Συμμετοχή του Αριστοτελείου Κολλεγίου στην Πρωτοβουλία με τίτλο «Χάρισε ένα ποίημα» /”Gift a poem”.

09:52 10/4/2023 - Πηγή: Sch

Συνδεδεμένων Σχολείων της UNESCO το Αριστοτέλειο Κολλέγιο ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Συνδεδεμένων Σχολείων UNESCO στην Πολωνία και συμμετείχε στην  Πρωτοβουλία  «Χάρισε ένα ποίημα» / “Gift a poem”.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του Α1 τμήματος του σχολείου μας την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρες 9:00-10:00 έγραψαν τα δικά τους ποιήματα

και τα χάρισαν σε συμμαθητές τους άλλων σχολείων. Ειδικότερα, έστειλαν τα ποιήματά τους στο 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, που ήδη ανήκει στο Δίκτυο Συνδεδεμένων Σχολείων της UNESCO,  με υπεύθυνη την κα Τσομόκου Χριστίνα (υποδιευθύντρια) και στο Γυμνάσιο Ασβεστοχωρίου – Τμήμα Ένταξης / Γ’ Γυμνασίου με υπεύθυνη την κα Γεωργία Κουτσοκώστα (φιλόλογο). Ένα ποίημα είναι  μια απλόχερη κίνηση προσφοράς και επικοινωνίας. Μέσα από τα ποιήματά τους λοιπόν οι μαθητές μας «μίλησαν» για την φιλία, την αξία της και την αναγκαιότητά της για κάθε άνθρωπο.  Τη δράση οργάνωσαν και συντόνισαν οι  φιλόλογοι  κα Παπαχρήστου Μαίρη (υπεύθυνη του προγράμματος Συνδεδεμένων Σχολείων της UNESCO) και ο κος Παπαζέτης Κώστας (υπεύθυνος της Α’ Λυκείου).

Keywords
Τυχαία Θέματα