Το παρελθόν στοιχειώνει τον ξεχασιάρη Σκουρλέτη

«Τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». Με τον τρόπο αυτό ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που σήμερα προσπαθεί να φανεί ενωτικός και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για διχασμό, καλούσε τους πολίτες στις κάλπες το 2015. Το είχε ξεστομίσει ο αθεόφοβος σε ομιλία του στο Κερατσίνι μαζί με άλλα λαϊκίστικα και εμφυλιοπολεμικά με τα οποία διάνθιζε ανέκαθεν τις ομιλίες του. Αλλα σήμερα όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να το ξεχάσουν. Ακόμα

και ο τότε υπουργός Σκουρλέτης – ειπώθηκε στις ενδιάμεσες εκλογές – ο οποίος μάλιστα στοιχημάτιζε ότι ποτέ δεν το είπε ο πρόεδρός του.

Λογική η σύγχυση του άλλοτε γραμματέα και κάποτε στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού. Αντί λοιπόν να βγουν από την Κουμουνδούρου, να απολογηθούν για τα έκτροπα της Νέας Σμύρνης και να σιωπήσουν, προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την σκληρή πραγματικότητα η οποία λίγο έλειψε να καταγράψει και νεκρό.

«Δεν θα βρείτε ούτε μια ανακοίνωση που να υπάρχει αυτό το σύνθημα. Να μην επικαλούμαστε την προπαγάνδα των τότε μνημονιακών ημερών και δυνάμεων, ετεροχρονισμένα κιόλας», δήλωνε ο ξεχασιάρης Σκουρλέτης στο ΣΚΑΪ.

Μόνο που η δήλωση υπήρχε σε βίντεο. Απολαύστε:

Φρεσκάρισμα μνήμης Σκουρλέτη.

Σκουρλέτης: Ποτέ δεν υπήρξε το: Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν pic.twitter.com/7WV3bVVBeJ

— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) March 11, 2021

Το άρθρο Το παρελθόν στοιχειώνει τον ξεχασιάρη Σκουρλέτη εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα