Μπαρτσελόνα: Τέσσερις παίκτες στην πόρτα της εξόδου

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού κι οδηγούν εκ των πραγμάτων τους «μπλαουγκράνα» σε δραστικές λύσεις για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Μία εξ αυτών είναι και η αποχώρηση/πώληση παικτών που δεν υπολογίζονται στην πρώτη γραμμή του αγωνιστικού πλάνου του Ρόναλντ Κούμαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, στην πόρτα της εξόδου ενόψει του μεταγραφικού «παράθυρου» του Ιανουαρίου, βρίσκονται οι Φίρπο, Ουμτιτί, Ματέους Φερνάντες και

Μπρέιθγουεϊτ, οι οποίοι θα προστεθούν στους Ρίκι Πουτζ και Αλένια που έχουν τεθεί ήδη εκτός πλάνων.

Για τον Φίρπο έχει ήδη εκφραστεί ενδιαφέρον για δανεισμό με οψιόν αγοράς από τις Ίντερ και Νάπολι, με τη «Μπάρτσα» να οριοθετεί την τιμή της οψιόν στα 20 εκατ. ευρώ, διότι έχει ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και η (πρώην ομάδα του) Μπέτις.

Για τον Ουμτιτί οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να ακούσουν προσφορές για τον δανεισμό του, με την πρώην ομάδα του Λιόν και τη Ρόμα να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Για τον Ματέους Φερνάντες η Μονακό έχει δείξει ήδη τη διάθεσή της να τον αποκτήσει με μορφή δανεισμού, καλύπτοντας το συμβόλαιό του.
Τέλος, για τον Μπρέιθγουεϊτ, τον οποίο απέκτησε τον περασμένο Μάρτιο η Μπαρτσελόνα, για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ντεμπελέ, πληρώνοντας τη ρήτρα των 18 εκατ. ευρώ στη Λεγανιές, οι ατζέντηδές του αναζητούν ομάδες στην Αγγλία, για να «αδειάσει» κι άλλο χώρο στο μπάτζετ της «Μπάρτσα».

The post Μπαρτσελόνα: Τέσσερις παίκτες στην πόρτα της εξόδου appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα