ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην Ινδιανάπολη-Τουλάχιστον οχτώ νεκροί

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς αργά χθες, Πέμπτη, το βράδυ στην Ινδιανάπολη, στο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσε η αστυνομία. Όλα τα θύματα βρέθηκαν σε εγκαταστάσεις του ομίλου ταχυμεταφορών FedEx κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ, δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζίνα Κουκ. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που νοσηλεύονται, πρόσθεσε η αστυνομία χωρίς να αναφέρει τον αριθμό τους.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό, ενώ ο δράστης αυτοκτόνησε.

Νωρίτερα η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ινδιανάπολης δήλωσε ότι οι αρχές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργή απειλή για την κοινότητα. “Έχουμε πολλούς ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες”, επεσήμανε η Τζίνα Κουκ, ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής.

Εξάλλου η αστυνομία ζήτησε από τους συγγενείς των εργαζομένων στη FedEx να μεταβούν στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Εκπρόσωπος της FedEx δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό. “Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές”, τόνισε.

#URGENT: Reports of several people shot at Indianapolis FedEx facility#Indianapolis l #IN
Police & EMS personnel are responding to a FedEx facility where reports say 8 people have been shot. The shooter has not been detained and may still be shooting.
More details shortly! pic.twitter.com/UzJwc8P8I1

Intel Point ALERTS (@IntelPointAlert) April 16, 2021

Το άρθρο ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην Ινδιανάπολη-Τουλάχιστον οχτώ νεκροί εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα