Trade Estates: Λαμπρά εγκαίνια για το εμπορικό πάρκο Top Parks Πειραιώς

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή τα επίσημα εγκαίνια του Εμπορικού Πάρκου TOP PARKS Πειραιώς της Trade Estates παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργίαδη. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Trade Estates παρουσίασε και την TOP PARKS, τη νέα εμπορική ταυτότητα η οποία θα υπογράφει τη δραστηριότητα των Εμπορικών Πάρκων της.

Το εμπορικό Πάρκο TOP

PARKS Πειραιώς που βρίσκεται στην οδό Αθηνών – Πειραιώς 86 είναι ένα νέο, ενεργειακά αποδοτικό – “πράσινο” κτήριο, το οποίο θα αποτελέσει τον TOP εμπορικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Η εύκολη πρόσβαση σε συνδυασμό με την ποικιλία των καταστημάτων και των brands που διαθέτει, προσφέροντας προϊόντα σε προσιτές τιμές, το έχει ήδη τοποθετήσει στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής.

Το Εμπορικό Πάρκο TOP PARKS Πειραιώς πέρασε στις αρχές του 2022 στην κατοχή της Trade Estates. Μέσα σε σύντομο διάστημα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του και σήμερα ξεκινά πλήρως λειτουργικό, με καταστήματα οικιακών ειδών, ένδυσης και υπόδυσης, παιχνιδιών, super market και γρήγορου φαγητού μέσω των brands ΑΒ Βασιλόπουλος, Adidas, LC Waikiki, Lilly Drogerie, Marks & Spencer, McDonalds, Μουστάκας, Occhio Papavasiliou, Orchestra, Parex, Pepco.

Επιπρόσθετα, εφαρμόζοντας μία αειφόρο, βιώσιμη και υπεύθυνη στρατηγική και μέσα από τη συνεργασία με τον Όμιλο ΔΕΗ, το Εμπορικό Πάρκο TOP PARKS Πειραιώς διαθέτει εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες καθώς και τον πρώτο στην Ελλάδα υπερταχυφορτιστή ισχύος 300kW της ΔΕΗ Blue για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων σε λιγότερο από 20’.

Βασίλης Φουρλής: Η Trade Estates αποτελεί μία δυναμική εταιρεία επενδύσεων ακίνητης περιουσίας που συνεχώς μεγαλώνει

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμάς, ανέφερε ο Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος Trade Estates, είναι πολύ περισσότερο από τα εγκαίνια ενός εμπορικού κέντρο, θα έλεγα είναι η πρώτη επίσημη μέρα της εταιρείας για την οποία πολλοί άνθρωποι δούλεψαν σκληρά για να δημιουργήσουν, πρόσθεσε.

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια δημιουργήθηκε μια ιδέα να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστεί εταιρεία ακινήτων η οποία θα ξεχωρίσει πραγματικά για την ποιότητα και τον χαρακτήρα της. Την περίοδο εκείνη η Ελλάδα συμπλήρωνε 10 χρόνια κρίσης. Η κρίση αυτή δεν επέτρεψε στη χώρα μας να παρακολουθήσει τις παγκόσμιες εξελίξεις σε πάρα πολλούς τομείς. Η Ελλάδα απλά έμεινε πολύ πίσω. Η έλλειψη ποιοτικών εμπορικών κέντρων ήταν εμφανής, το ίδιο ίσχυε και για τις δομές logistics. Σκεφτήκαμε χρησιμοποιώντας ως βάση τα εμπορικά ακίνητα του Ομίλου Fourlis να συστήσουμε μια εξειδικευμένη εταιρεία ακίνητης περιουσίας, έτσι λοιπόν το καλοκαίρι του 2021 μετά από πολύ προσπάθεια δημιουργήθηκε η Trade Estates, ανέφερε ο κ. Φουρλής.

Εντός του 2023 η Trade Estates θα ενταχθεί στο Χρηματηστίριο Αθηνών και θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους επενδυτές να συμμετέχουν σε μια ποιοτική και ασφαλή εταιρεία.  Το εμπορικό κέντρο που εγκαινιάζεται σήμερα αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου της Trade Estates.

«Η Trade Estates αποτελεί μία δυναμική εταιρεία επενδύσεων ακίνητης περιουσίας που συνεχώς μεγαλώνει. Είμαστε χαρούμενοι που στο σύντομο διάστημα λειτουργίας της, έχει αναπτύξει τόσο σημαντικά έργα και έχει συνάψει εξαιρετικές συνεργασίες, ενώ αναμένεται και συνέχεια».

Δημήτρης Παπούλης: Φιλοδοξία και δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε πάντα κορυφαία εμπειρία στους πελάτες μας και τις οικογένειές τους

«Η ανάπτυξη της Trade Estates, στο σύντομο διάστημα λειτουργίας της μας χαροποιεί και μας κάνει πολύ αισιόδοξους για το μέλλον. Σήμερα παρουσιάσαμε το νέο Retail Park στην Οδό Πειραιώς αλλά και τη νέα ταυτότητα των εμπορικών μας πάρκων «TOP PARKS» όπου ευελπιστούμε να γίνει ο νέος κορυφαίος προορισμός για τους καταναλωτές που αναζητούν τα μεγαλύτερα brands, αλλά και ποιότητα και άνεση στις βόλτες για τις αγορές τους. Φιλοδοξία και δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε πάντα κορυφαία εμπειρία στους πελάτες μας και τις οικογένειές τους!», ανέφερε ο Δημήτρης Παπούλης, CEO Trade Estates.

Παράλληλα ο κ. Παπούλης ανέφερε πως γίνονται συντονισμένες προσπάθειες σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών, τον ΗΣΑΠ και τους δήμους για τη δημιουργία στάσης τρένου και κατασκευή πεζογέφυρας που θα ενώνει τις δύο γειτονικές αναπτύξεις Πειραιώς και Ρέντη, προσφέροντας στους κατοίκους ασφαλή διάβαση της οδού Πειραιώς.

Αξιολογούνται, επίσης νέα projects που θα μπορούσαν να αυξήσουν την αξία του χαρτοφυλακίου σε 700 εκατ. ευρώ ως το 2028.

Το profile της Trade Estates

Η Trade Estates, μέλος του Ομίλου Fourlis, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στα εμπορικά ακίνητα, ενώ φέρνει μια νέα φιλοσοφία στον κλάδο και το μέλλον του. Δραστηριοποιείται σε 3 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία και διαθέτει σημαντικό χαρτοφυλάκιο εμπορικών πάρκων και Logistics Centers νέας γενιάς, υψηλών αποδόσεων που διευρύνεται και ενισχύεται διαρκώς.

Η Trade Estates λειτουργεί σήμερα 7 Εμπορικά Πάρκα σε Πειραιά, Ρέντη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κύπρο και Βουλγαρία και διαθέτει σήμερα 9 Εμπορικά Ακίνητα, 7 Εμπορικά Πάρκα και 2 Logistics Centers.

Προσαρμοζόμενη στη νέα πραγματικότητα της παγκόσμιας οικονομίας, προχωράει με την εφαρμογή πρωτοβουλιών εξοικονόμησης ενέργειας και αναβάθμισης του συνόλου των ακινήτων της, με βάση τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης και των προτύπων της κυκλικής οικονομίας που επιτάσσουν οι αρχές ESG.

Στο επενδυτικό της πλάνο, περιλαμβάνεται η δημιουργία σύγχρονων εμπορικών πάρκων σε όλη την Ελλάδα, με ναυαρχίδα το εμπορικό πάρκο στο “The Ellinikon Commercial Hub” αλλά και αναπτύξεις σε επιπλέον περιοχές της Ελλάδας όπως η Πάτρα, η Κρήτη και τα Σπάτα. Σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, το 2026 θα διαθέτει συνολικά 18 εμπορικά ακίνητα.

Με συνεχή ανάπτυξη μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και σημαντικές συμφωνίες, η Trade Estates εδραιώνεται στο σήμερα και καθορίζει το αύριο.

Ειρήνη Μυλωνά

The post Trade Estates: Λαμπρά εγκαίνια για το εμπορικό πάρκο Top Parks Πειραιώς appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα