“Χωροφύλαξ” Τσίπρας: “Κύριε Γεραπετρίτη, άνθρωπε μου αλλού. Όχι σε μένα…” (video)

Θίχτηκε ο χωροφύλαξ Αλ. Τσίπρας… συγνώμη ο επικεφαλής της Κουμουνδούρου θέλαμε να πούμε, από μια αναφορά του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και έδειξε τον πραγματικό του εαυτό.

Ο αγενής και πολιτικά αμόρφωτος Τσίπρας “εξεμάνη”  από μία ευγενική παρέμβαση του Γ. Γεραπετρίτη, λέγοντας τα εξής: “Κύριε Γεραπετρίτη, άνθρωπε μου αλλού. Όχι σε μένα. Αλλού. Εδώ θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είστε καν εκλεγμένος από την ψήφο του ελληνικού λαού. Εκλεγείται πρώτα με τη ψήφο του ελληνικού λαού

και μετά να μου μιλάτε έτσι. Όχι σε μένα προσωπικά αλλά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος είναι θεσμός εξ όσων γνωρίζω” είπε ο αμετροεπής κατσαπλιάς της Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με τη “λογική” Τσίπρα οι βουλευτές επικρατείας και οι υπουργοί “απαγορεύονται” να του απευθύνουν το λόγο ακόμη κι όταν αποκαλύπτουν τα χοντροκομμένα ψέματα που αραδιάζει μέσα στη Βουλή.

Για την ιστορία, η παρέμβαση του Γ. Γεραπετρίτη, έγινε όταν μέσα στα ψέματα που ξεφούρνιζε για το ΕΣΥ και τις ΜΕΘ ο Τσίπρας παραδέχτηκε ότι αυξήθηκαν από την κυβέρνηση και με τον υπουργό Επικρατείας να του επισημαίνει το αυτονόητο: “χρειαζόταν”.

Για την ιστορία και προς ενημέρωση του… ανενημέρωτου Τσίπρα, στον πρώτο εκλογικό νόμο του 1974 και στη συνέχεια με το πρώτο Σύνταγμα του 1975, εισήχθη ο μέχρι τότε άγνωστος θεσμός των βουλευτών Επικρατείας, ο αριθμός των οποίων δεν θα μπορούσε (Σ. 54 παρ. 3) να είναι μεγαλύτερος από το ένα εικοστό του όλου αριθμού των βουλευτών και να εκλέγεται ενιαίως σε ολόκληρη την επικράτεια.

ΥΓ. Ο Τσίπρας που επέλεξε να επιτεθεί με τρόπο άκομψο(sic) και σκαιότατο εναντίον του Γεραπετρίτη, δεν έχει βγει ποτέ του βουλευτής. Ως αρχηγός κόμματος, και όπως προβλέπει το σύνταγμα, καταλαμβάνει μία θέση στο κοινοβούλιο.  Δεν έχει κατέβει ΠΟΤΕ σε εκλογική περιφέρεια να διεκδικήσει τη ψήφο των πολιτών. Οπότε καλό είναι όταν μιλάει να ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά στον καθρέπτη του…

Το άρθρο “Χωροφύλαξ” Τσίπρας: “Κύριε Γεραπετρίτη, άνθρωπε μου αλλού. Όχι σε μένα…” (video) εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα