Σ.Σακοράφα: Στην Ελλάδα ο νόμος δεν ισχύει για όλους

«Η κυβέρνηση με άρθρο που έχει συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις, έρχεται να νομιμοποιήσει το επί εικοσαετία διακυβερνητικό σκάνδαλο του μεγαλύτερου αυθαιρέτου της Ευρώπης», ανέφερε κατά τη συζήτηση στη Βουλή η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα και πρόσθεσε: «Στην υπόθεση του Mall δεν επιβλήθηκε ούτε ένα πρόστιμο 5 ευρώ. Ο κ. Λάτσης και κάθε άλλος επενδυτής υπαγορεύουν διατάξεις στη Βουλή.

Εκεί δεν υπάρχει κυβερνητική πυγμή και φαίνεται ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό». «Είστε η πραγματικότητα της παλιάς καλής διαφήμισης.”His Master΄s Voice”. Και κανείς δεν μπορεί να μπερδέψει τους ρόλους», δήλωσε η Σοφία Σακοράφα.

Η βουλευτής αναφέρθηκε και στη στάση της κυβέρνησης στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. «Με τον ίδιο τρόπο μεταχειρίζεστε τη νομιμότητα και στην υπόθεση Κουφοντίνα, όπου, μάλιστα, για να καλύψετε την πραγματικότητα, διατυμπανίζετε με έπαρση ότι: “Σε ένα Κράτος Δικαίου, ο νόμος ισχύει για όλους”, “Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται”, “Η δικαιοσύνη και οι θεσμοί θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων”. Προφανώς μας εμπαίζετε! Το αποδεικνύουν, περίτρανα, διατάξεις σαν αυτή εδώ!» είπε η Σοφία Σακοράφα και κατήγγειλε: «Στην Ελλάδα ο νόμος δεν ισχύει για όλους και όταν η Δικαιοσύνη στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ακυρώνεται με νέες νομοθετήσεις».

The post Σ.Σακοράφα: Στην Ελλάδα ο νόμος δεν ισχύει για όλους appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα