Τι «στοκατζίδικο» θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς «στόκους»;

Πρέπει να είναι κανείς «στόκος» ώστε να μην αντιληφθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε θύμα του Μαξίμου και των δημοσιογράφων, ειδικά των δημοσιογράφων που κυνηγούν αδιάκοπα το ΣΥΡΙΖΑ και τους αγνά και αμόλυντα στελέχη του. Διότι ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα όπως όλα τα άλλα κόμματα, αλλά «στοκατζίδικο» του

οποίου ηγείται ένας εκ των καλυτέρων «εμπόρων» ιδεών και τα κυκλώματα του Μαξίμου και οι κακοί δημοσιογράφοι τον εμποδίζουν να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.

Εν προκειμένω τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο, κατά την Αυγή, γιατί διαστρεβλώθηκαν και παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του για το «ξεστοκάρισμα» των εμβολίων. Άλλο εννοούσε- όπως άλλο εννοούσε ο Τζανακόπουλος περί «εκκαθαρίσεων»- και όχι φυσικά ότι χρησιμοποιώντας αυτή τη λέξη είχε σκοπό να υπονομεύσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Αν είναι δυνατόν ένας κατ’ εξοχήν statesman όπως ο Αλέξης Τσίπρας να διέπραττε τέτοια πολιτική αθλιότητα.

Άλλωστε θα ήταν άδικο να χρεωθεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μια τέτοια κατηγορία όταν η μέχρι σήμερα πολιτική του πορεία χαρακτηρίζεται από μετριοπάθεια, σύνεση και πολιτική ευγένεια. Απλά ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας «στοκάρει» υπερβολική ποσότητα λαϊκισμού από το 2010 που κάνει αυτή τη δουλειά, εν τη ρύμη του λόγου θεώρησε ότι τα εμβόλια έχουν την ίδια αξία και σημασία με το «ξεστοκάρισμα» που έπρεπε να κάνει ο ίδιος στο ΣΥΡΙΖΑ από τους Πολάκηδες, τους Τζανακόπουλους και τους Ραγκούσηδες.

Αλλά τι «στοκατζίδικο» θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τους «στόκους»;

Easy Writer

Το άρθρο Τι «στοκατζίδικο» θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς «στόκους»; εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα