“Γαργάρες” Τσίπρα για τις εμετικές αναρτήσεις Πολάκη-Ελευθεριάδου

Ωραίος ο Τσίπρας. Ξεπέρασε σε υποκριτική δεινότητα ακόμα και τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου αφού υποδυόμενος την αθώα περιστερά ανέβηκε στο βήμα για να… πάρει αποστάσεις από τους Πολάκηδες του κόμματός του. Τι είπε το άτομο; Ότι δεν υιοθετεί όσα γράφονται στο διαδίκτυο, αλλά γαργάρα για τις αθλιότητες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη και Ελευθεριάδη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ με το θράσος που διαθέτει εγκάλεσε τον Πρωθυπουργό λες και ο Μητσοτάκης

μίλησε για παιδεραστές, συγκάλυψη και όπως μάθαμε και… κάτι που έχει η Μενδώνη και τον κρατάει!!! Και όλα αυτά ενώ πήγε στη βουλή, όπως ανέφερε, ώστε να προσεγγίσει το ζήτημα κοινωνικά και σε πνεύμα συναίνεσης! Λες και ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση το μετέτρεψαν σε πολιτικό!

Φαντάζομαι όσοι στην κυβέρνηση επιμένουν να αντιμετωπίζουν τον Τσίπρα θεσμικά, θα κατάλαβαν με ποιον έχουν να κάνουν και κυρίως θα αντελήφθησαν μέχρι που μπορεί να φθάσει εκμεταλλευόμενος τον πολιτικό πολιτισμό που επιδεικνύει ο Πρωθυπουργός.

Αυτός ήταν ο Τσίπρας και αυτός συνεχίζει να είναι είτε υποδύεται τον Πρωθυπουργό είτε όπως τώρα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τόσος ήταν και τόσος παραμένει. Το θέμα, όμως, είναι για πόσο καιρό ακόμα θα ανέχεται ο Πρωθυπουργός να ανέχεται αυτή την άθλια συμπεριφορά.

Θα ανέχεται έναν υποκριτή να γίνεται κριτής, ο οποίος κρυπτόμενος πίσω από την αθλιότητα του παρασκηνίου με τη στάση του δηλητηριάζει σταγόνα- σταγόνα τη κοινή γνώμη. Ασφαλώς οι κανόνες της δημοκρατίας δεν εξαιρούν την αθλιότητα εντός των ορίων της οποίας κινείται ο Αλέξης Τσίπρας.

Ωστόσο, φρονούμε ότι η κυβέρνηση έχει… ξεχάσει προς χάριν του ηπίου κλίματος τα πεπραγμένα του διδύμου Τσίπρα- Καμμένου, γεγονός που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκλάβει ως αδυναμία. Και όσο κάποιοι δεν λογοδοτούν για όσα έγιναν στα 4,5 χρόνια από το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ακροδεξιών συνεργατών τους, τόσο θα αποθρασύνεται ο Τσίπρας και θα κουνάει το δάκτυλο στη δημοκρατική νομιμότητα.

Όσο ακόμα κυκλοφορούν και «οπλοφορούν» τα «πιστόλια» του καθεστώτος, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος να τους ξαναδούμε να επιστρέφουν για να μας… σώσουν από τη Δεξιά. Και όσο η κυβέρνηση δεν βγάζει τα «άπλυτα» του Τσίπρα και της παρέας του στη φόρα (όπως πχ για τη σκευωρία της Novartis, των τηλεοπτικών αδειών, του κλεισίματος των τραπεζών, κλπ), τόσο το «τέρας» του λαϊκισμού θα σιτίζεται από τους ελεήμονες αστούς.

Προς γνώση και συμμόρφωση…

Ο Ιός

Το άρθρο “Γαργάρες” Τσίπρα για τις εμετικές αναρτήσεις Πολάκη-Ελευθεριάδου εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Γαργάρες” Τσίπρα, Πολάκη-Ελευθεριάδου,“gargares” tsipra, polaki-eleftheriadou