Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκινητικές στιγμές έξω από το σπίτι της 20χρονης

Με έκπληξη είδαν γείτονες του άτυχου ζευγαριού στην οδό Παναγούλη 10, πολίτες να κατευθύνονται, γύρω στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, στα κάγκελα του σπιτιού όπου έχασε τη ζωή της η 20χρονη μητέρα τα ξημερώματα της Τρίτης από αδίστακτους ληστές.

Οι πολίτες αυτοί κρατώντας λουλούδια στα χέρια τους, με μικρά παιδιά που επίσης κρατούσαν μικρές ανθοδέσμες, έφτασαν μέχρι τα κάγκελα του σπιτιού και εναπόθεσαν σε σημείο τα άνθη χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση ή να μιλήσουν σε κανένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σιωπηρή αυτή κίνηση συμπαράστασης προς τον σύζυγο της 20χρονης

αλλά και το 11 μηνών παιδάκι του αποτελεί παράλληλα και μια διαμαρτυρία για την εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή, όπως και πολλές άλλες της Ανατολικής Αττικής.

Έκπληκτοι παρακολουθούσαν τους πολίτες αυτούς κάθε ηλικίας και φύλου και τα μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων τα οποία βρίσκονται στο σημείο για τις τηλεοπτικές συνδέσεις στα δελτία ειδήσεων με τους δημοσιογράφους να ετοιμάζουν τα ρεπορτάζ τους για τις εξελίξεις του σχετικά με το φρικιαστικό έγκλημα.

Χωρίς κραυγές και συνθήματα οι άνθρωποι αυτοί παρέμειναν στο σημείο για αρκετά μεγάλο διάστημα ενώ με την πάροδο του χρόνου και άλλοι έφτασαν στο σημείο με τον ίδιο σκοπό.

Να αποτίσουν φόρο τιμής στην 20χρονη μάνα αλλά και να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους προς τον σύζυγό της και πατέρα του 11 μηνών κοριτσιού που δεν θα γνωρίσει ποτέ τη μητέρα του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κίνηση αυτή των πολιτών οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr εξέφρασαν με τον τρόπο αυτό την αλληλεγγύη τους προς την οικογένεια που επλήγη τόσο βάναυσα από την εγκληματικότητα:

Πηγή: notioanatolika.gr

Το άρθρο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκινητικές στιγμές έξω από το σπίτι της 20χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα