«Χ»έρι χέρι στην παραμονή Ατρόμητος και Λαμία

Σε μία αναμέτρηση -για την 5η αγωνιστική των play outs της Super League 1- η οποία θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0. Καμιά από τις δύο, πάντως, δε στεναχωρήθηκε.

Και αν οι Περιστεριώτες (ουσιαστικά) έχουν διώξει το άγχος εδώ και καιρό, οι Φθιώτες το έκαναν σήμερα (24/4). Βέβαια, μαθηματικά καμιά από τις δύο δεν έχει «σφραγίσει

το εισιτήριο» παραμονής. Αλλά αμφότερες «καθάρισαν» με τον απ’ ευθείας υποβιβασμό και ο προβληματισμός τους αφορά το ενδεχόμενο του μπαράζ.

Μεταξύ των ελάχιστων αξιομνημόνευτων φάσεων, καταγράφηκαν δύο διαδοχικές. Η αποβολή του Γιαννιώτη (33′) επειδή έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Μετά την εκτέλεση του φάουλ ο Ντέλετιτς σκόραρε αλλά -με τη χρήση VAR- το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ρόμανιτς.

Η Λαμία έχει 32 βαθμούς και ο Ατρόμητος 31. Αντίστοιχα, πέντε και τέσσερις περισσότερους από τον (προτελευταίο) Παναιτωλικό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης (55’ Νάτσος), Ραμπέγιο (35’ Θεοδωράκης), Γιακουμάκης (82’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Βύντρα (61’ Βασιλακάκης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (25’ Γκούγκα), Τζανδάρης, Προβυδάκης (72’ Βλάχος), Ρόμανιτς (72’ Πίτι), Ντέλετιτς, Καραμάνος.

Το άρθρο «Χ»έρι χέρι στην παραμονή Ατρόμητος και Λαμία εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα