Ουκρανία: Επίθεση με πυραύλους στην πόλη Χόρτκιβ. 22 τραυματίες – Συνεχής ενημέρωση

Η Ουκρανία συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του εργοστασίου χημικών Αζότ στο Σεβεροντονέτσκ όπου έχουν βρει καταφύγιο εκατοντάδες άμαχοι, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της περιοχής.

«Το Αζότ δεν είναι μπλοκαρισμένο, οι μάχες συνεχίζονται στους δρόμους δίπλα στο εργοστάσιο», δήλωσε ο Σέρχι Γκαϊντάι στην ουκρανική τηλεόραση.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως αναμένει ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα κάνουν κάθε προσπάθεια για να καταλάβουν την πόλη είτε σήμερα είτε αύριο, Δευτέρα.

Συνεχής ενημέρωση

Η Ρωσία

χρησιμοποιεί υπέρμετρη πολεμική ισχύ για τη κατάληψη περιοχών στο Σεβεροντονέτσκ

Η Ρωσία χρησιμοποιεί υπέρμετρη πολεμική ισχύ και πυροβολικό για τη σταδιακή κατάληψη περιοχών γύρω από το Σεβεροντονέτσκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.

Η Ρωσία είναι πιθανό να έχει αρχίσει την προετοιμασία για την ανάπτυξη ενός τρίτου τάγματος από διάφορους σχηματισμούς μάχης κατά τις πρόσφατες εβδομάδες, ανέφερε το υπουργείο στην τελευταία ενημέρωση πληροφοριών του, την οποία ανάρτησε στο Twitter.

Ουκρανία: Οργάνωση δύο διαδρομών εξαγωγής σιτηρών μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας

Η Ουκρανία έχει οργανώσει δύο διαδρομές μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας για την εξαγωγή σιτηρών και την αποτροπή μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, παρά το γεγονός ότι διάφορα προβλήματα έχουν επιβραδύνει την εφοδιαστική αλυσίδα, όπως δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Ο Ντμίτρο Σενίκ δήλωσε ότι η παγκόσμια διατροφική ασφάλεια βρίσκεται σε κίνδυνο, επειδή η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία παρεμπόδισε τις εξαγωγές σιτηρών του Κιέβου από τη Μαύρη Θάλασσα, προκαλώντας ευρύτατες ελλείψεις, αλλά και αύξηση των τιμών.

Με επίθεση ρωσικών πυραύλων καταστράφηκε μεγάλη αποθήκη με αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα

Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν πυραύλους Kalibr τύπου κρουζ, για την καταστροφή μιας μεγάλης αποθήκης με αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα, στην περιοχή Τερνόπιλ της Ουκρανίας, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Επίθεση με πυραύλους στην πόλη Χόρτκιβ – 22 τραυματίες

Επίθεση με πυραύλους στη πόλη Χόρτκιβ της δυτικής Ουκρανίας είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί μερικώς μια στρατιωτική εγκατάσταση και να τραυματιστούν 22 άνθρωποι, όπως ανέφερε σε διαδικτυακή ενημέρωση ο κυβερνήτης της περιοχής Τερνόπιλ.

Ο Βολοντίμιρ Τρους δήλωσε ότι τέσσερις πύραυλοι έπληξαν την πόλη, σε απόσταση 75 χιλιομέτρων νότια του Τερνόπιλ, χθες βράδυ.

The post Ουκρανία: Επίθεση με πυραύλους στην πόλη Χόρτκιβ. 22 τραυματίες – Συνεχής ενημέρωση appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα