Φωτιά στην Πεντέλη: Μηνύματα από το 112 για εκκένωση περιοχών κατά τη διάρκεια της νύχτας

Ένα λεπτό πριν από τις 2 τα ξημερώματα, το «112» έστειλε νέο μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στην περιοχή της Πεντέλης και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου να εκκενώσουν προς Βριλήσσια λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Πεντέλη και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, εκκενώστε τώρα προς Βριλήσσια. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies».

Λίγα λεπτά πριν από τις 3 τα ξημερώματα, το «112» έστειλε μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στις ανατολικές περιοχές του Γέρακα να εκκενώσουν άμεσα προς την Αγία Παρασκευή.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις ανατολικές περιοχές του Γέρακα, εκκενώστε τώρα προς Αγία Παρασκευή. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies».

Στις 4.30 τα ξημερώματα, το «112» έστειλε μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στη Βούλα Πικερμίου και στο Πανόραμα Παλλήνης να εκκενώσουν άμεσα προς Πικέρμι.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στη Βούλα Πικερμίου και στο Πανόραμα Παλλήνης, εκκενώστε τώρα προς Πικέρμι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies ».

Στις 5.20 τα ξημερώματα, το «112» έστειλε μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στην Παλλήνη και στη Νέα Παλλήνη να εκκενώσουν άμεσα προς Πικέρμι – Ραφήνα.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Παλλήνη και στη Νέα Παλλήνη, εκκενώστε τώρα προς Πικέρμι – Ραφήνα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies».

Λίγα λεπτά μετά τις 6 το πρωί, το 112 έστειλε μήνυμα στους πολίτες να αποφεύγουν τη μετακίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος, από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως το Πικέρμι, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αποφύγετε τη μετακίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος, από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως το Πικέρμι. Δρόμος κλειστός λόγω δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies».

The post Φωτιά στην Πεντέλη: Μηνύματα από το 112 για εκκένωση περιοχών κατά τη διάρκεια της νύχτας appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα