Ερυθρόλευκο το Super Cup

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερος μέρος του τελικού του Super Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό και κατάφερε να πάρει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, όπου είναι ο τρίτος μέσα στο 2022, μετά το περσινό νταμπλ.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 52-67, σε ένα ματς με πολύ μέτρια συγκομιδή πόντων και μεγάλη αστοχία και των δύο, αλλά αυτό αποτελεί και μία δικαιολογία, ελέω της χρονικής περιόδου.

O Σάσα Βεζένκοφ συνέχισε τις «υψηλές πτήσεις» (double – double

με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ) και ο Μουσταφά Φαλ «πλήγωσε» για άλλη μια φορά τον «αιώνιο» αντίπαλο (12π., 5ρ., 5ασ.). Η απόλυτη υπεροχή στο ζωγραφιστό μετουσιώθηκε σε έλεγχο των ριμπάουντ (28-39ρ.) και ο ανώτερος Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στην πρώτη κούπα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός σούταρε με κακά ποσοστά (26% τρίποντο) και «εγκλωβίστηκε» στην αντίπαλη άμυνα, έδειξε πως έχει ανάγκη τη δημιουργία του Νέιτ Ουόλτερς και… δυσκόλεψε τη ζωή του με την πρωτοφανή αστοχία του Μάριους Γκριγκόνις (0/9 σουτ). Η «πράσινη» επίθεση δεν λειτούργησε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα και οι μόνοι που… διασώθηκαν ήταν -κατά διαστήματα- οι Πάρις Λι (12π., 3ρ., 4ασ.) και Ντέρικ Ουίλιαμς (10π.).

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 34-37, 43-56, 52-67

The post Ερυθρόλευκο το Super Cup appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα