Απάντηση της Αθήνας στον Σοϊλού: Η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση είναι απέναντι σε κάθε πράξη τρομοκρατίας και καταδίκασε την επίθεση.

«Η κυβέρνηση είναι σταθερά απέναντι σε κάθε τρομοκρατική πράξη, είναι απολύτως καταδικαστέες πράξεις όπως αυτές στην Κωνσταντινούπολη» δήλωσε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι «η χώρα έχει ανοιχτό μέτωπο με κάθε έκφανση της τρομοκρατίας παντού στον κόσμο».

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε επίσης συλλυπητήρια προς τον τουρκικό λαό και την τουρκική κυβέρνηση για

την έκρηξη με τους έξι νεκρούς και τους 81 τραυματίες, εκ των οποίων 26 παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος μιλώντας στον Σκάι είπε ότι η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της.

«Eχουμε ήδη εκφράσει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον τουρκικό λαό και τουρκικό κράτος, καταδικάζοντας την τρομοκρατική επίθεση. Είμαστε ενάντια σε κάθε τρομοκρατική πράξη και αυτή είναι μια ξεκάθαρη τοποθέτηση. Η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της. Κάθε βράδυ αντιμετωπίζουμε μεγάλη πίεση στα σύνορά μας».

The post Απάντηση της Αθήνας στον Σοϊλού: Η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα