Αμφιλεγόμενες εξηγήσεις από Τσίπρα για τη βίλα στο Σούνιο

Μόλις ένα 500άρικο το μήνα είναι το ενοίκιο της βίλας στο Σούνιο σύμφωνα με το μισθωτήριο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Τσίπρας. Ποσό προκλητικό που δημιουργεί νέα ερωτήματα και πιο σκληρά από εκείνα στα οποία απαντά. Πώς είναι δυνατόν κάποιος να μίσθωσε σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές ακίνητο 120 τμ παραθαλάσσιο έναντι αυτού του ποσού; Αρκεί μια έρευνα στις αγγελίες για να αντιληφθεί κανείς

πως το μίσθωμα παραπέμπει σε δυάρι στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το μισθωτήριο ο Αλέξης Τσίπρας κατέβαλλε ήδη τα ενοίκια τριών ετών ενώ στη συνέχεια το μίσθωμα αυξάνεται στα 900 ευρώ το μήνα, ποσό επίσης χαμηλό.
Ο ίδιος στην ανάρτηση του κάνει λόγο για λάσπη και fake news χωρίς παρόλα αυτά να μπορεί να τα καταρρίψει.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, οι εργασίες ανακαίνισης έγιναν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Αν την ευθύνη είχε αναλάβει ο ίδιος θα μπορούσε να δικαιολογήσει την χαμηλή τιμή.

Αντί για πειστικές απαντήσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να επιτεθεί σε όσους αποκάλυψαν το περιστατικό απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη: «για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμφιλεγόμενες, Τσίπρα, Σούνιο,amfilegomenes, tsipra, sounio