Ο μαχαλόμαγκας (Πολάκης) σπάει την καραντίνα και… κορδώνεται στο facebook!

Σήμερα το υπονόησε. Την επόμενη (συν ρακής και οίνου κίνει…) θα το πει καθαρά: δεν υπάρχει κορωνοιός, και τα σκυλιά δεμένα. Εξάλλου από τον Πολάκη, τον φίλο του Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει. Αλήθεια, ο Τσίπρας όταν ζητά από τον Μητσοτάκη “υπουργό κοινής αποδοχής” τον Πολάκη έχει κατά νου;

Ο πολλά βαρύς γιατρός αφότου με αγοραία φρασεολογία

επιτέθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα στη Βουλή απέδειξε ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του ολάκερη – όπως θα έλεγε και εκείνος- την κοινωνία. Και τι έκανε ο Πολάκης; Εν μέσω lockdown έτρωγε και έπινε σε φιλικό του σπίτι. Όχι εν κρυπτώ. Γιατί αυτός είναι μάγκας. Έβγαλε και φωτό για να μας ενημερώσει. «Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας.

«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»

Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!» μας έγραψε γράφοντας μας όλους κανονικά. Αυτός είναι ο υπηρέτης της Δημοκρατίας, αυτοί είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Αυτούς τιμώρησαν οι Έλληνες, σε αυτούς καθημερινά γυρίζουν την πλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα