Ο βολονταρισμός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γεραπετρίτης… και γιατί έβαλε μαύρες πλερέζες ο Τσίπρας

Οι βολονταριστές της «πρώτη φορά Αριστερά» αρέσκονται να φαντασιώνονται εχθρούς και καπιταλιστικά συμφέροντα που δήθεν τους πολεμούν.

Ανεξάντλητη η φαντασία των μουστερήδων της αριστεράς. Πότε τους φταίνε οι διαπλεκόμενοι, πότε τα Μέσα Ενημέρωσης και πότε οι κακοί ξένοι που δεν “βλέπουν” με καλό μάτι την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.
Για κάθε λάθος τους και για κάθε ανοησία τους, “ανακαλύπτεται” κι ο “βολικός” (για την μαύρη προπαγάνδα τους) εχθρός.
Τις τελευταίες ημέρες την “τιμητική” του έχει ο υπουργός

Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Κάθε του δήλωση και κάθε του λέξη αλέθονται στην “κρεατομηχανή” του ΣΥΡΙΖΑ κι από κει στη συνέχεια διακινείται το “τελικό προϊόν” (ως “ρεπορτάζ” τρομάρα τους) στα φιλικά τους μέσα ενημέρωσης, στους κομματικούς δημοσιογράφους και στους… γνωστούς δημοσιοκάφρους.
Είναι προφανές ότι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού “ενοχλεί” και τους “ενοχλεί”.
Είναι, επίσης, προφανές ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι, με fake news και με επιθέσεις σταλινικού επιπέδου, να χτυπήσουν τον Γ. Γεραπετρίτη.
Το ότι δεν καταφέρνουν να τον πλήξουν έχει εξήγηση: ο Κυρ. Μητσοτάκης επέλεξε για τη θέση του υπουργού Επικρατείας έναν επιστήμονα με ικανότητες, περγαμηνές και αψεγάδιαστη πορεία. Ο Τσίπρας πάλι είχε επιλέξει γι αυτή τη θέση τον Νίκο Παππά, ο οποίος… είχε στο πλάι του τον Μανόλη Πετσίτη!

Τα σχόλια νομίζουμε ότι περιττεύουν.

Πλερέζες

“Αν γίνουν το Φθινόπωρο εκλογές ή μέχρι το τέλος του 2021 η διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τουλάχιστον 12 μονάδες”. Τάδε έφη επικοινωνιολόγος περί πρόωρων εκλογών. Σε ενημέρωση που φέρεται να έκανε στον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, του εξήγησε όσο πιο απλά μπορούσε (σ.σ.: δεν είμαστε σίγουροι ότι τα κατάλαβε όλα ο Τσίπρας) ότι το κόμμα του είναι “φθαρμένο προϊόν” κι αν δεν προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές σε πρόσωπα και πολιτικές τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Με λίγα λόγια του είπε (μετάφραση δική μας) “ή αλλάζει τα πάντα, ή σύντομα θα ψάχνει για δουλειά”, όπως καλή ώρα έκανε ο φίλος του, εκείνος ο απίθανος Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos.

Βλάκες με πατέντα

Μπορείς να τα πεις και “χαριτωμένα” (δημοσιογραφική… αδεία) τα κείμενα που γράφονται από τους κομματικούς “δημοσιογράφους” του ΣΥΡΙΖΑ και από τα ψεκασμένα συριζοτρολ για τον Αδωνι Γεωργιάδη. Τις τελευταίες ημέρες γράφει όλος αυτός ο αριστερός συρφετός ότι δήθεν “υπάρχει δυσφορία” στο Μαξίμου για τη δήλωσή του ότι είναι “ντροπή το χαμηλό ποσοστό των υγειονομικών που έχουν εμβολιαστεί”.
Βρε μασκαράδες, είναι τιμητικό για το περίπου 30% των υγειονομικών που ενώ μπορούσαν δεν έκαναν τον εμβόλιο;
Βρε θεομπαίχτες, είναι προς έπαινο η άρνησή τους να εμβολιαστούν και την ίδια ώρα να φροντίζουν ασθενείς;
Αντί να του πούνε ένα μπράβο, που είχε το θάρρος να στηλιτεύσει αυτές τις συμπεριφορές, του κάνουν και κριτική οι κομματικοί γραφιάδες…

Κουίζ

Ποιο στέλεχος-μεσαίου επιπέδου- του ΚΙΝΑΛ πήρε από το χεράκι τον απατεώνα Φουρθιώτη και τον πήγε βολτούλα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο; Για να σας βοηθήσουμε λίγο ο νεόκοπος πολιτικός διατηρεί άριστες σχέσεις με την Εκκλησία… ελέω στενού συγγενικού του προσώπου και χάρη στην πολύτιμη βοήθεια γνωστού μητροπολίτη της Αττικής.

Το άρθρο Ο βολονταρισμός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γεραπετρίτης… και γιατί έβαλε μαύρες πλερέζες ο Τσίπρας εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα