Τένις: Παρέμεινε κορυφαία στην παγκόσμια κατάταξη, χωρίς να …παίξει

Τη δική της απάντηση έδωσε η Άσλεϊ Μπάρτι σε όσους της ασκούν κριτική για το γεγονός ότι παρέμεινε στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, μολονότι επέλεξε να μην αγωνιστεί στο WTA Tour στο μεγαλύτερο μέρος του 2020, λόγω του κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι, εξαιτίας της πανδημίας, η WTA άλλαξε το σύστημα βαθμολόγησης, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι παίκτριες δεν θα χάσουν βαθμούς για τη μη συμμετοχή

τους σε αγώνες.

«Ποτέ δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον» δήλωσε η τενίστρια από την Αυστραλία μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Miami Open και συνέχισε: «Ξέρω ότι γίνεται μεγάλη συζήτηση για την κατάταξη, αλλά δεν έπαιξα καθόλου πέρυσι και δεν βελτίωσα τη βαθμολογική συγκομιδή μου. Ναι, δεν έχασα βαθμούς, αλλά δεν τους βελτίωσα κιόλας».

«Υπήρχαν κορίτσια που είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη δική τους συγκομιδή, επομένως αισθάνθηκα ότι αξίζω απολύτως τη θέση μου στην κορυφή της κατάταξης. Η χρονιά που είχαμε το 2019 ήταν απίστευτη» συμπλήρωσε η Μπάρτι, η οποία επέλεξε να μην ταξιδέψει εκτός Αυστραλίας για 12 μήνες από τον Μάρτιο του 2020.

Το άρθρο Τένις: Παρέμεινε κορυφαία στην παγκόσμια κατάταξη, χωρίς να …παίξει εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα