Στη γραμμή Τσίπρα η Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο πολιτικός, είπε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα. Δεν ξέρω ποιον είχε στο μυαλό της η κ. Κεφαλογιάννη όταν έκανε τη δήλωση στο δελτίο ειδήσεων του ΚΟΝΤΡΑ, αλλά θα συμπλήρωνα ότι ο πολιτικός οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα και με τις δηλώσεις του. Κυρίως με το χρόνο που τις διατυπώνει, αλλά και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αφού ενίοτε παρεξηγούνται και παρερμηνεύονται.

Κατά τα λοιπά η κ. Κεφαλογιάννη, όπως άλλωστε και κάθε πολίτης που χάρις στους ψηφοφόρους

του κόμματός του αποκτά την ιδιότητα του πολιτικού, ορθώς επισημαίνει το αυτονόητο στο οποίο φαντάζομαι δεν εξαιρεί τον εαυτό της. Ωστόσο, πέραν του «καλού παραδείγματος», ένας πολιτικός πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν του και κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα η… σύμπτωση απόψεων με την αντιπολίτευση.

Προφανώς οι απόψεις της κ. Κεφαλογιάννη δεν συμπίπτουν με εκείνες του κ. Τσίπρα. Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έκανε παρέα με τον Αντώναρο. Στην προκειμένη περίπτωση ο συγχρονισμός της κ. Κεφαλογιάννη ήταν ατυχής. Συμβαίνουν και «ατυχήματα» στην πολιτική. Αρκεί να μην είναι συνεχή και… γίνονται συνήθεια. Γι αυτό χρειάζεται προσοχή, αφού όπως λένε και οι φίλοι μου οι άγγλοι: easy come, easy go!

Η πρώην υπουργός αναφερόμενη στην κριτική που ασκεί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για την βόλτα του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα είπε: “Οι εικόνες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα δεν θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας, εστιάζω στο μείζον στο σκληρό, αυτό ζούμε όλοι καθημερινά. Αντιλαμβάνομαι όμως παράλληλα και σε αυτό έχετε δίκιο ότι η εικόνα μας, η εικόνα όλων των πολιτικών, περνάει από κόσκινο. Κρινόμαστε καθημερινά και όντως και εμείς πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Κι εγώ στο σπίτι μου βρίσκομαι, όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ μέσω διαδικτύου και τηρώ τους κανόνες όπως μας τους έχουν δώσει οι ειδικοί”.

Easy Writer

Keywords
Τυχαία Θέματα