαμψη της Aegean.

Προβληματισμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Μ.Μαξίμου για τα σχόλια στα ΜΜΕ των επιστημών που συμμετέχουν στην επιτροπή λοιμοξιολόγων. Πολλοί από αυτούς άλλα λένε πίσω από τις κλειστές κουρτίνες των συσκέψεων και άλλα στις τηλεοράσεις προκειμένου να γίνουν αρεστοί.  Πάντως, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ορισμένοι από τους κορυφαίους έχουν αποσυρθεί διακριτικά από τη δημοσιότητα προκειμένου να διαφυλάξουν το κύρος τους. Το βέβαιο είναι ότι τα τελευταία μέτρα δεν λειτούργησαν ενώ το πρόγραμμα εμβολιασμού φαίνεται να καθυστερεί συνολικά για την Ε.Ε. με την κυβέρνηση να έχει  αρχίσει να αγχώνεται για να προλάβει τους χρόνους.

The post Η Άννα Διαμαντοπούλου, το ΤΧΣ, τα νεότερα από τον Ακτωρα και η αμκ της Aegean appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα